Sex op een traagschuim matras

seks en slapen op een bed

Sex op een traagschuim matras. Het juiste matras vinden kan een hele opgave zijn. Ondersteuning, comfort, kwaliteit, mogelijke allergieën en de juiste maat spelen allemaal mee bij het maken van uw keuze. Maar er is nog een belangrijk punt om rekening mee te houden als u een matras koopt. Namelijk hoe goed is het matras voor het hebben van seks? Kan op het matras prettig bewogen worden? Werkt het matras “mee”?

Traagschuim matrassen ideaal voor sex

Traagschuim matrassen geven een goede ondersteuning en verdelen uw lichaamsgewicht goed. Daarnaast zijn deze type matrassen vaak zeer comfortabel maar kunnen het bewegen op het matras lastiger maken. Voor goede seks is dit natuurlijk niet echt bevorderlijk.

Traagschuim biedt een uniek gevoel dat seks anders maakt. Bij koudschuim– of pocketvering matrassen werkt het allemaal heel anders. Deze type matras zijn juist heel verend waardoor dit helpt om enige snelheid te verwerven maar is het tegelijk ook een zekere spillen van uw energie omdat je steeds maar weer tegen moet drukken. Het matras stuitert terug maar kost hierdoor ook inspanning: je moet jezelf naar beneden duwen, de matras duwt terug, dus je moet harder en harder werken en duwen.

Traagschuim matrassen hebben geen vering of bounce zodat al uw inspanning en energie goed gebruik wordt.

Traagschuim matrassen

Daarnaast zal traagschuim de contouren van het lichaam van je partner goed volgen en hem of haar juist “vast” leggen. Hij (of zij) zal dus als het ware gegrepen worden en gevangen worden genomen in het matras en zal niet bewegen  met elke stoot.

Om dit daadwerkelijk zelf aan den lijve te ondervinden kunt u het matras eerst thuis op proef krijgen. Mocht de seks of het slapen niet prettig zijn op het matras dan kunt u het matras gewoon weer op laten halen door uw leverancier.

Chris Nederhorst

Matrassen Specialist: Chris Nederhorst

Mijn naam is Chris Nederhorst, oprichter van matras.info en Royal Health Foam. Ik werk al meer dan 30 jaar met veel plezier in de matrassenbranche en deel graag mijn kennis. Mocht u nog vragen hebben, bel mij gerust! U kunt mij bereiken op 070-3387010.