Verschillen tussen mannen en vrouwen bij het slapen

Slecht slapen door je partner is een groot probleem. Lees de tips om dit zo snel mogelijk op te lossen

Mannen en vrouwen kunnen erg verschillen als het om slapen gaat. Ze hebben namelijk een ander slaapritme, het is daarom ook niet vreemd dat uw partner gelijk in slaap valt en u nog niet. In dit artikel leest u de bewezen verschillen tussen het slaapgedrag van mannen en vrouwen. 1.   Vrouwen hebben minder moeite om… Lees meer »

Wat is het verschil tussen een waterbed en een traagschuim matras?

Traagschuim

Er zijn veel overeenkomsten tussen waterbedden en traagschuim matrassen. Het ligcomfort is zeer vergelijkbaar want beide type bedden werken drukverlagend en malvormend. Een waterbed heeft echter wel veel meer nadelen dan een traagschuim matras. Zo moet je een waterbed onderhouden (één keer per half jaar conditioner toevoegen, heeft een waterbed energie kosten (vanwege het verwarmen)… Lees meer »

Wat is het verschil tussen pocket matrassen en koudschuim matrassen

Het verschil tussen pocketvering en koudschuim

Koudschuim VS Pocketveer matrassen Wat betreft de inhoud zijn deze twee matrassoorten totaal verschillend, maar in gebruik hebben ze veel overeenkomsten. Koudschuim matrassen zijn gemaakt van HR-schuim (HR= Hoge veerkracht) en pocketveer matrassen zijn matrassen met afzonderlijk ingepakte stalen veertjes met een afdeklaag. Koudschuim matrassen hebben vrijwel dezelfde voordelen als pocketveer matrassen maar missen een… Lees meer »

Wat is het verschil tussen lattenbodem en schotelbodem

Soorten bedbodems schotelbodem

De kenmerken van een schotelbodem Wat is het verschil tussen een lattenbodem en een schotelbodem? Schotelbodems bieden een gelijkmatige drukverdeling en ondersteuning en zijn instelbaar qua stevigheid. Een schotelbodem bestaat uit een houtenframe met stevige, niet buigzame, latten waarop flexibele, kunststof schoteltjes zijn geplaatst. Deze kunststof schoteltjes kunnen zowel naar beneden gedrukt worden als scheef… Lees meer »