Garantievoorwaarden Auping matrassen 2017

Auping matrassen
Auping matrassen

Garantievoorwaarden Auping matrassen. Auping biedt kwalitatief goede pocket matrassen in het hogere prijssegment. Ook bij Auping zou u  dus mogen verwachten dat de aangeboden garantie klopt bij het prijsniveau. Auping staat naar eigen zeggen voor duurzaamheid. Maar voor duurzame matrassen vindt ik de geven garantie van Auping niet echt lang. De garantievoorwaarden van Auping zijn redelijk.

Auping matrassen

Hieronder de garantievoorwaarden van Auping in het kort:

  • Auping geeft 5 garantie als het matras bij een  erkende Auping dealer is aangeschaft. Daarnaast krijgt u alleen garantie als u de originele orderbon (originele factuur) kunt overhandigen. Bewaar deze dus goed want als u deze niet heeft dan heeft u ook geen garantie meer. Ook bij Auping is de garantie niet echt lang maar wel voldoende lang.

Volgens de Auping garantievoorwaarden is het gebruikelijk dat er na 5 jaar gebruik een plaatselijk hoogteverlies (ligplekvorming) optreed. Volgens Auping is tot 2 cm vervorming een normaal verschijnsel. Dit betekent dat klachten met ligplekvorming kleiner dan deze maten niet onder de garantieregeling vallen.

Chris Nederhorst

Matrassen Specialist: Chris Nederhorst

Mijn naam is Chris Nederhorst, oprichter van matras.info en Royal Health Foam. Ik werk al meer dan 30 jaar met veel plezier in de matrassenbranche en deel graag mijn kennis. Mocht u nog vragen hebben, bel mij gerust! U kunt mij bereiken op 070-3387010.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *