De top 7 duurste bedden

De 7 meest waanzinnig dure bedden ter wereld

 

7. COSMOVOIDE BED

$60.000

Het Cosmovoide bed, het eerste bed van deze lijst en dus ook het meest ”voordelig”.
Het bed komt uit noord Frankrijk en bevat een volledige home cinema installatie. Voorzien van een LED sterren hemel met aanpasbare kleuren is dit bed een Rolls Royce onder de bedden. Mocht het niet lekker liggen, geen paniek, u kunt het bed aanpassen naar uw voorkeur.  Dat mag ook wel voor een bed van zo’n prijs.

6. MAJESTY VI-SPRING BED

$84.000

Dit bed doet zich misschien voor als een ”normaal” bed, totdat het prijskaartje zich laat merken.
Met drie lagen Calico pocket veren, fleece wol, shetland zijde wol, cashmere wol en Europese paardenstaartvulling. $84.000 klinkt misschien ”net” te duur in de oren, tot je erachter komt dat het bed is afgewerkt met laagjes goud en zilver..

 

5. QUANTUM SLEEPER BEDQuantum Sleeper Bed, $160,000 | Safe room, Natural disasters, The unit
$160.000

 Een bed dat zoals de makers beweren ”bestand is tegen invloeden van buitenaf”. Zoals u kunt lezen bij de afbeelding hoeft u zich niet meer druk te maken over natuurrampen, Bio-chemische aanvallen, kidnappers en natuurlijk ook kogel bestendig. Als u met een onveilig gevoel naar bed gaat zal dit de oplossing zijn.. Voor een kleine 160.000 dollar heeft u een onverwoestbare doos in uw eigen slaapkamer.

 

4. PARNIAN FURNITURE BED

$210.000

Het Parnian furniture bed, dit volledig met de hand gemaakte bed heeft een ondenkbaar hoge kwaliteit. Best voordehandliggend voor een matras van 2 ton. Het is voorzien van opties als: Geluid installatie, massage installatie, tv en meer. Echter is dit allen exclusief van de 210.000 dollar. Met de bedoeling dat de eind rekening nog hoger is. 

Lees ook:  Sexsomnia, seks in je slaap hebben

 

3. JADO STEEL STYLE GOLD BED

$676.550

Op nummer 3 staat het ”Jado steel style gold bed”. Voor een kleine 676.000 heeft u een bed met net als nummer 4 veel opties.  Net als nummer 4 is er plek voor een home cinema set, echter ook voor een playstation, gigantische televisie en meer. Afgewerkt met een grote hoeveelheid goud en verschillende Swarovski-kristallen zal dit bed hopelijk in de smaak vallen.

 

2. MAGNETIC FLOATING BED

$1.600.000

Het Magnetic floating bed, zoals de naam het al zegt wordt dit bed in de lucht gehouden door middel van een paar enorme magneten. Het bed gaat zelf wel een dikke 680 kilo wegen, maar het kan tot maarliefst 900 kilo dragen. Ontworpen door Janjaap Ruijssenaars, een nederlandse architect.

 

 

1. BALDACCHINO SUPREME BED

$6.300.000

En dan op nummer 1, een bed dat 4 keer duurder is dan nummer 2. Het Baldacchino supreme bed, van dit meesterwerk zijn er slechts 2 gemaakt. Met de hoogste kwaliteit  24-karaat goud, kersenhout en cannopy hout. 24-karaat goud klinkt dan leuk maar niet als het gene dat dit bed de 6 miljoen waard maakt, maar dat is het wel. Het bevat maar liefst 107 Kilo puur goud, vandaar dat dit het duurste bed ter wereld is.  

 

Chris Nederhorst

Matrassen Specialist: Chris Nederhorst

Mijn naam is Chris Nederhorst, oprichter van matras.info en Royal Health Foam. Ik werk al meer dan 30 jaar met veel plezier in de matrassenbranche en deel graag mijn kennis. Mocht u nog vragen hebben, bel mij gerust! U kunt mij bereiken op 070-3387010.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *