Waar bestaat een bed uit?

Waar bestaat een bed uit?

Waar bestaat een bed uit? Een bed bestaat uit meerdere onderdelen. De bedombouw, de bedbodem en het matras. Daarnaast bestaat een bed meestal uit een hoofdbord, nachtkastjes en een voetenbord.

Waar bestaat een bed uit?

De keuze uit bed ombouwen (ook ledikanten genoemd) is enorm. Van modern tot klassiek en van licht gekleurd tot zwart. Ook de keuze uit bedbodems is groot. U kunt kiezen uit lattenbodems, schotelbodems en boxspring bodems. Bij het kopen van een nieuw bed is de bedbodem erg belangrijk en ik kan u aanraden hier niet op te besparen. De bedbodem dient stevig te zijn en niet te gaan kraken of piepen. Dit kan namelijk als erg hinderlijk ervaren worden gedurende de nacht met omdraaien of een vrijpartij.

Matrassen

Een matras is het belangrijkste deel van een goed bed

En verreweg het belangrijkste deel van een goed bed; het matras. Het matras doet het meeste werk en moet comfortabel, duurzaam, houding technisch goed ondersteunen, goed vocht opnemen, vocht weer afstaan en niet te warm of te koud zijn. U kunt kiezen uit een scala van matrassen zoals koudschuim matrassentraagschuim matrassenpocketveer matrassenbinnenvering matrassen en latex matrassen.

Chris Nederhorst

Matrassen Specialist: Chris Nederhorst

Mijn naam is Chris Nederhorst, oprichter van matras.info en Royal Health Foam. Ik werk al meer dan 30 jaar met veel plezier in de matrassenbranche en deel graag mijn kennis. Mocht u nog vragen hebben, bel mij gerust! U kunt mij bereiken op 070-3387010.