Opmerkelijk matras nieuws
Naast alle wetenschappelijke onderzoeken zijn er een hoop opmerkelijke, vreemde matras nieuwtjes in de wereld bekend.

Illegalen gebruiken matrassen voor mensensmokkel

Illegalen worden steeds creatiever en elke keer vinden ze weer interessante nieuwe manieren om illegaal naar Europa binnen te komen. Dat werd afgelopen week duidelijk nadat er twee volwassen mannen uit twee losse matrassen kwamen bij een grensovergang in Spanje. Hoe de twee mannen in de dicht gestikte matrassen terecht zijn gekomen is niet echt… Lees meer »

Nederlanders zijn de beste slapers ter wereld!

Nederlanders slapen het allerlekkerst van de wereld

Volgens een Amerikaans onderzoek zijn Nederlanders de beste slapers ter wereld! Hoe dit precies komt is niet helemaal duidelijk maar er zijn wel sterke aanwijzingen. Nederlanders zijn de beste slapers ter wereld, de Belgen staan op de derde plaats en de Noren doen het niet iets minder dan wij en staan op de tweede plaats…. Lees meer »

Vallende kleuter word gered door een matras

Vallende kleuter word gered door een matras. Een kind van 4 jaar heeft een val van 15 meter (3 etageshoog) overleefd omdat het bovenop een matras viel doordat een verhuizend stel te hulp schoot. Gered door stel dat aan het verhuizen was Jennifer en Konrad Lighter waren op 29 maart 2014 aan het verhuizen en… Lees meer »

Hotelgasten slapen met lijk onder het bed

Lijk onder bed in Mexicaans Hotel

Lijk onder het bed in hotel Een luguber verhaal uit Mexico. Meerdere hotelgasten blijken in een hotel geslapen te hebben met een lijk onder het bed. Dat melden Mexicaanse media. Volgens de politie van Mexico City lag het lichaam minimaal één week in de kamer van Hotel El Senador onder het bed verborgen. Twee schoonmaaksters… Lees meer »

Man heeft seks met matras

Man heeft seks met matras. Af en toe kom ik echt hele vreemde verhalen tegen die een relatie hebben tot een matras. Dit is er zo een. Recent (22-8-2014) moest een Engelse man zich melden bij de rechtbank omdat hij seks had gehad met een matras. Ja, u leest het goed. De man had seks… Lees meer »

Brits matras van 5000 wespen

Brits matras van 5000 wespen. Een vrouw uit het Britse Winchester kreeg de schrik van haar leven toen ze de deur opende van een slaapkamer die lang niet was gebruikt. Op het bed zag ze een wespennest van zo’n 5000 wespen. Die hadden zich over de gehele breedte van de matras en op het kussen… Lees meer »

Studente tilt matras als protest tegen verkrachting

Studente tilt matras als protest tegen verkrachting. In 2012 zou de Amerikaanse Emma Sulkowicz zijn verkracht in haar eigen studentenkamer. Als symbool en als protest hiertegen sleept de studente Beeldende Kunst voor haar afstudeerproject – overal waar ze op school heengaat – een matras met zich mee. Dat matras staat symbool voor wat ze destijds… Lees meer »

Slapen op een matras van broeikasgas

Slapen op een matras van broeikasgas Foto: Slapen op een matras van broeikasgas Schuimrubber bij een autosloperij Foto: ANP Chemiebedrijf Bayer gaat CO2 inzetten als grondstof voor polyol. Een bestanddeel van schuim waarmee onder meer matrassen en isolatieplaten worden gemaakt. Zo zou je kunnen zeggen dat je in de toekomst kunt slapen op broeikasgas. Bayer… Lees meer »