Slaapproblemen oplossen

Slaapproblemen oplossen

Slaapproblemen oplossen kan soms door kleine aanpassingen te doen. Slaapproblemen kunnen ontstaan door zaken die je op het eerste gezicht niet zou verwachten. Zo kan de slaaprichting echt uitmaken. Het is bewezen dan mensen het beste slapen in de noord-zuid richting. En dan het beste met het hoofd richting het noorden en de voeten richting het zuiden.

 

Maar ook elektrische en magnetische straling heeft grote invloed op het menselijk lichaam.

Het is steeds duidelijker aan het worden dat elektro magnetische straling een negatief effect heeft op slapen en inslaap vallen. Staal in de directe omgeving van het bed creëert een magnetisch veld dat spierspanning met zich meebrengt en het inslapen bemoeilijkt. Maar ook elektrische apparatuur heeft een negatief effect op slapen. Zorg voor zo min mogelijk elektrische apparaten in uw slaapkamer.

slaapproblemen oplossen

Chris Nederhorst

Matrassen Specialist: Chris Nederhorst

Mijn naam is Chris Nederhorst, oprichter van matras.info en Royal Health Foam. Ik werk al meer dan 30 jaar met veel plezier in de matrassenbranche en deel graag mijn kennis. Mocht u nog vragen hebben, bel mij gerust! U kunt mij bereiken op 070-3387010.