Maak je eigen matras!

Wat zit er in uw matras? Weet precies wat er in je matras zit omdat je het zelf gemaakt hebt. Vul eenvoudig de buisvormige omhulselstof (bevat 100% biologisch katoen) met boekweitdoppen en verbind uw pods met elkaar.

En het is heel gemakkelijk! Stel je voor, je propt de speciale omhulsels vol met boekweitdoppen zonder naaien of andere moeilijke dingen en maakt zo je eigen matras.

Boekweitdoppen worden al jaren ook gebruikt voor hoofdkussen vulling en werkt temperatuur-technisch gezien heel goed.

Stap 1 Stap 2 Stap 3

Bekijk hoe u uw matras in elkaar zet op: https://openyoureyesbedding.com/collections/frontpage/products/new-twist-modular-pod-size .

Er worden geen instructie meegestuurd maar kunt ze wel afdrukken als u de link volgt. Niet zeker of een dergelijk matras wat voor u is? Je zou kunnen beginnen met een boekweit hoofdkussen. Als dit je goed bevalt is het wellicht ook de moeite waard om je eigen boekweit matras te maken.

Je kunt dus klein beginnen en kijken of het voor je werkt.

Chris Nederhorst

Mijn naam is Chris Nederhorst, matraskenner, matras-ontwikkelaar en oprichter van matras.info. Ik werk al meer dan 30 jaar met veel plezier in de matrassenbranche. Mijn visie is dat echt slaapcomfort bereikt kan worden door te werken met kwalitatief hoogwaardige materialen. Heeft u hulp of advies nodig voor het vinden van het juiste matras? Bel mij gerust! U kunt mij bereiken op 070-3387010.

2 Reacties

Avatar Eric

Je kunt de sleeves naar NL laten versturen, maar dat is best prijzig. Ze geven wel een korting op het materiaal zelf als je naar NL laat verzenden. Ik ben van plan dit later dit jaar te gaan doen aangezien ik het liefst op een lekker hard matras lig.
Jammer dat het niet mogelijk is om ergens te proefliggen. Alles bij elkaar kost het wel wat tijd en geld om dit zelf te doen, en als het dan tegenvalt… Tja…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.