Matras.info pakt het matras uit en analyseert het van tijk tot kern. Met een specifieke uitleg over de gebruikte materialen.

Matras review site www.matrasreviews.nl

wie is de echte reviewer

Welk matras moet ik kiezen? De meeste mensen die een nieuw matras gaan kopen zitten met dit probleem. Want hoe lastig kan het zijn het juiste matras te vinden? Reviews kunnen hierbij heel zinvol zijn. Geweldig dat ik opeens een matrassen-review-site vind? Op deze manier kan je heel gemakkelijk het kaf van het koren scheiden… Lees meer »

Reviews en Marketing

Wie is de echte reviewer

Matras review site www.matrasreviews.nl Welk matras moet ik kiezen? De meeste mensen die een nieuw matras gaan kopen zitten met dit probleem. Want hoe lastig kan het zijn het juiste matras te vinden? Reviews kunnen hierbij heel zinvol zijn. Geweldig dat ik opeens een matrassen-review-site vind? Op deze manier kan je heel gemakkelijk het kaf… Lees meer »

Emma matras review

Polyesther tijk

Het Emma matras heeft 1 hardheid (stevigheid) en wordt gecomprimeerd (volledig samenpersen) per post verstuurd. Het Emma matras wordt op proef geleverd met een niet goed geld terug garantie. Ik heb het Emma matras nu zelf geanalyseerd en kom tot meerdere conclusies die ik hieronder met u deel. De prijs kwaliteitsverhouding van het Emma matras… Lees meer »