Swiss Sense matrassen

Swisssense matrassen

Swiss Sense matrassen

5.8

Garantie

5.7/10

Kwaliteit

6.0/10

Levensduur

6.2/10

Proeftijd

5.3/10

Voordelen

  • Veel aanbod
  • Mooie webshop

Nadelen

  • Komt niet uit Zwitserland zoals naam doet vermoeden

Swiss Sense
Swiss Sense verkoopt matrassen en boxsprings

Soort
Traagschuim pocket matrassen

Producent / Land van herkomst
Diverse landen binnen en buiten de EU

Meerdere hardheden
Ja

Proeftijd
Nee

Wat gebeurt er met de retour gekomen matrassen
NVT

Levert medisch
Nee

Certificaties
Ja

Dealers
Nee, Eigen winkels

Garantie
5 jaar afbouwend (20% afschrijving per jaar)

Swiss Sense matrassen Website
www.swisssense.nl

Oorsprong SwissSense

Oorsprong Swiss Sense matrassen
In 1918 is de familie Diks, de oprichters van Swiss Sense al begonnen met het ontwikkelen en produceren van bedden en matrassen. Swiss Sense is dan ook een van oorsprong Nederlandse onderneming welke zijn hoofdkwartier heeft gevestigd in Uden. Begin 2000 besloot Swiss Sense om het product assortiment van bedden en matrassen verder uit te breiden. Er werd besloten om te gaan starten met het creëren van boxsprings voor de Nederlandse consument.

Swiss Sense matrassen en Prijzen
De matrassen van Swiss Sense zijn dure matrassen en bevinden zich in de hogere prijsklassen.

Kan je op Swiss Sense matrassen Proefslapen?
Swiss sense zelf geeft haar matrassen niet op proef.

De Swiss Sense producten
Swiss Sense materialen en producten. Swiss sense verkoopt hoofdzakelijk complete boxsprings. Comfort en natuurlijke materialen zijn de twee belangrijkste elementen welke staan voor de boxspring collectie van Swiss Sense. De producten van Swiss Sense worden samengesteld op basis van vooraanstaande stoffen welke wereldwijd worden geproduceerd (de meeste producten komen uit Maleisië).
Alle natuurlijke materialen zoals het paardenhaar, de talalay latex, katoen en wol komen wel allemaal uit Nederland.

Lees ook:  Kuperus matrassen

Swiss Sense verkooppunten
De Swiss Sense producten worden via eigen winkels verkocht.

Garantie op Swiss Sense producten
Aanvullend op de CBW voorwaarden hanteert Swiss Sense een 5-jarige afbouwende garantie voor matrassen en topmatrassen. Deze zijn actief indien de onderhoudsadviezen van Swiss Sense, waaronder het gebruik van een kwalitatief hoogwaardige molton, correct gevolgd zijn en dat sprake is geweest van normaal huishoudelijk gebruik.

1ste jaar: volledige garantie
1 – 2 jaar: 20% afschrijving
2 – 3 jaar: 40% afschrijving
3 – 4 jaar: 60% afschrijving
4 – 5 jaar: 80% afschrijving
Na 5 jaar: € 75,- voorrijkosten

Chris Nederhorst

Matrassen Specialist: Chris Nederhorst

Mijn naam is Chris Nederhorst, oprichter van matras.info en Royal Health Foam. Ik werk al meer dan 30 jaar met veel plezier in de matrassenbranche en deel graag mijn kennis. Mocht u nog vragen hebben, bel mij gerust! U kunt mij bereiken op 070-3387010.

3 Reacties

Mia

Garantie

1

Kwaliteit

2

Levensduur

1.5

Proeftijd

3

Is inderdaad niet Zwitsers en van slechtere kwaliteit dan men voordoet.

M

Garantie

0.5

Kwaliteit

4.5

Levensduur

0

Proeftijd

2.5

Swiss sense komt met verkooppraatjes en leugens! Ik heb een simplr 3 matras gekocht. Ik dacht van: traagschuim voor dat prijsje, geweldig! Ik wist echter niet wat comfortschuim was. Ik ging naar een van hun beddenwinkels. De matras lag heel slecht. Toen ik vroeg wat comfortschuim is zeiden ze zo ongeveer: comfortschuim is schuim die optimale comfort en ondersteuning biedt met een hoge veerkracht. Dat leek als topschuim! Maar toen ik verder zocht, zag ik bij websites onder andere de Consumentenbond dat dat gewoon Polyether is! En toen ik uw video over traagschuim keek, kon de traagschuim niet van goede kwaliteit zijn. Waarschijnlijk gewoon polyether met siliconen toegevoegd. Uiteindelijk maar een veel duurdere matras gekocht nadat ik heb besloten om niet de Emma matras aan te schaffen, maar een matras van een ene moonia. Ligt lekker en ben blij dat ik niet voor de simplr matrassen of de Emma matras heb gekozen!

Jvlier

Garantie

5.5

Kwaliteit

8.5

Levensduur

8.5

Proeftijd

8.5

Materialen , uitstraling en comfort zouden uiteindelijk goed moet komen, maar wat een drama in 2021-2022 met de levertijden. In eerste instantie kregen wij ruim 6 maanden na handtekening ons bed geleverd. Helaas verkeerde topper. Stond niet op de bon dus ja hadden wij niet goed zitten opletten. Ik weet natuurlijk wel wat ik heb besteld. Inmiddels weer een half jaar later zou eindelijk de topper geleverd worden (dus 2 x 26 weken wachttijd inmiddels): smorgens om 8:00 zou die komen. Wordt om 9:00 uur gebeld dat ze dat niet gaan halen. De boot bleek niet gearriveerd. Nou 2 weken later maar eens informeren. Krijg je doodleuk te horen dat de order al uitgeleverd is en ze het matras niet beschikbaar hebben. Gebed zonder einde ? Weer 26 weken . De lol van het nieuwe bed is inmiddels ver te zoeken. Ik ga maar eens campagne voeren op social media….. compensatie zie ik dan wel tegemoet. Treurige logistiek bij swiss sense . Wel een goede backoffice en CRM systeem. Kunnen ze goed gebruiken daar

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *