Eastborn matrassen

Eastborn matrassen
Eastborn matrassen

Eastborn matrassen

0.00
6.7

Garantie

6.0/10

Kwaliteit

7.2/10

Levensduur

6.4/10

Proeftijd

6.5/10

Afwerking

7.6/10

Voordelen

  • Veel keuze en soorten matrassen
  • Goed afgewerkte matrassen

Nadelen

  • Afbouwende garantie
  • Proeftijd beperkt, afhankelijk van verkooppunt

Eastborn matrassen
Eastborn maakt boxsprings en verschillende matrassen.

Soort
Pocketvering, binnenvering, traagschuim en latex matrassen

Producent / Land van herkomst
Nederland, eigen beheer

Meerdere hardheden
Ja

Proeftijd
Nee

Wat gebeurt er met de retour gekomen matrassen
NVT

Levert medisch
Ja

Certificaties
Ja

Dealers
Ja

Garantie
Matrassen: 5 jaar afbouwende garantie

Eastborn Website
www.eastborn.nl

Oorsprong Eastborn matrassen fabriek

Eastborn matrassen fabriek
Eastborn was een Nederlandse fabrikant gevestigd te Vroomshoop maar is in 2007 overgenomen door de Hilding Anders groep. Eastborn Slaapsystemen B.V. is een producent van kwalitatief hoogwaardige slaapsystemen, zoals boxsprings, matrassen, bedden, lattenbodems, nachtkastjes en andere slaapkamer accessoires. In een moderne fabriek in Vroomshoop produceert Eastborn haar slaapsystemen. Eastborn is opgericht in 1959 en bestond in 2009 50 jaar. Eastborn opereert als een zelfstandig bedrijf en richt zich met name op de Nederlandse, Belgische en Duitse markt.
Eastborn verkoopt een groot assortiment matrassen, lattenbodems en boxsprings. De matrassen zijn verkrijgbaar in diverse hardheid uitvoeringen die onderling verschillen in opbouw, comfort en afwerking.

Eastborn matras prijzen
De prijzen van een Eastborn matrassen variëren enorm. Prijstechnisch bevinden de matrassen van Eastborn zich in het midden tot hogere prijssegment.

Proefslapen op Eastborn matrassen
Bij sommige dealers van Eastborn kan men proefslapen op Eastborn matrassen maar ik heb er maar een paar gezien. Eastborn zelf biedt geen proeftijd.

Lees ook:  Jensen matrassen

Verkooppunten van Eastborn matrassen
Eastborn verkoopt haar producten via beddenspeciaalzaken.

Eastborn matrassen
De Eastborn productlijn is opgebouwd uit verschillende soorten matrassen: Eastborn Latex matrassen, Eastborn Pocketvering matrassen, Eastborn Binnenvering matrassen, Eastborn Koudschuim matrassen, Eastborn Traagschuim matrassen. In totaal heeft Eastborn 44 verschillende matrassen.

Eastborn matras Ensemble
De Ensemble serie van Eastborn matrassen bestaat uit 19 verschillende matrassen van latex, koudschuim en pocketveren.

Het PerfectAdjust matrassen programma bestaat uit 3 verschillende type matrassen: De Feel-matrassen, de Sense matrassen en de Noble matrassen. In totaal zijn dit 12 verschillende matrassen. De kernen van deze matrassen zijn allen pocketveren.

Eastborn matrassen Master Collectie 
Daarnaast voert Eastborn de Master collectie welke bestaat uit 9 verschillende matrassen. De Master collectie is de Advanced Pocket veer. Deze serie is leverbaar in 3 hardheden namelijk soft, medium en firm.

Eastborn Latex matrassen:
Eastborn Latex matrassen worden in 3 soorten aangeboden; talalay latex, Fresh latex en traditionele latex. De latex matrassen van Eastborn zijn kwalitatief hoogwaardige matrassen.

Eastborn Pocketvering matrassen:
Eastborn verkoopt voornamelijk pocketverenmatrassen. Er worden 5 soorten pocketvering matrassen aangeboden; de Advanced pocket, de PerfectAdjust, de mulitipocket, de pocket premium en de traditionele pocket. Eastborn werkt deze matrassenlijn af met Talalay-latex, latex, Koudschuim, jute en paardenhaar.

Eastborn Binnenvering matrassen:
Eastborn verkoopt één binnenveringmatras, de Casteau. Dit is een Bonell binnenvering waarbij de veren met een stalen draad aan elkaar verbonden zijn. Het Eastborn binnenvering matras wordt gekenmerkt door een lange levensduur en een gemiddeld vermogen om zich aan het lichaam aan te passen. Dit matras kan alleen op een niet-versytelbare bedbodem worden gebruikt.

Lees ook:  Norma matrassen

Eastborn Koudschuim matrassen:
Het Eastborn koudschuim matras is een duurzaam product. Een Eastborn koudschuimmatras heeft een perfecte elasticiteit en een prima luchtcirculatie/ventilatie.

Eastborn Traagschuim matrassen:
Het Eastborn traagschuim matrassen assortiment is opgebouwd uit 3 soorten matrassen; de Planet, de Violino en de Serena. Het traagschuim wordt ondersteund door pocketvering, talalay latex of koudschuim.
Alle Eastborn traagschuim matrassen worden aangeboden in een soft en medium welke prijstechnisch het zelfde kosten

Garantie van Eastborn
Eastborn geeft 5 jaar afbouwende garantie op haar producten. Binnen een jaar na factuurdatum: volledige vergoeding van de kosten van reparatie en/of vervanging. Binnen twee jaren na factuurdatum wordt 80% vergoed. Binnen drie jaren na factuurdatum wordt 60% vergoed. Binnen vier jaren na factuurdatum wordt 40% vergoed. Binnen 5 jaren na factuurdatum wordt 20% vergoed. Na 5 jaren is de garantie op uw Eastborn product verlopen.

Chris Nederhorst

Matrassen Specialist: Chris Nederhorst

Mijn naam is Chris Nederhorst, oprichter van matras.info en Royal Health Foam. Ik werk al meer dan 30 jaar met veel plezier in de matrassenbranche en deel graag mijn kennis. Mocht u nog vragen hebben, bel mij gerust! U kunt mij bereiken op 070-3387010.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *