Garantievoorwaarden M-Line matrassen 2017

M Line matrassen
M Line matrassen

Afbouwende garantie

Garantievoorwaarden M-Line matrassen. M-line biedt traagschuim matrassen (drukverlagende matrassen) in het hogere prijssegment. De garantievoorwaarden van M-line is absoluut minimaal namelijk 2 jaar. Pas als u de garantie registratie heeft gedaan krijgt u 5 of 10 jaar afbouwende garantie. Afhankelijk van het type M-line matras. Per jaar gaat er 20% van de waarde af waardoor u in het laatste jaar 10% korting krijgt op een nieuw matras.

Garantievoorwaarden M-Line matrassen

De meeste consumenten komen bij M-line van een koude kermis thuis als ze in aanmerking willen komen voor garantie. De garantie van M-line is alleen op de matras kern als er fabricagefouten en fysieke veranderingen zijn opgetreden. Deze moeten zichtbaar zijn en een dikteverlies van meer dan 2 cm veroorzaken. Op alle M-line producten wordt standaard garantie gegeven door een erkende M-line dealer die het betreffende product verkocht heeft. Naam en adres zijn vermeld op de originele factuur. Let dus op dat u dit goed bewaard.

Chris Nederhorst

Matrassen Specialist: Chris Nederhorst

Mijn naam is Chris Nederhorst, oprichter van matras.info en Royal Health Foam. Ik werk al meer dan 30 jaar met veel plezier in de matrassenbranche en deel graag mijn kennis. Mocht u nog vragen hebben, bel mij gerust! U kunt mij bereiken op 070-3387010.

7 Reacties

m.c. de haas

heb een M line vijf matras gekocht in September maar ik slaap niet lekker net of ik er aan vast zuig zodat ik in de morgen een hele rode huid hebt, kan het zijn dat ik de verkeerde matras gekocht hebt , en zou fijn zijn als u me daar bij kan helpen, gaarne een reactie met vriendelijke groeten m.c de Haas.

Chris Nederhorst

Beste heer/mevrouw de Haas,

Het kan zijn dat u allergisch bent voor een stof in de tijk. Maakt u al gebruik van een goede molton onder het hoeslaken? U zou eens kunnen kijken of dat een verschil maakt. Mocht dit een verschil maken dan kunt u ook het bovenste deel van de tijk verwijderen en de molton als vervanging te gebruiken.

Succes!
Met vriendelijke groet,
Chris Nederhorst

J, Harpe

Wij hebben in januari j.l 2 cool motion 4 gekocht bij beter bed in Veenendaal. Mijn vrouw slaapt er prima op, maar ik heb de laatste maan den veel pin inmijn onderrug .Is mijn matras mogelijk om te ruilen voor een cool motion 6 ?

Chris Nederhorst

Beste meneer Harpe,

Deze vraag kunt u het best stellen bij de firma waar u de matrassen heeft gekocht.
Ik hoop dat het voor u mogelijk is te ruilen.

Vriendelijke groet,
Chris

Gerard Paulussen

Wij hebben in 2013 twee slowmotion matrassen gekocht. Maar al langere tijd is de werking van de traagschuim laag geheel verdwenen. Ik lijk op een plank met bobbels te liggen. En mijn vrouw slaapt altruïsme twee jaar op d’r oude matras omdat die van haar dit effect al langer vertoonde. Ik dacht echter dat ze het zich verbeeldde. Is er nog garantie te halen op deze matrassen?

Chris Nederhorst

Beste, dit ligt aan de garantievoorwaarden die gelden op uw matrassen. In de voorwaarden moet staan op welke onderdelen van het matras garantie van toepassing is en voor welke periode na de aankoop. Het is altijd de moeite waard om contact op te nemen met de firma waar u de matrassen heeft gekocht om te kijken of zij u kunnen helpen.

Liliane Krokaert

Hoe kan ik mijn aankoop van 2 hoofdkussens registreren voor de garantie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *