Opmerkelijk matras nieuws
Naast alle wetenschappelijke onderzoeken zijn er een hoop opmerkelijke, vreemde matras nieuwtjes in de wereld bekend.

Hotelgasten slapen met lijk onder het bed

Lijk onder het bed in hotel Een luguber verhaal; meerdere hotelgasten blijken in een hotel geslapen te hebben met een lijk onder het bed. Dat melden Mexicaanse media. Volgens de politie van Mexico City lag het lichaam minimaal één week in de kamer van Hotel El Senador onder het bed verborgen. Twee schoonmaaksters deden de… Lees meer »

Slapen op een weggegooid matras uit een seksclub

Slapen op een weggegooid matras uit een seksclub. Dwayne Johson, een van de beste betaalde acteurs in Hollywood, was in 1995 zo arm dat hij moest slapen op een weggegooid matras uit een seksclub. Zeven dollar Dwayne Johson, die volgens het blad Forbes 45 miljoen dollar per jaar verdient, is nu één van de best… Lees meer »

Man heeft seks met matras

Man heeft seks met matras. Af en toe kom ik echt hele vreemde verhalen tegen die een relatie hebben tot een matras. Dit is er zo een. Recent (22-8-2014) moest een Engelse man zich melden bij de rechtbank omdat hij seks had gehad met een matras. Ja, u leest het goed. De man had seks… Lees meer »

Brits matras van 5000 wespen

Brits matras van 5000 wespen. Een vrouw uit het Britse Winchester kreeg de schrik van haar leven toen ze de deur opende van een slaapkamer die lang niet was gebruikt. Op het bed zag ze een wespennest van zo’n 5000 wespen. Die hadden zich over de gehele breedte van de matras en op het kussen… Lees meer »

Studente tilt matras als protest tegen verkrachting

Studente tilt matras als protest tegen verkrachting. In 2012 zou de Amerikaanse Emma Sulkowicz zijn verkracht in haar eigen studentenkamer. Als symbool en als protest hiertegen sleept de studente Beeldende Kunst voor haar afstudeerproject – overal waar ze op school heengaat – een matras met zich mee. Dat matras staat symbool voor wat ze destijds… Lees meer »

Slapen op een matras van broeikasgas

Slapen op een matras van broeikasgas Foto: Slapen op een matras van broeikasgas Schuimrubber bij een autosloperij Foto: ANP Chemiebedrijf Bayer gaat CO2 inzetten als grondstof voor polyol, een bestanddeel van schuim waarmee onder meer matrassen en isolatieplaten worden gemaakt. Zo zou je kunnen zeggen dat je in de toekomst kunt slapen op broeikasgas. Bayer… Lees meer »

Boxer heeft een speen nodig om in slaap te komen

Boxer heeft een speen nodig om in slaap te komen. Al sinds haar geboorte geeft haar baasje haar een fopspeen om in slaap te komen. De boxer die Leia heet is al sinds zij een jonge pup was gewend om op een fopspeen te sabbelen. Als ze eenmaal rustig ligt en ze krijgt haar fopspeen… Lees meer »

Hoe slaapt een baby binnen één minuut?

Hoe slaapt een baby binnen één minuut? Slaapgebrek is een bijna normale zaak voor kersverse ouders. Deze vader daar echter een trucje op gevonden: om zijn drie maanden oude baby binnen één minuut in slaap te laten vallen strijkt hij zachtjes met een dun zakdoekje over het gezichtje van zijn kindje. En het resultaat is… Lees meer »

Oplichterij in de matrassen wereld!

Oplichterij in de matrassen wereld! Dit komt wellicht vaker voor dan u denkt maar in Nederland is het gelukkig wel minder erg. Wat hier veel gebeurd is dat er een goedkope polyether verkocht wordt voor het veel duurdere koudschuim. Of tweedehands matrassen die als nieuw aangeboden worden. Denk hierbij aan retour gekomen matrassen die op… Lees meer »

Oudste vrouw van 116 jaar oud haar geheim blijkt slaap

Oudste vrouw van 116 jaar oud haar geheim blijkt slaap. Susannah Mushatt Jones is (Juli 2015) 116 jaar oud geworden en hiermee is de Amerikaanse de oudste nog levende persoon van de wereld volgens het Guinness Book of Records. Aan Susannah Mushatt Jones werd gevraagd wat nou haar geheim was en dit bleek voldoende slaap… Lees meer »