Opmerkelijk matras nieuws
Naast alle wetenschappelijke onderzoeken zijn er een hoop opmerkelijke, vreemde matras nieuwtjes in de wereld bekend.

Uw matras kan schadelijk voor u zijn!

Het zal u wellicht verbazen dat het matras waarop u ligt in feite als een stralingsantenne kan werken. Een antenne zal elektromagnetische golven (straling) versterken. Elektromagnetische straling is in verband gebracht met bepaalde vormen van kanker. Begrijpt u eenmaal hoe dit werkt zal u zich zeker niet in zo’n veld willen begeven laat staan erin… Lees meer »

Nederland voorloper op het gebied van matrasrecycling

Elk jaar worden er zo’n 1,6 miljoen matrassen verkocht in Nederland, dus worden er ook 1.6 miljoen oude matrassen vervangen. Waar gaan deze matrassen heen en wat gebeurd ermee? In de afgelopen jaren is de hoeveelheid gerecyclede matrassen ontzettend toegenoemen. Hierdoor is de manier recyclen van matrassen ook veranderd. Tot twee jaar geleden werden twee… Lees meer »

De top 7 duurste bedden

De 7 meest waanzinnig dure bedden ter wereld   7. COSMOVOIDE BED $60.000 Het Cosmovoide bed, het eerste bed van deze lijst en dus ook het meest ”voordelig”. Het bed komt uit noord Frankrijk en bevat een volledige home cinema installatie. Voorzien van een LED sterren hemel met aanpasbare kleuren is dit bed een Rolls… Lees meer »

Inbreker ligt in bed van bewoners te slapen

Bij thuiskomst is een echtpaar uit Muntergeleen behoorlijk geschrokken. In hun bed bleek een inbreker te slapen.  Dat melde de politie. Toen de politie aan kwam lag de man nog steeds in een diepe slaap. “Nadat we hem wakker hebben gemaakt, werd hem door ons medegedeeld dat hij voor inbraak was aangehouden”, meldt de wijkagent… Lees meer »

Sexsomnia, seks in je slaap hebben

Seks terwijl je slaapt We hebben het allemaal wel eens gehad, seks terwijl wij sliepen. In onze droom hadden we seks wat uiteindelijk resulteerde in een natte droom. Uit een onderzoek gedaan in Canada blijkt dat 1 op de 10 mannen terwijl zei sliepen seks hebben gehad. Nou ja, niet echt gehad dus maar in… Lees meer »

Maak je eigen matras!

Stap 3

Wat zit er in uw matras? Weet precies wat er in je matras zit omdat je het zelf gemaakt hebt. Vul eenvoudig de buisvormige omhulselstof (bevat 100% biologisch katoen) met boekweitdoppen en verbind uw pods met elkaar. En het is heel gemakkelijk! Stel je voor, je propt de speciale omhulsels vol met boekweitdoppen zonder naaien… Lees meer »

Slim bed met anti-snurk functie van Auping

Auping introduceert een slim bed tegen snurken. Het gaat om een bedbodem die de ‘Auping Smart base’ genoemd wordt met een anti-snurk functie. Als er gesnurkt wordt gaat het hoofdeinde van het bed vanzelf een stukje omhoog waardoor het snurken ophoudt. De snurker slaapt gewoon door maar zijn of haar ademwegen openen zich meer waardoor… Lees meer »

Een volledig opvouwbaar papieren bed

Een volledige opvouwbaar bed van papier en karton? Ja, het kan echt!

Het bed genaamd: Extendable Flatpack Paper Bed van de ontwerpstudio Pro Idee is volledig vervaardigd van golfkarton. Ja, u leest het goed het bed is gemaakt van papier. Daarnaast is het papieren bed ook opvouwbaar net zoals een accordeon, waardoor het bed in zijn geheel opgeborgen kan worden. Het bed is verticaal opgebouwd waardoor het… Lees meer »