Garantievoorwaarden Auping matrassen 2017

Auping matrassen

Garantievoorwaarden Auping matrassen. Auping biedt kwalitatief goede pocket matrassen in het hogere prijssegment. Ook bij Auping zou u  dus mogen verwachten dat de aangeboden garantie klopt bij het prijsniveau. Auping staat naar eigen zeggen voor duurzaamheid. Maar voor duurzame matrassen vindt ik de geven garantie van Auping niet echt lang. De garantievoorwaarden van Auping zijn redelijk.

Auping matrassen

Hieronder de garantievoorwaarden van Auping in het kort:

  • Auping geeft 5 garantie als het matras bij een  erkende Auping dealer is aangeschaft. Daarnaast krijgt u alleen garantie als u de originele orderbon (originele factuur) kunt overhandigen. Bewaar deze dus goed want als u deze niet heeft dan heeft u ook geen garantie meer. Ook bij Auping is de garantie niet echt lang maar wel voldoende lang.

Volgens de Auping garantievoorwaarden is het gebruikelijk dat er na 5 jaar gebruik een plaatselijk hoogteverlies (ligplekvorming) optreed. Volgens Auping is tot 2 cm vervorming een normaal verschijnsel. Dit betekent dat klachten met ligplekvorming kleiner dan deze maten niet onder de garantieregeling vallen.

Chris Nederhorst

Mijn naam is Chris Nederhorst, matraskenner, matras-ontwikkelaar en oprichter van matras.info. Ik werk al meer dan 30 jaar met veel plezier in de matrassenbranche. Mijn visie is dat echt slaapcomfort bereikt kan worden door te werken met kwalitatief hoogwaardige materialen. Heeft u hulp of advies nodig voor het vinden van het juiste matras? Bel mij gerust! U kunt mij bereiken op 070-3387010.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.