Een “slim” bed past zich aan gedurende de nacht

Een “slim” bed past zich aan gedurende de nacht. Responsive Surface Technology (ReST) is het bed met een nieuwe technologie die echt alles bijhoudt. Het ReST bed, dat vandaag gelanceerd is, beschikt over een slimme stof (textiel) en sensoren om uw slaapgewoonten te volgen. Deze gegevens worden gebruikt om het bed ergonomisch en comfortabel te houden gedurende de nacht. Binnenin het matras zijn 18 lucht sensoren die voortdurend worden opgeblazen en weer leeg lopen. Dit gebeurd op basis van uw voorkeuren – tot soms ongelooflijk stevig en dan weer zo zacht als een wolk. Er zijn meer slimme bedden op de markt, zoals van fabrikant Sleep Number, maar de ReST gaat veel verder dan alleen maar de slaap registreren. Het ReST bed is een steeds evoluerend slaapoppervlak telkens aanpassend aan jouw houding en behoefte. Maar zoals altijd is echt slaapcomfort niet goedkoop. Een één persoon ReST bed begint bij $5000, een kleine 2 persoon kost $7000.

Comfortabel

In eerste instantie voelt het ReST bed als een intelligent waterbed. Je voelt dingen onder je bewegen, maar in tegenstelling tot de slordige vorm van de meeste waterbedden voelt het zeer comfortabel. Het is moeilijk om een matras te beoordelen zonder meerdere nachten op geslapen te hebben, maar de ReST voelde in eerste instantie net zo comfortabel als mijn schuimmatras.

Chris Nederhorst

Matrassen Specialist: Chris Nederhorst

Mijn naam is Chris Nederhorst, oprichter van matras.info en Royal Health Foam. Ik werk al meer dan 30 jaar met veel plezier in de matrassenbranche en deel graag mijn kennis. Mocht u nog vragen hebben, bel mij gerust! U kunt mij bereiken op 070-3387010.