Inbreker ligt in bed van bewoners te slapen

Bij thuiskomst is een echtpaar uit Muntergeleen behoorlijk geschrokken. In hun bed bleek een inbreker te slapen.  Dat melde de politie.

Toen de politie aan kwam lag de man nog steeds in een diepe slaap. “Nadat we hem wakker hebben gemaakt, werd hem door ons medegedeeld dat hij voor inbraak was aangehouden”, meldt de wijkagent van Munstergeleen. Volgens de politie was de slapende man heel verrast en zei hij dat hij dacht dat hij bij zijn vriendin thuis op de bank lag. Het was overigens overduidelijk dat de ongenode gast stevig had gedronken.

De man is aangehouden en meegenomen naar het dichtbij zijnde cellencomplex. Uiteindelijk bleek na onderzoek dat er geen spullen uit het huis ontvreemd waren.

Chris Nederhorst

Mijn naam is Chris Nederhorst, matraskenner, matras-ontwikkelaar en oprichter van matras.info. Ik werk al meer dan 30 jaar met veel plezier in de matrassenbranche. Mijn visie is dat echt slaapcomfort bereikt kan worden door te werken met kwalitatief hoogwaardige materialen. Heeft u hulp of advies nodig voor het vinden van het juiste matras? Bel mij gerust! U kunt mij bereiken op 070-3387010.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.