Slim bed met anti-snurk functie van Auping

Auping introduceert een slim bed tegen snurken. Het gaat om een bedbodem die de ‘Auping Smart base’ genoemd wordt met een anti-snurk functie. Als er gesnurkt wordt gaat het hoofdeinde van het bed vanzelf een stukje omhoog waardoor het snurken ophoudt. De snurker slaapt gewoon door maar zijn of haar ademwegen openen zich meer waardoor de snurker zich omdraait. Er zijn twee instelbare standen die de snurker zelf kan kiezen.

Onder de Auping Smart base bedbodem zit de Auping Connect. Hierdoor kan het bed via een app op afstand bediend kan worden. Het bed kan ook als wekken fungeren maar dan moet je wel bijzonder licht slapen. Het bed gaat dan namelijk langzaam een stukje omhoog en niet iedereen wordt daar wakker van.

De Category Manager Jabe Faber van Smart Technology bij Auping zegt er het volgende over: ‘We houden ons al lang bezig met goed slapen en snurken is een bijzonder irritant slaapprobleem. Binnen een relatie is het een grote ergernis. Met Auping Smart base willen we graag een positieve bijdrage leveren aan een goede nachtrust voor snurkers en hun partners.’

Bron: Auping

Anti snurk bed van Auping

Chris Nederhorst

Matrassen Specialist: Chris Nederhorst

Mijn naam is Chris Nederhorst, oprichter van matras.info en Royal Health Foam. Ik werk al meer dan 30 jaar met veel plezier in de matrassenbranche en deel graag mijn kennis. Mocht u nog vragen hebben, bel mij gerust! U kunt mij bereiken op 070-3387010.

Één reactie

C.

Ik heb recent een Auping Elysium gekocht en heb veel klachten: rugpijn met uitstraling naar mijn benen, ik kan alleen in het midden van het matras liggen omdat ik bij de zijkant bijna van het matras rol (geen goede versteviging) , de matras ligt niet fijn, kan mijn draai niet vinden. Ik heb nooit eerder pijnklachten van een matras gehad, maar de circulaire matrassen van Auping is echt wat mis mee. Er zijn ook veel klachten online… . Ik mag mijn matras omruilen in een andere hardheid, maar dit gaat niet helpen. Ik heb eur 2.990 betaald en dat geld ben ik kwijt. Wat zou je mij willen adviseren? Goedkoop ander merk kopen en Auping matras op marktplaats zetten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *