Opmerkelijk matras nieuws
Naast alle wetenschappelijke onderzoeken zijn er een hoop opmerkelijke, vreemde matras nieuwtjes in de wereld bekend.

Vallende kleuter word gered door een matras

Vallende kleuter word gered door een matras. Een kind van 4 jaar heeft een val van 15 meter (3 etageshoog) overleefd omdat het bovenop een matras viel doordat een verhuizend stel te hulp schoot. Gered door stel dat aan het verhuizen was Jennifer en Konrad Lighter waren op 29 maart 2014 aan het verhuizen en… Lees meer »

Hotelgasten slapen met lijk onder het bed

Lijk onder het bed in hotel Een luguber verhaal uit Mexico. Meerdere hotelgasten blijken in een hotel geslapen te hebben met een lijk onder het bed. Dat melden Mexicaanse media. Volgens de politie van Mexico City lag het lichaam minimaal één week in de kamer van Hotel El Senador onder het bed verborgen. Twee schoonmaaksters… Lees meer »

Man heeft seks met matras

Man heeft seks met matras. Af en toe kom ik echt hele vreemde verhalen tegen die een relatie hebben tot een matras. Dit is er zo een. Recent (22-8-2014) moest een Engelse man zich melden bij de rechtbank omdat hij seks had gehad met een matras. Ja, u leest het goed. De man had seks… Lees meer »

Brits matras van 5000 wespen

Brits matras van 5000 wespen. Een vrouw uit het Britse Winchester kreeg de schrik van haar leven toen ze de deur opende van een slaapkamer die lang niet was gebruikt. Op het bed zag ze een wespennest van zo’n 5000 wespen. Die hadden zich over de gehele breedte van de matras en op het kussen… Lees meer »

Studente tilt matras als protest tegen verkrachting

Studente tilt matras als protest tegen verkrachting. In 2012 zou de Amerikaanse Emma Sulkowicz zijn verkracht in haar eigen studentenkamer. Als symbool en als protest hiertegen sleept de studente Beeldende Kunst voor haar afstudeerproject – overal waar ze op school heengaat – een matras met zich mee. Dat matras staat symbool voor wat ze destijds… Lees meer »

Slapen op een matras van broeikasgas

Slapen op een matras van broeikasgas Foto: Slapen op een matras van broeikasgas Schuimrubber bij een autosloperij Foto: ANP Chemiebedrijf Bayer gaat CO2 inzetten als grondstof voor polyol. Een bestanddeel van schuim waarmee onder meer matrassen en isolatieplaten worden gemaakt. Zo zou je kunnen zeggen dat je in de toekomst kunt slapen op broeikasgas. Bayer… Lees meer »

Hoe slaapt een baby binnen één minuut?

Hoe slaapt een baby binnen één minuut? Hoe slaapt een baby binnen één minuut? Slaapgebrek is een bijna normale zaak voor kersverse ouders. Deze vader heeft daar echter een trucje op gevonden. Om zijn drie maanden oude baby binnen één minuut in slaap te laten vallen strijkt hij zachtjes met een dun zakdoekje over het… Lees meer »

Oplichterij in de matrassen wereld!

Oplichterij in de matrassen wereld! Oplichterij in de matrassen wereld Dit komt wellicht vaker voor dan u denkt maar in Nederland is het gelukkig wel minder erg. Wat hier veel gebeurd is dat er een goedkope polyether verkocht wordt voor het veel duurdere koudschuim. Of tweedehands matrassen die als nieuw aangeboden worden. Denk hierbij aan… Lees meer »