Matras review site www.matrasreviews.nl

wie is de echte reviewer

Welk matras moet ik kiezen? De meeste mensen die een nieuw matras gaan kopen zitten met dit probleem. Want hoe lastig kan het zijn het juiste matras te vinden? Reviews kunnen hierbij heel zinvol zijn. Geweldig dat ik opeens een matrassen-review-site vind? Op deze manier kan je heel gemakkelijk het kaf van het koren scheiden en heb je veel meer kans te vinden wat je zoekt, zo lijkt het. Echter, niets is minder waar.

betrouwbare reviews

Reviews in z’n algemeenheid

Reviews van andere gebruikers lezen kan heel zinvol zijn. Het is mede daarom ethisch absoluut niet okay om hiermee te rommelen, en toch wordt dat gedaan. De site matrasreviews.nl claimt met echte en eerlijk reviews te werken, maar toch kan ik die op de site niet terug vinden. Er worden per matras punten gegeven, maar wie geeft die punten? Het zijn namelijk geen consumenten. De matrastest wordt gedaan met drie matrassen van zogenaamde matrassen start-ups. Dit zijn nieuwe marketingbedrijven die op slimme manieren matrassen op de markt brengen(getuige deze website;-). Verder worden allerlei zaken met elkaar vergeleken¸ opvallend detail is dat het MATT matras op alle fronten wint.

wie is de echte reviewer

Soft en hard data?

Dit tekst blok komt van de site matrassenreviews.nl: “Verschillen tussen Emma, Simba, Matt en Eve matrassen. In onderstaande tabellen kun je direct de verschillen tussen de online matrassen bekijken. De data is tot stand gekomen dmv een analyse op soft data en hard data (dat wil zeggen een analyse van klantreviews/beoordelingen en hard data zoals testen van o.a. de consumentenbond). Wil je meer details over de verschillen en beoordelingen? Ga dan naar de beoordeling per specifiek merk. “Soft en hard data? Hard data van de consumentenbond? Worden hier dan de test resultaten bedoelt van de consumentenbond? Maar dat  was (tot en met mei 2018) toch het Emma beste matras? Verder is er een analyse van klantreviews/beoordelingen gemaakt waarmee de cijfers gecreëerd zijn? Ik begrijp echter niet hoe je klantreviews/beoordelingen kan om zetten in een cijfer. Je kunt de klant vragen een cijfer te geven en deze dan publiceren, maar ik kan de reviews nergens vinden? Wat ik lees op de site is: We geven het comfort een 8,5 …. We kijken hier vooral naar het productieproces en….wie zijn we? Erg onduidelijk allemaal …

Lees ook:  Hema matras review

Van wie is de website www.matrasreviews.nl?

Van wie is deze website eigenlijk? Ik vraag me af wie deze site gebouwd heeft. Wiens belang was het om deze website te maken? Dat zal namelijk diegene zijn die ervoor betaald heeft. Waarom wilden de makers van de site deze informatie delen? Het contact knopje werkt niet(?) en een e-mail kan je ze ook niet sturen. Ook als ik opzoek ga naar Who is (van wie is die website) dan kom ik uiteindelijk bij ConXsys bv. een marketing bedrijf gevestigd in Amsterdam. Kennelijk heeft dit marketing bedrijf er baat bij dat het Emma matras, Simba matras en het Matt matras met elkaar vergeleken worden waarbij het MATT matras er het beste uit komt.  Maar helemaal zuiver voelt het voor mij niet.

Chris Nederhorst

Matrassen Specialist: Chris Nederhorst

Mijn naam is Chris Nederhorst, oprichter van matras.info en Royal Health Foam. Ik werk al meer dan 30 jaar met veel plezier in de matrassenbranche en deel graag mijn kennis. Mocht u nog vragen hebben, bel mij gerust! U kunt mij bereiken op 070-3387010.

Één reactie

B.de lange

Goede vraag, van wie is deze website? Ik denk dat deze site van Matt Sleeps is…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *