Matrassentest Consumentenbond 2013 dubieus

Matras kiezen

Matras kiezenEen goed bij u passend matras kiezen is tegenwoordig een echte uitdaging. Er zijn zo veel verschillende mogelijkheden dat je al snel door de bomen het bos niet meer ziet. Toch is het prima te doen als u over de juiste informatie beschikt zodat u weet waar u op moet letten bij de aanschaf van een nieuw matras.

Als u de tijd neemt om zich te verdiepen in de mogelijkheden dan zorgt u er zelf voor dat u een goede aankoop doet waarvan u nog jaren plezier heeft. Vergelijk daarom alle type matrassen met elkaar en vindt uit welk matras het beste bij u past. Wat voor type matras het beste bij u past is afhankelijk van diverse factoren. matras aanschaflijst.

Beste matras

Waar moet u op letten om het beste matras voor u te kopen?

Wat is de beste matras? Er bestaat eigenlijk niet zoiets als de beste matras. Het beste matras is het matras dat voor u wérkt. Zowel ergonomisch als qua temperatuur dient het matras perfect op uw wensen aan te sluiten. Zo zijn er bijvoorbeeld matrassen die warmer of juist koeler zijn, harder of zachter, verend of juist stabiel.

Waar kunt u op letten om het best mogelijke matras voor u te vinden?
Hier wat tips waaraan u een voor u geschikt matras herkent. Er zijn een aantal indicaties die u direct een goed beeld kunnen geven welk matras het beste voor u zou kunnen werken. Deze indicaties zijn: de gebruikte materialen, de certificaten, de garantie en waar het matras gemaakt is (Europees product). Daarnaast heeft elk matras zijn specifieke eigenschappen. Helaas zijn er daardoor maar weinig matrassen die