Magnetische velden en slaapproblemen

Magnetische velden en slaapproblemen

Magnetische velden en slaapproblemen. Wij zijn verbonden met het magnetische noorden. Net zoals postduiven of trekvogels verbonden zijn met het magnetisch noorden zijn mensen dat ook. Als het magnetisch veld verstoord raakt heeft dit invloed op alles wat leeft. Het is bewezen dat mensen beter slapen als deze in de noord / zuid-as liggen. Het beste is als men met het hoofd naar het noorden en voeten naar het zuiden ligt. Waarom dat zo is is niet bekend maar dat het werkt is een feit.

Magnetische4 velden en slaapproblemen

In evenwicht door het magnetisch noorden

Als je met je hoofd naar het magnetische noorden slaapt kom je in één lijn met het magnetisch veld en hierdoor komen je eigen energievelden in evenwicht. Als dit magnetische noorden verstoord wordt heeft dit bewezen negatieve effecten op ons welzijn en met name op slaap. Staal in de directe omgeving van het bed verstoort aantoonbaar de natuurlijke magnetische velden en verstoort zodoende een gezonde nachtrust.

Lees meer informatie over de invloed van staal en magnetische straling.

Chris Nederhorst

Matrassen Specialist: Chris Nederhorst

Mijn naam is Chris Nederhorst, oprichter van matras.info en Royal Health Foam. Ik werk al meer dan 30 jaar met veel plezier in de matrassenbranche en deel graag mijn kennis. Mocht u nog vragen hebben, bel mij gerust! U kunt mij bereiken op 070-3387010.