Metaal in matrassen

Bekijk de matras.info video

Metaal in matrassen. Het bewustzijn groeit als het om de schadelijke effecten van elektrische straling gaat. Het wordt steeds duidelijker dat de effecten van elektrische straling schadelijk zijn en dat deze  versterkt worden door staal / metaal. Met name metalen veren in matrassen hebben veel meer gevolgen dan eerst aangenomen werd.

Pocketvering matrassen

Regeneratie tijdens slaap

Het menselijk lichaam regenereert vooral gedurende de slaap. Dit wordt bereikt met uw eigen interne elektrische systeem dat met zeer zwakke elektrische impulsen werkt. Deze impulsen worden gegenereerd door uw hersenen en worden gebruikt voor de intercellulaire communicatie. Dit is mogelijk omdat het lichaam voornamelijk bestaat uit water met een hoog gehalte aan mineralen. Hierdoor is het menselijk lichaam zeer geleidend. Cellen weten wanneer ze zich moeten delen door het trillen. Hersencellen, zenuwcellen en botcellen, al deze cellen trillen met verschillende frequenties en communiceren op deze manier met elkaar. Op veel manieren werkt uw lichaam net zoals een stemvork. Wanneer u een stemvork laat trillen, zal elke vork met dezelfde frequentie in haar directe omgeving mee gaan trillen. Dit fenomeen heeft een wetenschappelijke naam en heet resonantie.

Elektrische blootstelling van externe bronnen door bedrading in plafonds, wanden en vloeren zijn duizenden keren sterker dan uw lichaamseigen elektrische systeem. Langdurige blootstelling aan deze elektrische velden kan afbreuk doen aan het regenererend vermogen van uw lichaamscellen. Daarmee kan het uw gezondheid negatief beïnvloeden.

In feite besteedt de gemiddelde persoon ongeveer een derde van hun leven slapend in de slaapkamer. En daarom is het zo belangrijk om ervoor te zorgen dat uw slaapkamer beschermd is tegen verstoringen van EMF.

Hoe elektromagnetische velden schadelijk voor uw gezondheid kunnen zijn.

Een elektromagnetisch veld (EMF) is een onzichtbare zone van energie die elektrische apparaten en bedrading omringt. EMF bestaan eigenlijk uit twee velden, een elektrisch veld en een magnetisch veld.
Een elektrisch veld is gemaakt door spanning. Die de kracht waarmee de elektriciteit wordt geduwd door draden bepaald. Magnetische velden die de belangrijkste oorzaak van gezondheidsproblemen vormen zijn moeilijk te blokkeren.

In het Bio Initiative rapport van 31 augustus 2007 dat gepubliceerd is door een internationale groep van wetenschappers en onderzoekers is serieuze bezorgdheid geuit. Deze bezorgdheid ging over de straling van hoogspanningslijnen, mobiele telefoons en van vele andere bronnen. Maar ook over de blootstelling aan radiofrequenties en elektromagnetische velden in het dagelijks leven.

De conclusie van dit rapport is dat de bestaande normen voor de openbare veiligheid volstrekt onvoldoende zijn om uw gezondheid te beschermen. Het verslag omvat studies waaruit blijkt dat elektromagnetische velden en straling invloed hebben op gen- en eiwit expressie.

Lees ook:  Oud matras verhoogd risico op wiegendood

– Genotoxische effecten en DNA schade veroorzaakt
– Stress respons (stress eiwitten) veroorzaakt
– Invloed op het immuunsysteem heeft
– Invloed heeft op de neurologie en gedrag
– Kanker (leukemie) veroorzaakt bij kinderen
– Effect heeft op Melatonine productie, de ziekte van Alzheimer; kanker van de borst.
– Bevorderen van borstkanker (melatonine links in het laboratorium en cel studies)

Waarom een matras of bed met staal bijzonder gevaarlijk kunnen zijn

De overgrote meerderheid van bedden bevatten metalen veren en/of ledikanten (bed omlijsting). Helaas kunnen deze metalen frames en metalen boxsprings de natuurlijke aardmagnetisch velden versterken en verstoren. Dit kan weer kan leiden tot een onrustige slaap samen met een aantal andere symptomen zoals:

Hoofdpijn
Hyperactiviteit
Nachtmerries
Depressie en vermoeidheid
Vermoeide ogen
Spierkrampen en spanningen

Verdere achteruitgang van problemen in verband met elektromagnetische stress factoren verdeeld in twee categorieën:
1. Ten eerste hersenen (gedrag afwijkingen, leerstoornissen, veranderde biocycli en stress)
2. Ten tweede, wild groeiende weefsel (embryo’s, genetica en kanker)
Onderzoek heeft aangetoond dat, om uw lichaam goed te ontgiften tijdens de slaap, uw lichaam alkalisch moet worden. En ook dat hoge elektromagnetische velden juist tot een verhoogde zuurgraad leiden. Dit geldt vooral voor zware metalen ontgifting.

Om vast te stellen of uw matras of bed magnetisme bevat raad ik u aan dit zelf thuis te onderzoeken. U neemt een kompas en gaat over de bovenkant van het matras heen. De kompas truc wordt beschreven in deze video.

Het vermijden van elektromagnetische velden is heel belangrijk voor zwangere vrouwen en baby’s

Wanneer uw een baby heeft is het vooral belangrijk een niet metalen bed te gebruiken voor hem of haar. Omdat baby’s extra vatbaar zijn voor EMF schade. Een veiliger alternatief is een houten ledikantje of een houten wieg.
Dr. Klinghardt heeft onderzoek gedaan waaruit blijkt dat autisme kan worden voorspeld. Dit op basis van de EMF niveaus in uw slaapruimten tijdens de zwangerschap!
Als je in sterke elektromagnetische velden slaapt tijdens de zwangerschap heeft uw kindje veel kans op neurologische afwijkingen. Dit uit zich vooral binnen de eerste twee jaar van het leven. Zoals neurologische dysfunctie, hyperactiviteit en leerstoornissen.

Waarom u wilt voorkomen dat u op de plek van uw kat slaapt?

Katten, mieren en termieten hebben een ongewone karakteristiek gemeen. Ze worden allen aangetrokken tot geopathische stress plekken. Dit is een natuurlijke straling die via de aarde opstijgt en wordt vervormd door zwakke elektromagnetische velden. Deze worden door ondergronds stromend water, bepaalde minerale concentraties breuklijnen en ondergrondse holten gemaakt.
Electro pathological energie gemaakt door moderne technologie zoals telecommunicatie torens, elektriciteit pylonen, transformatoren, radar en radio torens kan ook bijdragen tot geopathische stress.
Potentiële gezondheidsproblemen die voortvloeien uit geopathische stress in uw omgeving omvatten:

Lees ook:  Geschikt matras bij reuma of artrose

Cardiovasculaire problemen
Neurologische handicaps en leerproblemen
Immuunstoornissen
Chronische vermoeidheid en prikkelbaarheid
Lichaam pijn en hoofdpijn
Plotselinge tekenen van fysieke veroudering
Onvruchtbaarheid en miskramen
Onrustig slapen

Slapen in een omgeving met geopathische stress is bijzonder schadelijk voor het lichaam.

Tijdens de slaap worden je hersenen verondersteld om uit te rusten. Echter, als u wordt blootgesteld aan geopathische stress tijdens de slaap kunnen je hersenen nooit de volledig uitrusten. Deze rust is nodig is voor het herstel.
Daarom is het zo belangrijk om vooral niet te slapen waar uw kat slaapt. Als u geen kat hebt, zoek dan naar gebieden waar planten niet gedijen. Ook dit zijn tekenen van geopathische stress.
Ook kunt u een GE magnetometer gebruiken voor het meten van magnetische velden in uw huis. Dit kan zeer de moeite waard zijn. Met name als u aan een van de symptomen lijdt die hierboven vermeld zijn.
Probeert u daarnaast op z’n minst uw bed te verplaatsen van de kant van de kamer naar de andere kant. Zo kun je zien of het verschil maakt in hoe je je voelt.

Tips voor het maken van een gezonde slaapkamer, EMF afgeschermd

Er zijn enkele stappen die u kunt nemen om EMF in uw huis te verminderen.
Alle stoppen in het huis nachts uitschakelen.
Bescherm uw bed met een speciale zilvergaren stof om jezelf te beschermen tegen schadelijke frequenties.
Als u een nieuw huis bouwt of uw huis renoveert kunt u van een van de muren een stralingsbarrière maken. Dat kan met een soort aluminiumfolie dat zal ook zeer effectief scherm uit de EMF kunt installeren. Dit is wat ik deed voor mijn eigen slaapkamer.
Pas goed op! Mobieltjes en draadloos internet zijn niet de enige bronnen in huis die straling veroorzaken. Alle elektronica in huis zal EMF genereren inclusief de bedrading die door het huis zit. Bijv. alarm klokken, elektrische dekens, computers en lampen.

Plaats uw bed zo, zodat je hoofd tenminste 2 tot 4 meter van alle stopcontacten af is.
Schakel alle apparaten uit in uw slaapkamer. Ook uw WiFi, mobiele telefoons en draagbare telefoons. Slaap daarnaast op een matras zonder staal. En ook niet op een bedbodem met metaal erin verwerkt.

Chris Nederhorst

Matrassen Specialist: Chris Nederhorst

Mijn naam is Chris Nederhorst, oprichter van matras.info en Royal Health Foam. Ik werk al meer dan 30 jaar met veel plezier in de matrassenbranche en deel graag mijn kennis. Mocht u nog vragen hebben, bel mij gerust! U kunt mij bereiken op 070-3387010.