Opmerkelijk matras nieuws
Naast alle wetenschappelijke onderzoeken zijn er een hoop opmerkelijke, vreemde matras nieuwtjes in de wereld bekend.

De top 7 duurste bedden

De 7 meest waanzinnig dure bedden ter wereld   7. COSMOVOIDE BED $60.000 Het Cosmovoide bed, het eerste bed van deze lijst en dus ook het meest ”voordelig”. Het bed komt uit noord Frankrijk en bevat een volledige home cinema installatie. Voorzien van een LED sterren hemel met aanpasbare kleuren is dit bed een Rolls… Lees meer »

Inbreker ligt in bed van bewoners te slapen

Bij thuiskomst is een echtpaar uit Muntergeleen behoorlijk geschrokken. In hun bed bleek een inbreker te slapen.  Dat melde de politie. Toen de politie aan kwam lag de man nog steeds in een diepe slaap. “Nadat we hem wakker hebben gemaakt, werd hem door ons medegedeeld dat hij voor inbraak was aangehouden”, meldt de wijkagent… Lees meer »

Sexsomnia, seks in je slaap hebben

Seks terwijl je slaapt We hebben het allemaal wel eens gehad, seks terwijl wij sliepen. In onze droom hadden we seks wat uiteindelijk resulteerde in een natte droom. Uit een onderzoek gedaan in Canada blijkt dat 1 op de 10 mannen terwijl zei sliepen seks hebben gehad. Nou ja, niet echt gehad dus maar in… Lees meer »

Maak je eigen matras!

Stap 3

Wat zit er in uw matras? Weet precies wat er in je matras zit omdat je het zelf gemaakt hebt. Vul eenvoudig de buisvormige omhulselstof (bevat 100% biologisch katoen) met boekweitdoppen en verbind uw pods met elkaar. En het is heel gemakkelijk! Stel je voor, je propt de speciale omhulsels vol met boekweitdoppen zonder naaien… Lees meer »

Slim bed met anti-snurk functie van Auping

Auping introduceert een slim bed tegen snurken. Het gaat om een bedbodem die de ‘Auping Smart base’ genoemd wordt met een anti-snurk functie. Als er gesnurkt wordt gaat het hoofdeinde van het bed vanzelf een stukje omhoog waardoor het snurken ophoudt. De snurker slaapt gewoon door maar zijn of haar ademwegen openen zich meer waardoor… Lees meer »

Een volledig opvouwbaar papieren bed

Een volledige opvouwbaar bed van papier en karton? Ja, het kan echt!

Het bed genaamd: Extendable Flatpack Paper Bed van de ontwerpstudio Pro Idee is volledig vervaardigd van golfkarton. Ja, u leest het goed het bed is gemaakt van papier. Daarnaast is het papieren bed ook opvouwbaar net zoals een accordeon, waardoor het bed in zijn geheel opgeborgen kan worden. Het bed is verticaal opgebouwd waardoor het… Lees meer »

Een ultra modern bed van autofabrikant Ford

Ontwikkeld door Ford, een nieuw bed concept

Autofabrikant Ford heeft een nogal bizar bed ontwikkeld die je op je slaapplek houdt. Het bed ziet er gaaf uit hoewel het volgens mij wel een ‘tenenstoter’ is. Het Lane-Keeping Bed zorgt ervoor dat je precies op je plek blijf liggen…hoewel diegene die er naast ligt ook moet opschuiven. Het principe komt uit de auto-industrie… Lees meer »

Illegalen gebruiken matrassen voor mensensmokkel

Illegalen worden steeds creatiever en elke keer vinden ze weer interessante nieuwe manieren om illegaal naar Europa binnen te komen. Dat werd afgelopen week duidelijk nadat er twee volwassen mannen uit twee losse matrassen kwamen bij een grensovergang in Spanje. Hoe de twee mannen in de dicht gestikte matrassen terecht zijn gekomen is niet echt… Lees meer »

Mythes over slaap

7 uur slaap is voldoende

Ook al slapen wij elke dag allemaal van de slaap zelf weten we heel weinig. Er zijn dan ook veel mythes rondom slaap die helemaal niet kloppen. Zo denken veel mensen dat je je eigen slaapritme kan regelen…dus van een ochtendmens een avondmens kan worden? Dit is dus niet het geval. Hieronder vindt u nog… Lees meer »