Opmerkelijk matras nieuws
Naast alle wetenschappelijke onderzoeken zijn er een hoop opmerkelijke, vreemde matras nieuwtjes in de wereld bekend.

Maak je eigen matras!

Stap 3

Wat zit er in uw matras? Weet precies wat er in je matras zit omdat je het zelf gemaakt hebt. Vul eenvoudig de buisvormige omhulselstof (bevat 100% biologisch katoen) met boekweitdoppen en verbind uw pods met elkaar. En het is heel gemakkelijk! Stel je voor, je propt de speciale omhulsels vol met boekweitdoppen zonder naaien… Lees meer »

Slim bed met anti-snurk functie van Auping

Auping introduceert een slim bed tegen snurken. Het gaat om een bedbodem die de ‘Auping Smart base’ genoemd wordt met een anti-snurk functie. Als er gesnurkt wordt gaat het hoofdeinde van het bed vanzelf een stukje omhoog waardoor het snurken ophoudt. De snurker slaapt gewoon door maar zijn of haar ademwegen openen zich meer waardoor… Lees meer »

Een volledig opvouwbaar papieren bed

Een volledige opvouwbaar bed van papier en karton? Ja, het kan echt!

Het bed genaamd: Extendable Flatpack Paper Bed van de ontwerpstudio Pro Idee is volledig vervaardigd van golfkarton. Ja, u leest het goed het bed is gemaakt van papier. Daarnaast is het papieren bed ook opvouwbaar net zoals een accordeon, waardoor het bed in zijn geheel opgeborgen kan worden. Het bed is verticaal opgebouwd waardoor het… Lees meer »

Een ultra modern bed van autofabrikant Ford

Ontwikkeld door Ford, een nieuw bed concept

Autofabrikant Ford heeft een nogal bizar bed ontwikkeld die je op je slaapplek houdt. Het bed ziet er gaaf uit hoewel het volgens mij wel een ‘tenenstoter’ is. Het Lane-Keeping Bed zorgt ervoor dat je precies op je plek blijf liggen…hoewel diegene die er naast ligt ook moet opschuiven. Het principe komt uit de auto-industrie… Lees meer »

Illegalen gebruiken matrassen voor mensensmokkel

Illegalen worden steeds creatiever en elke keer vinden ze weer interessante nieuwe manieren om illegaal naar Europa binnen te komen. Dat werd afgelopen week duidelijk nadat er twee volwassen mannen uit twee losse matrassen kwamen bij een grensovergang in Spanje. Hoe de twee mannen in de dicht gestikte matrassen terecht zijn gekomen is niet echt… Lees meer »

Seks in de ochtend maakt je productiever

seks en slapen op een bed

Seks in de ochtend, ochtendseks, maakt je productiever… en dat niet alleen! Het is wetenschappelijk bewezen, ochtendseks maakt je productiever en gelukkiger. Op een druilerige maandagmorgen is een stomende vrijpartij waarschijnlijk het laatste waar je aan denkt. En toch zou je een stuk beter aan je week beginnen dan als geen seks hebt in de… Lees meer »

Nederlanders zijn de beste slapers ter wereld!

Nederlanders slapen het allerlekkerst van de wereld

Volgens een Amerikaans onderzoek zijn Nederlanders de beste slapers ter wereld! Hoe dit precies komt is niet helemaal duidelijk maar er zijn wel sterke aanwijzingen. Nederlanders zijn de beste slapers ter wereld, de Belgen staan op de derde plaats en de Noren doen het niet iets minder dan wij en staan op de tweede plaats…. Lees meer »

Vallende kleuter word gered door een matras

Vallende kleuter word gered door een matras. Een kind van 4 jaar heeft een val van 15 meter (3 etageshoog) overleefd omdat het bovenop een matras viel doordat een verhuizend stel te hulp schoot. Gered door stel dat aan het verhuizen was Jennifer en Konrad Lighter waren op 29 maart 2014 aan het verhuizen en… Lees meer »

Hotelgasten slapen met lijk onder het bed

Lijk onder bed in Mexicaans Hotel

Lijk onder het bed in hotel Een luguber verhaal uit Mexico. Meerdere hotelgasten blijken in een hotel geslapen te hebben met een lijk onder het bed. Dat melden Mexicaanse media. Volgens de politie van Mexico City lag het lichaam minimaal één week in de kamer van Hotel El Senador onder het bed verborgen. Twee schoonmaaksters… Lees meer »