Maak je eigen matras!

Stap 3

Wat zit er in uw matras? Weet precies wat er in je matras zit omdat je het zelf gemaakt hebt. Vul eenvoudig de buisvormige omhulselstof (bevat 100% biologisch katoen) met boekweitdoppen en verbind uw pods met elkaar.

En het is heel gemakkelijk! Stel je voor, je propt de speciale omhulsels vol met boekweitdoppen zonder naaien of andere moeilijke dingen en maakt zo je eigen matras.

Boekweitdoppen worden al jaren ook gebruikt voor hoofdkussen vulling en werkt temperatuur-technisch gezien heel goed.

Stap 1

Stap 2

Stap 3

Bekijk hoe u uw matras in elkaar zet op: https://openyoureyesbedding.com/collections/frontpage/products/new-twist-modular-pod-size .

Er worden geen instructie meegestuurd maar kunt ze wel afdrukken als u de link volgt. Niet zeker of een dergelijk matras wat voor u is? Je zou kunnen beginnen met een boekweit hoofdkussen. Als dit je goed bevalt is het wellicht ook de moeite waard om je eigen boekweit matras te maken.

Je kunt dus klein beginnen en kijken of het voor je werkt.

Chris Nederhorst

Matrassen Specialist: Chris Nederhorst

Mijn naam is Chris Nederhorst, oprichter van matras.info en Royal Health Foam. Ik werk al meer dan 30 jaar met veel plezier in de matrassenbranche en deel graag mijn kennis. Mocht u nog vragen hebben, bel mij gerust! U kunt mij bereiken op 070-3387010.

3 Reacties

Henrike

Hallo Chris,
Ik vind dit matrasprincipe met boekweit heel interessant. Waar heb je de info van? Ik ken enkel de site : https://openyoureyesbedding.com. Deze twist diy matras kit is te koop in Canada, maar zou het ook in Europa te verkrijgen zijn?

Eric

Je kunt de sleeves naar NL laten versturen, maar dat is best prijzig. Ze geven wel een korting op het materiaal zelf als je naar NL laat verzenden. Ik ben van plan dit later dit jaar te gaan doen aangezien ik het liefst op een lekker hard matras lig.
Jammer dat het niet mogelijk is om ergens te proefliggen. Alles bij elkaar kost het wel wat tijd en geld om dit zelf te doen, en als het dan tegenvalt… Tja…

Godelieve BOONE

Goede namiddag,
Ik heb een paar matrasjes met boekweit als opvulling. Ze zijn tussen de 20 en 30 jaar oud. Moet de boekweit vervangen worden of niet ? Dank voor uw antwoord.
Groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *