Problemen bij Living Comfort. Bent u opzoek naar een matras van Energy+, Mediactive, Totalfit, Selectcomfort, Boxspring-365, Babymatras of van Livingcomfort?

Living comfort

Problemen bij Living Comfort

Bent u op zoek naar een matras van Energy+ matrassen, Mediactive matrassen, Totalfit, Selectcomfort, Boxspring-365, Babymatras of van Livingcomfort?

Let op! Op basis van de reviews op Trustpilot kan dit een enorm probleem voor u worden. Ik hoor van verschillende kanten dat er bij het bedrijf Livingcomfort (Energy+ matrassen, Mediactive matras, Totalfit, Selectcomfort, Boxspring-365.nl, Babymatras ) grote ( financiële ) problemen zijn. Pas daarom op nu in zee te gaan met één van deze handelsondernemingen.

Livingcomfort bedrijfsvoering stilgelegd

Wat gebeurt er met eventuele garantie claims?

Helaas was Dhr. Trompert met zowel Energy+ als met Mediactive géén lid van het CBW. Op de Livingcomfort website claimde hij echter dat hij wel lid was van het CBW. In de praktijk blijkt dit echter niet het geval. Op de Livingcomfort website staat: Elke bestelling wordt gerealiseerd onder de voorwaarden van het LivingComfort Zorgplan en de daaraan gekoppelde cadeaubon. Dit zijn dus niet de CBW voorwaarden.

Een bed kopen bij een CBW-erkende winkel biedt voordelen en meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn hanteren algemene voorwaarden die de consument beschermen. Hierin zijn alle regels opgenomen die van belang zijn als je iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie. Het is voor een consument belangrijk dat de leverancier lid is van het CBW en volgens deze voorwaarde levert omdat dit veel meer zekerheden biedt

Wat als u heeft aanbetaald?

Zoals hierboven beschreven had het CBW wel iets voor u kunnen betekenen maar omdat het bedrijf niet lid was kunt u zich alleen melden bij de curator maar met bijzonder weinig kans dat u nog iets terug krijgt.

Lees ook:  Bed uitdrukkingen, spreekwoorden en dialecten

Wat als u nu uw matras wilt retourneren of omruilen?

Wilt u uw Energy+ matras of Mediactive matras omruilen of terug geven?
Helaas ook dit gaat niet meer.

Bol.com

Op de één of andere manier zijn de matrassen van Energy+ en van Mediactive nog steeds te bestellen via Bol.com. Maar pas op , de matrassen worden niet meer uitgeleverd!

Chris Nederhorst

Matrassen Specialist: Chris Nederhorst

Mijn naam is Chris Nederhorst, oprichter van matras.info en Royal Health Foam. Ik werk al meer dan 30 jaar met veel plezier in de matrassenbranche en deel graag mijn kennis. Mocht u nog vragen hebben, bel mij gerust! U kunt mij bereiken op 070-3387010.

22 Reacties

Mariska

Vandaag stuurde ik nog een mail naar livingcomfort. op 4 oktober is een matras opgehaald bij mij en ik zou mijn geld terug krijgen. Maar ik begrijp al wel dat dit een lastig proces gaat worden. Toch maar kijken wat er nog kan lukken, mailen kost niets en als ik niets probeer zal ik zeker niets meer terugzien van het aanschafbedrag.

Mevr. E. Wiersma

Ook bij mij is op 16 oktober j.l. het matras weer opgehaald, Tot op heden geen retour betaling en ook geen antwoord op mails. IK zal in ieder geval nog een mail sturen naar bovengenoemd e-mail adres.

P

Ik heb een paar maanden geleden al gemaild en een paar weken terug nog eens, ( dacht dat er iets mis was gegaan )maar tot nu toe geen reactie ontvangen.
Ik wou mijn matras terug geven en het geld terug ontvangen, zoals ze beloven.

P

Ik heb nog steeds geen reactie ontvangen op mijn mails.
Ik wil mijn matras retour sturen, omdat her te hard is voor mij. Last van onderrug.
Ze reageren niet

Tanja

Wij hebben ook een matras van living comfort
Eerst de koudschuim maar daar lagen we als soort van in een kuil… omdat de kwaliteit dus te laag was ( achteraf pas achter gekomen) de sg of hr was veel te laag voor totaal gewicht.
Telefonisch met hun een omruiling gedaan
Met als hun advies de pocketvering de hardste variant… en met de vraag waar we op slapen … lattenbodem…
gigantisch last van onze ruggen… nog nooit zon pijn in me rug gehad en rust totaal niet goed uit..
Later achter gekomen dat een pocketvering niet geschikt is voor een simpele lattenbodem!!!
Fijn zulk advies en nog is het hardste matras…
Wilde nu gaan bellen maar zag dat de klantenservice ineens maar 2 dagen open was en ik kon bellen wat ik wilde maar werd niet opgenomen…
Nu lees is dat het bedrijf failliet is????
Vreselijk dat je dit doet bij mensen niks ergers dan slechte matrassen verkopen

Anneke Boshove

Ik heb ook matrassen teruggestuurd zonder geld te ontvangen. Bij de K.v.K. staat het bedrijf nog steeds ingeschreven dus failliet zijn ze niet maar contact opnemen is onmogelijk. Dus wat nu????

Bea

P, hier precies hetzelfde verhaal, tot pijnlijke onderrug aan toe. \Ik laat het er maar bij zitten. We zijn nog gelukkig, want velen hebben de matras al laten ophalen, maar krijgen hun geld nooit meer terug! Wij hebben iig het matras nog… Ik lig nu weer op mijn “oude”matras. Dat van hen ligt er naast, want ik slaap op de helft van een tweepersoonsbed. Sterkte met je onderrugpijn, ik weet wat het is!

Elleke

Ik heb precies hetzelfde verhaal als Bea (10 december). Heb eerder in het jaar bij living comfort geklaagd over de toch te zacht gebleken pocketveringmatras. Men heeft toen een schuimplaat opgestuurd die op het matras moest worden gelegd. Dit leek aanvankelijk leek te helpen. Maar ook de energy+ matras mèt schuimplaat is in de loop van een paar maanden gaan doorzakken, met (onder) rugpijn en niet fit wakker worden als gevolg. Daar heb ik nu geen last meer van, want ik lig maar weer op mijn oude matras, met daaarnaast een doorgezakt matras dat de schroothoop op kan (bij wijze van spreken want het kan milieuvriendelijker).
Op mijn mail hierover, die ik twee weken gelden verstuurde, heb ik geen reactie gekregen en ik zie nu wat daarvan de reden is. Balen als men meer belooft dan waarmaakt.

Lou

Laat ik eens wat positiefs melden zonder af te doen aan de klachten waar ik niet aan wil twijfelen!!!
Ik ben zelf vorig jaar goed en deskundig geholpen en ben zeer tevreden over mijn matras boxspring combinatie.
Goed contact met de telefonistes met een leverings probleem wat vervolgens juist is opgelost.
Even voor de mensen die dit wantrouwen, Ik ben niet van het bedrijf en heb zeker geen link met hen.

Boelema

Ook wij hebben matrassen van hen.. december 2018.. wilden de matrassen omruilen ivm foute maat. Afspraak gemaakt voor dag erop.. niets…. gelukkig de matrassen nog, dus maar ander ledikant gekocht. Wil een zachtere dan mijn partner, was ook afgesproken maar is niet zo.. geen contact meer te krijgen, ook niet met curator..

Dirk Vis

ook wij wilden ons matras omruilen
en het geld terug vragen helaas

Ingrid Leemburg

Wij hebben helaas ook een mediactive matras met kuilen! Heb rugproblemen daarom medi-active matras gekocht. Nu is er niet meer op te slapen want kuil blijft

Ingrid Leemburg

Is er geen een matrassen fabrikant die mensen tegemoet kan komen? Door de misleiding van livingcomfort? Iedereen heeft hier voor de matrassen 800-1000 euro uitgegeven, wat je normaal gesproken 1 x per 10 jaar uitgeeft. Ben benieuwd of er matras fabrikanten met met een mooie aanbieding komen voor gedupeerde van livingcomfort. Ik sta er open voor want een nieuw matras hebben we zeker nodig!

Salawane

Wij ook zoveel problemen gehad, matrassen omgeruild een topper erop zelfs nog een schuimplaat, helaas de 2e paar matrassen liggen ook in een kuil en zakken in.. 2200 euro voor betaald, ben er ziek van! Zoveel pijn in mijn rug, nek dit is niet normaal alsof mijn rug gebroken is bij het wakker worden..

van den berg

ik heb september 2018 een energy+ gekocht, want de mediativ zakte voor mij teveel door! Op zich ligt het matras heerlijk, maar slaap er onrustig op. De kanten van het matras zijn afgerond en loopt van boven smal (85 cm!!! ipv 90cm) naar iets breder aan de onderkant (89cm) . Hierdoor heb ik telkens het gevoel dat ik van mijn matras afrol en in mijn slaap verkramp ik ws daardoor. Ook als ik op zijlig ben zakken mijn smalle schouders en mijn heupen te ver weg, waardoor ik veel pijn ervaar als ik opsta. Ik wilde gaan bellen, maar zoals ik begrijp gaat het mooie vooruitzicht van ruilen of geld terug niet door… Auw!

Erwin

Energy+ matras was het beste matras wat ik ooit heb gehad maar moest ik na 10 jaar gaan vervangen. Jammer genoeg kan ik er niet meer aankomen nu. Gekozen voor de Sima hybride matras maar na 2 maanden laten ophalen want dit kon niet tippen aan de Energy+. Nu hebben we matrassen van MattSleeps en die zijn gelukkig weer behoorlijk vergelijkbaar maar nog steeds kan het niet tippen aan de Energy+ matrassen. Als rugpatient baal ik dan ook behoorlijk dat er niet meer is aan te komen.

Anne-Marie

Omdat het gekochte matras kuilvorming heeft wilde ik het vandaag aanmelden om te retourneren en het aankoopbedrag terug te ontvangen. Lees nu pas dat living comfort failliet is. Mooi waardeloos, geld zal ik wel nooit meer terugzien. Een curator zal wel niks kunnen betekenen voor alle gedupeerde klanten. Baal hiervan

Christine

Stomverbaasd lees ik hier dat we de enige niet zijn met een slecht matras van Living Comfort. Na een jaar al kuilvorming en doorzakken en ik met ernstige Rug artrose had hiervoor juist dit matras bij hen gekocht. Een schuimrubber plaat gekregen om erin te proppen wat totaal niet helpt. Elke ochtend gebroken wakker worden en bijna niet kunnen lopen van de rugpijn. Maar geld voor een ander matras ligt na zo’n aanschaf niet voor het oprapen. Nu een gebruikt Auping Matras gekregen van iemand en al 3 dagen weer normaal op kunnen staan zonder noemenswaardige pijn. Wat een baggerkwaliteit die matrassen van living comfort! En naar je geld/garantie kan je dus fluiten blijkbaar!

Klaas

Na drie en een halfjaar en ruim 1200 euro armer plus in behandeling bij ren chiropraktor, toe aan nieuwe matrassen op aanraden van die man. Bedankt Living Comfort. Was nog wel aanbevolen door de Consumentenbond. Verlakkerij.

Marco

Sinds okt. 2015 slaap ik al met heel veel plezier op een Energy+. Dat terwijl mijn onderste rugwervels versleten zijn en ik elke ochtend oefening moet doen om met de pijn om te kunnen gaan. Met verbazing lees ik alle negatieve reacties. Ik was op internet aan het zoeken naar Living Comfort omdat ik 2 matrassen bij wilde bestellen want zo’n fijn matras heb ik nog nooit gehad. Jammer maar helaas, dat gaat dus niet.

Jessica

Wij hebben 3 jaar geleden een mediactive matras gekocht, super tevreden van en minder spierpijn. Wilde deze aanbevelen bij vriendin en zag dat het bedrijf failliet was. Wij hadden eerst zelf de verkeerde maat besteld, hebben ze toen netjes komen halen en nieuwe gestuurd. Wij waren en zijn echt tevreden van de matras.

Sabine

Ik slaap al jarën op een Energy+ matras, niet degene die zich aan je lichaam aanpast (dan lag je idd in een kuilje). Die had mijn man gekozen en ik had de gewone. Zalig, mijn bestr matras ooit! Als ik op verlof ben, in een hotel, ben ik achteraf zo blij dat ik terug op mijn Energy+ matras lig. Samen met hun boxspring beste aankoop ooit. Ik had grazg een matras bijgekocht, tot mijn grote spijt is dat niet mogelijk. Jaren geleden waren ze wel heel stipt, de matras van mijn man waren ze wel gratis komen omruilen. Spijtig van de mensen die hun geld kwijt zijn, maar ik wil ze toch bedanken voor die super matrassen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *