Eenvoudig het beste matras vinden: zo doe je dat!

Het kiezen én vinden van het meest ideale matras lijkt misschien een complexe en moeilijke taak, maar het kan verrassend eenvoudig zijn als je de kernprincipes weet met deze tips. Met vijf hoofdtypen matrassen om uit te kiezen, wordt het proces van selectie aanzienlijk vereenvoudigd. Eenvoudig het beste matras vinden voor een goede nachtrust Door… Lees meer »

Wat is de beste slaapkamertemperatuur om in te slapen?

De juiste slaapkamer temperatuur heeft en groot effect op onze nachtrust. Om goed te slapen moet je je volledig ontspannen. Als je slaapkamer te warm of te koud is zal je meer moeite hebben om in slaap te kunnen vallen. Hoewel we allemaal anders zijn is er een meest ideale temperatuur om in te slapen…. Lees meer »

Slaaptips voor koude nachten

tips voor koude nachten

Het is nog vroeg in de herfst maar de nachten worden al kouder. Het is voor een goede nachtrust van belang dat u geen koude voeten, knieën of onderrug heeft want dit zal het in en doorslapen negatief beïnvloeden. Het is belangrijk om de juiste lichaamswarmte te hebben omdat dit veel invloed heeft op in-… Lees meer »

Een groot matras of twee losse matrassen?

Wat is beter en fijner, twee losse matrassen of één groot twee persoonsmatras? Er zijn meerde zaken die hierin meespelen maar de meeste voordelen heeft u bij twee losse matrassen. Zo voelt u op twee losse matrassen bijvoorbeeld geen bewegingen van uw partner én kunt u ieder de beste stevigheid kiezen. Maar er zijn nog… Lees meer »

Het enorme belang van Melatonine

Melatonine heeft meerde functies. Het is vooral bekend omdat het onze biologisch klok regelt. Melatonine is enorm belangrijk en dus niet alleen om goed te kunnen slapen. Melatonine is een belangrijke antioxidant die ons beschermt tegen de schadelijke effecten van straling, giftige stoffen en veel uit één lopende andere zaken regelt. Zo is het ook… Lees meer »

Echt lekker slapen, hoe doe je dat?

We kunnen feitelijk overal op slapen; op een stoel, op de bank of op de grond. Maar hoe wordt u wakker? Hoe goed was uw nachtrust en hoe voelt uw lichaam? Er zijn meerdere factoren die ervoor zorgen dat u echt goed en lekker slaapt én uitgerust wakker wordt. Zo draagt een goed matras absoluut… Lees meer »