Opmerkelijk matras nieuws
Naast alle wetenschappelijke onderzoeken zijn er een hoop opmerkelijke, vreemde matras nieuwtjes in de wereld bekend.

Een volledig opvouwbaar papieren bed

Een volledige opvouwbaar bed van papier en karton? Ja, het kan echt!

Het bed genaamd: Extendable Flatpack Paper Bed van de ontwerpstudio Pro Idee is volledig vervaardigd van golfkarton. Ja, u leest het goed het bed is gemaakt van papier. Daarnaast is het papieren bed ook opvouwbaar net zoals een accordeon, waardoor het bed in zijn geheel opgeborgen kan worden. Het bed is verticaal opgebouwd waardoor het… Lees meer »

Een ultra modern bed van autofabrikant Ford

Ontwikkeld door Ford, een nieuw bed concept

Autofabrikant Ford heeft een nogal bizar bed ontwikkeld die je op je slaapplek houdt. Het bed ziet er gaaf uit hoewel het volgens mij wel een ‘tenenstoter’ is. Het Lane-Keeping Bed zorgt ervoor dat je precies op je plek blijf liggen…hoewel diegene die er naast ligt ook moet opschuiven. Het principe komt uit de auto-industrie… Lees meer »

Illegalen gebruiken matrassen voor mensensmokkel

Illegalen worden steeds creatiever en elke keer vinden ze weer interessante nieuwe manieren om illegaal naar Europa binnen te komen. Dat werd afgelopen week duidelijk nadat er twee volwassen mannen uit twee losse matrassen kwamen bij een grensovergang in Spanje. Hoe de twee mannen in de dicht gestikte matrassen terecht zijn gekomen is niet echt… Lees meer »

Nederlanders zijn de beste slapers ter wereld!

Nederlanders slapen het allerlekkerst van de wereld

Volgens een Amerikaans onderzoek zijn Nederlanders de beste slapers ter wereld! Hoe dit precies komt is niet helemaal duidelijk maar er zijn wel sterke aanwijzingen. Nederlanders zijn de beste slapers ter wereld, de Belgen staan op de derde plaats en de Noren doen het niet iets minder dan wij en staan op de tweede plaats…. Lees meer »

Vallende kleuter word gered door een matras

Vallende kleuter word gered door een matras. Een kind van 4 jaar heeft een val van 15 meter (3 etageshoog) overleefd omdat het bovenop een matras viel doordat een verhuizend stel te hulp schoot. Gered door stel dat aan het verhuizen was Jennifer en Konrad Lighter waren op 29 maart 2014 aan het verhuizen en… Lees meer »

Hotelgasten slapen met lijk onder het bed

Lijk onder bed in Mexicaans Hotel

Lijk onder het bed in hotel Een luguber verhaal uit Mexico. Meerdere hotelgasten blijken in een hotel geslapen te hebben met een lijk onder het bed. Dat melden Mexicaanse media. Volgens de politie van Mexico City lag het lichaam minimaal één week in de kamer van Hotel El Senador onder het bed verborgen. Twee schoonmaaksters… Lees meer »

Man heeft seks met matras

Man heeft seks met matras. Af en toe kom ik echt hele vreemde verhalen tegen die een relatie hebben tot een matras. Dit is er zo een. Recent (22-8-2014) moest een Engelse man zich melden bij de rechtbank omdat hij seks had gehad met een matras. Ja, u leest het goed. De man had seks… Lees meer »