Vlavro bedbodem

Vlavro bedbodem

De Vlavro bedbodem wordt ook wel boardbodem genoemd. Deze bedbodem is niets anders dan een dunne plaat hardboard met ventilatiegaatjes. Een Vlavro-bedbodem biedt geen comfort en heeft een relatief slecht ademend vermogen. Ook kan deze niet verstelbaar geleverd worden en biedt het geen comfort.

Vlavro bedbodem

Levensduur

De levensduur van een Vlavro bedbodem is circa 20 jaar.

Conclusie

Een Vlavro is eigenlijk alleen geschikt voor de betere matrassen waarbij de bedbodem minder belangrijk wordt zoals pocketvering matrassen en traagschuim matrassen. Maar waarom besparen op een bedbodem als u toch kiest voor een hoogwaardig matras? Dat is hetzelfde als een Michelin-diner opdienen op plastic bordjes.

Chris Nederhorst

Mijn naam is Chris Nederhorst, matraskenner, matras-ontwikkelaar en oprichter van matras.info. Ik werk al meer dan 30 jaar met veel plezier in de matrassenbranche. Mijn visie is dat echt slaapcomfort bereikt kan worden door te werken met kwalitatief hoogwaardige materialen. Heeft u hulp of advies nodig voor het vinden van het juiste matras? Bel mij gerust! U kunt mij bereiken op 070-3387010.