Ledikanten en bedombouwen

Bed, bedden, ledikant matras.info

Ledikanten en bedombouwen zijn in vele uitvoeringen en kleuren leverbaar. Daardoor kunt u dit mooi afstemmen op de mogelijkheden die de slaapkamer en of de ruimte biedt.

Bed, bedden, ledikant matras.info

De kleuren en vormen kunnen naar eigen wens en inzicht, in meerdere uitvoeringen, gecombineerd worden. U kunt ook kiezen uit gestoffeerde bedombouwen maar let er dan wel op dat de stof (meestal door middel van klittenband) eraf gehaald kan worden om dit te kunnen wassen.

Tegenwoordig allerlei bijpassende accessoires leverbaar

Ook zijn er bij de meeste bedombouwen commodes en linnenkasten verkrijgbaar die in de zelfde stijl en (hout)kleur passen. Maar zelfs de bedlampjes kunnen tegenwoordig bijpassend geleverd worden. Als u bij de ombouw alle accessoires bij de zelfde leverancier aanschaft word uw slaapkamer een prachtige passende set. U zou er ook voor kunnen kiezen om in eerste instantie alleen de bedbodem en matrassen aan te schaffen en pas achteraf hieromheen een bedombouw omheen te zetten.

Het verschil tussen een schotelbodem en een lattenbodem

Chris Nederhorst

Matrassen Specialist: Chris Nederhorst

Mijn naam is Chris Nederhorst, oprichter van matras.info en Royal Health Foam. Ik werk al meer dan 30 jaar met veel plezier in de matrassenbranche en deel graag mijn kennis. Mocht u nog vragen hebben, bel mij gerust! U kunt mij bereiken op 070-3387010.