Matras.info pakt het matras uit en analyseert het van tijk tot kern. Met een specifieke uitleg over de gebruikte materialen.

Matras review site www.matrasreviews.nl

wie is de echte reviewer

Welk matras moet ik kiezen? De meeste mensen die een nieuw matras gaan kopen zitten met dit probleem. Want hoe lastig kan het zijn het juiste matras te vinden? Reviews kunnen hierbij heel zinvol zijn. Geweldig dat ik opeens een matrassen-review-site vind? Op deze manier kan je heel gemakkelijk het kaf van het koren scheiden… Lees meer »

Reviews en Marketing

Wie is de echte reviewer

Matras review site www.matrasreviews.nl Welk matras moet ik kiezen? De meeste mensen die een nieuw matras gaan kopen zitten met dit probleem. Want hoe lastig kan het zijn het juiste matras te vinden? Reviews kunnen hierbij heel zinvol zijn. Geweldig dat ik opeens een matrassen-review-site vind? Op deze manier kan je heel gemakkelijk het kaf… Lees meer »

Emma matras review

Polyesther tijk

Het Emma matras werd getest door de Consumentenbond in maart 2017 en begin 2018. De eindscore was een 7,7 waardoor het als beste uit de matrassentest kwam. Met name op de levensduurtest scoort het Emma matras bijzonder goed. Het Emma matras heeft 1 hardheid (stevigheid) en wordt gecomprimeerd (volledig samenpersen) per post verstuurd. Het Emma… Lees meer »