Auping matrassen

Auping matrassen
Auping matrassen

Auping matrassen

7.3

Garantie

6.0/10

Kwaliteit

7.9/10

Levensduur

7.9/10

Proeftijd

6.7/10

Afwerking

8.0/10

Voordelen

  • Kwalitatieve matrassen
  • Goede levensduur
  • Nette afwerking

Nadelen

  • Slechts 2 jaar garantie afbouwend naar 5 jaar
  • Vrij stug afgeveerd
Auping matrassen
Auping maakt pocketvering matrassen en spiraalbodems.


Soort

Pocketvering matrassen, traagschuim matrassen en spiraalbodems

Producent / Land van herkomst
Nederland, eigen beheer

Meerdere hardheden
Ja

Proeftijd
Ja, éénmalige omruil mogelijkheid

Wat gebeurt er met de retour gekomen matrassen
NVT

Levert medisch
Ja, spiralen

Certificaties
Ja

Dealers
Ja

Garantie
Matrassen 2 jaar volledige garantie. Na registratie 5 jaar garantie afbouwend.

Website
www.auping.com

Oorsprong Auping matrassen

Auping is in 1888 begonnen met het maken van bedden en is nog steeds een Nederlands familiebedrijf. Auping is begonnen met bedden te ontwikkelen die hygiënischer waren dan de toen bestaande bedden. Het toen nieuwe idee van Johannes Auping was om een bed te maken van gevlochten ijzerdraden die werden aangebracht in een metalen ombouw. Jonannes Auping kwam hiermee met de voorloper van de spiraalbodem, het product waar Auping groot mee is geworden.
Auping als bedrijf is dus al behoorlijk lang actief op het gebied van slaapproducten. Auping ontwikkelt vooral bedden voor maximale ventilatie. Bij het 100 jarig bestaan kreeg Auping onlangs het predicaat Koninklijk toebedeeld.

Auping matrassen en Prijzen
De matrassen van Auping bevinden zich in het luxe segment en zijn dus relatief dure matrassen.

Kan je op Auping matrassen Proefslapen?
Auping zelf geeft haar matrassen niet op proef maar bij een aantal dealers van Auping kan men proefslapen.

Lees ook:  Ergosleep matrassen

De Auping Producten
Auping verkoopt meer dan alleen matrassen. De grootste naamsbekendheid heeft Auping verkregen door het ledikant de Auping Auronde. Van de Auping Auronde heeft Auping er meer dan 1 miljoen verkocht waardoor dit een ongekend succes is gebleken. Ook met het ledikant model “de Cleopatra” heeft Auping succes. Van dit model heeft Auping 1,3 miljoen exemplaren verkocht.

De Auping AVS matrassen
De afkorting AVS staat voor “actieve ventilatie en support”. Wat deze matrassen speciaal maakt is de door Auping ontwikkelde DPPS® veer. Door deze veer zegt  Auping dat de slaper gemakkelijker zou kunnen bewegen op het matras en dat de ventilatie optimaal zou zijn. Ook zijn de Auping AVS matrassen voorzien van een drie dimensionele luchtventilatiestrook welke op de matras tijk is bevestigd.

De AVS Spiraalbodem
De nieuwe AVS Spiraalbodems zijn voorzien van de Comfortslide®. Door de Comfortslide® kunnen de heup- en schouderzones aan persoonlijke wensen worden aangepast. De AVS spiraalbodem biedt goede ventilatie. De Auping AVS spiraalbodems kunnen los op poten geplaatst worden of in een bed ombouw gelegd worden. Alle Auping bodems zijn verkrijgbaar in diverse breedte en lengte maten.

De Auping Superbox
De Auping Superbox is een nieuw soort boxspring welke een spiraalbodem heeft. De Auping Superbox is recent geheel vernieuwd. Het is een compleet bed systeem dat het best te combineren zou zijn met het AVS systeem. Het Auping Superbox systeem zorgt voor een goede ventilatie, ondersteuning en drukverlaging. De Auping Superbox is in 2 uitvoeringen verkrijgbaar: De Original en de Comfort en heeft in beide gevallen een Auping topper.

Lees ook:  Tempur matrassen

De Auping AVS boxspring
De Auping AVS boxspring is een boxspring welke comfort, hygiëne en kwaliteit aan elkaar koppelt(­­­?). Dit type boxspring kan als klassiek of modern worden uitgevoerd en is in een vlakke uitvoering of in een verstelbare uitvoering verkrijgbaar. Door een uitgebreid stoffenprogramma kunnen de boxsprings bij elk slaapkamerinterieur worden ingepast.

Het Auping Match programma
De Auping Match collectie omvat drie uitgesproken stijlen, in de vorm van bed modellen Copenhagen, New York en London. Door middel van het Auping Match programma kan men een uitgesproken individuele “match” maken: kiezen voor het bed dat bij u past. De Match modellen zijn zeer onderscheidend van elkaar. Niet alleen door de gekozen modellen. Maar ook door de inzet van verschillende materialen.

Auping Cradle to Cradle
Koninklijke Auping heeft een Cradle to Cradle Silver certificate. Het certificaat wordt toegekend het aan de nieuwe matrassenlijn die Auping lanceert en garandeert dat een product voor meer dan 50% bestaat uit hergebruikte materialen, of materialen die na gebruik opnieuw zijn te gebruiken.

Garantie van Auping
Voor Auping matrassen geldt een standaard garantieperiode van 2 jaar. Na registratie op de Auping web site hebt u op matrassen in totaal 5 jaar garantie, waarvan 2 jaar volledig. Na 2 jaar geldt een afschrijving. In 2 tot 3 jaar na factuurdatum ontvangt u 75% korting op een nieuw matras bij Auping, in 3 tot 4 jaar 50% korting en in 4 tot 5 jaar 25% korting.

Chris Nederhorst

Matrassen Specialist: Chris Nederhorst

Mijn naam is Chris Nederhorst, oprichter van matras.info en Royal Health Foam. Ik werk al meer dan 30 jaar met veel plezier in de matrassenbranche en deel graag mijn kennis. Mocht u nog vragen hebben, bel mij gerust! U kunt mij bereiken op 070-3387010.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *