Gebruik een molton voor uw matras

Bekijk de matras.info video

Gebruik een molton voor uw matras. Het gebruik van een goede molton is absoluut aan te raden. Een molton is een dikke laag (5 x zo dik als een hoeslaken) katoen. Deze houdt uw matras schoner en beschermt ze. Een molton heeft als eigenschap dat deze goed vocht opneemt. Moltons worden vaak gebruikt als matrasbeschermer. Een goede molton beschermt, door de hoge vochtopname, uw matras tegen de gevolgen van vocht.

Een goede molton beschermt uw matras tegen de gevolgen van vocht

Onderdeken verbeterde versie van traditionele molton

In plaats van een molton zijn er de laatste jaren ook onderdekens verkrijgbaar. Dit is een absolute verbetering ten opzichte van de “ouderwetse” moltons. Een onderdeken is ongeveer 1 cm dik en dus zeker twee keer zo dik als een traditionele molton en houdt het matras niet alleen schoner maar ook droger en koeler. Daarnaast trekt er door een onderdeken zo goed als geen vuil en houdt u met een onderdeken uw matras dus nog schoner.

Een molton onderdeken matras beschermt uw matras tegen vocht en huisstofmijt

Als u een nieuw matras gaat kopen is een onderdeken een echte aanrader en iets waar u velen jaren plezier van zult hebben. Een goed merk dat katoenen onderdeken maakt is het merk Swissa.

Chris Nederhorst

Matrassen Specialist: Chris Nederhorst

Mijn naam is Chris Nederhorst, oprichter van matras.info en Royal Health Foam. Ik werk al meer dan 30 jaar met veel plezier in de matrassenbranche en deel graag mijn kennis. Mocht u nog vragen hebben, bel mij gerust! U kunt mij bereiken op 070-3387010.