Ubica matrassen

Ubica matrassen

Ubica matrassen

5.2

Garantie

4.6/10

Kwaliteit

5.5/10

Levensduur

5.6/10

Proeftijd

4.3/10

Afwerking

6.1/10

Voordelen

  • Recticel schuim is goed
  • Matrassen prima afgewerkt

Nadelen

  • Slechts 2 jaar garantie
  • proeftijd beperkt,14 dagen afhankelijk van verkooppunt

Ubica
Ubica verkoopt latex, koudschuim en pocket matrassen

Soort
Latex matrassen en pocketmatrassen

Producent / Land van herkomst
Nederland, Recticel

Meerdere hardheden
Ja

Proeftijd
Nee

Wat gebeurt er met de retour gekomen matrassen
NVT

Levert medisch
Nee

Certificaties
Nee

Dealers
Ja

Garantie
Matrassen 2 jaar volledige garantie

Ubica matrassen Website
www.ubica.nl

Oorsprong Norma matrassen

Oorsprong Ubica matrassen
Ubica® bestaat 85 jaar, is van herkomst een Nederlands merk en is onderdeel van de Recticel Groep.

Ubica matrassen en Prijzen
De prijzen van Ubica liggen rond het midden segment.

Kan je op Ubica matrassen Proefslapen?
Ubica matrassen biedt u geen mogelijkheid om haar matrassen op proef te proberen.

De Ubica producten
Ubica verkoopt geraffineerd(?) afgewerkte matrassen, boxsprings en lattenbodems, hoofdkussens en accessoires.

De Ubica matrassen
Ubica verkoopt een enorm aantal matrassen, te veel om hier allemaal te omschrijven. Ubica verkoopt Multi Pocket-veer matrassen, Bonnel veer matrassen, Latex matrassen, Natuurlatex matrassen,  Bultex® (koudschuim met een beschermde naam van Recticel) en Sensus®schuim matrassen (eigen naam van Recticel voor traagschuim).

De Ubica oplegmatrassen
Ubica levererd maar liefs 7 verschillende matras toppers. Te beginnen met de topper Vague. De Vague is een hypoallergene topper in Bultex®, Latex of Sensus®, hoes in dubbeldoek doorstikt met hypoallergene materialen, afritsbaar bovenblad, wasbaar op 60°. Totale hoogte: ± 7 cm. Toppers. Dan de  Ovale. Dit is eveneens een hypoallergene topper in Bultex®, Latex of Sensus®, hoes in dubbeldoek doorstikt met hypoallergene materialen, afritsbaar bovenblad, wasbaar op 60°. Totale hoogte: ± 7 cm. Splituitvoering (voor elektrische verstelbare bedden) mogelijk met bijbetalen. De Ubica topper Médaillon is ook hypoallergene topper in Bultex®, Latex of Sensus®, hoes in dubbeldoek doorstikt met hypoallergene materialen, afritsbaar bovenblad, wasbaar op 60°. Totale hoogte: ± 7 cm. Splituitvoering (voor elektrische verstelbare bedden) mogelijk mits prijssupplement. Topper Climawatt®
Hypoallergene topper in Bultex®, Latex of Sensus®, hoes in dubbeldoek doorstikt met vocht transporterende materialen, afritsbaar bovenblad, wasbaar op 60°. Totale hoogte: ± 7 cm. Splituitvoering (voor elektrische verstelbare bedden) mogelijk mits prijssupplement. De topper Allure van Ubica is een natuurlatex hypoallergene topper in natuurlatex met 7 ergonomisch comfortzones, hoes in dubbeldoek doorstikt met vocht transporterende Climawatt®-vezels, wasbaar op 60°. Totale hoogte: ± 7 cm. Splituitvoering (voor elektrische verstelbare bedden) mogelijk mits prijssupplement.

Lees ook:  Emma matrassen informatie

Verkooppunten van Ubica
Ubica verkoopt via bedden speciaalzaken en werkt dus met een dealer netwerk.

Garantie op Ubica matrassen
Voor Ubica matrassen geldt een standaard garantieperiode van 5 jaar waarvan de eerste 2 jaar volledig. In het derde jaar wordt 60% vergoed, in het vierde jaar wordt 40% vergoed en in het vijfde jaar 20% exclusief transportkosten

Chris Nederhorst

Matrassen Specialist: Chris Nederhorst

Mijn naam is Chris Nederhorst, oprichter van matras.info en Royal Health Foam. Ik werk al meer dan 30 jaar met veel plezier in de matrassenbranche en deel graag mijn kennis. Mocht u nog vragen hebben, bel mij gerust! U kunt mij bereiken op 070-3387010.

Één reactie

AJK

Garantie

1.3

Kwaliteit

0

Levensduur

0

Proeftijd

1.4

Afwerking

0

Totale drama dat geltex, ik lig er na 15 op en wordt zo warm dat ik begin te koken op matras. Het is mij verkocht als “luchtig en koel” maar het is daadwerkelijk een kookplaat. Mijn vriendin die het altijd koud heeft vind dat natuurlijk wel fijn. Mannen die snel te warm hebben, neem geen geltex! Ik kan daadwerkelijk niet slapen op mijn ubica geltex matras.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *