Contact

Bel of mail mij gerust als u hulp nodig heeft het voor u juiste matras te vinden, ik help u graag.: 070 – 338 70 10, of per mail: info@matras.info

Dit is het nummer van mijn bedrijf Royal Health Foam omdat ik daar het meest ben en dus bereikbaar ben. Geeft u a.u.b. aan dat u belt via Matras.info, dan geef ik u een onafhankelijk advies.

Als u een tip of suggestie heeft voor een artikel om te plaatsen op matras.info stuur ook dan gerust een mail.

 

Vriendelijke groeten, Chris Nederhorst


    De technologische ontwikkelingen op het gebied van matrassen gaan snel. Met deze website streef ik ernaar u als gebruiker van een matras zo goed mogelijk te informeren over matrassen. Hierdoor kunt u bij een eventuele nieuwe aankoop goed geïnformeerd en weloverwogen een beslissing nemen. U weet dan precies waar u op moet letten als u wilt slapen op een goed, bij u passend matras!

    Chris Nederhorst

    Mijn naam is Chris Nederhorst, matraskenner, matras-ontwikkelaar en oprichter van matras.info. Ik werk al meer dan 30 jaar met veel plezier in de matrassenbranche. Mijn visie is dat echt slaapcomfort bereikt kan worden door te werken met kwalitatief hoogwaardige materialen. Heeft u hulp of advies nodig voor het vinden van het juiste matras? Bel mij gerust! U kunt mij bereiken op 070-3387010.