Kuperus matrassen

Kuperus matrassen

Kuperus

6.1

Garantie

6.0/10

Kwaliteit

6.4/10

Levensduur

6.5/10

Proeftijd

5.5/10

Kuperus
Kuperus is een producent van pocketmatrassen en spiraal bodems

Soort
Pocketvering

Producent / Land van herkomst
Nederland

Meerdere hardheden
Ja

Proeftijd
Afhankelijk van verkooppunt … 14 dagen

Wat gebeurt er met de retour gekomen matrassen
NVT Afhankelijk van verkooppunt

Levert medisch
Nee

Certificaties
Nee

Dealers
Ja

Garantie
5 jaar

Kuperus matrassen website
www.kuperusbedden.nl

Oorsprong Kuperus matrassen

Het bedden bedrijf Kuperus is opgericht in 1905. Aan het begin van de jaren ’90 werd Kuperus overgenomen door Jan Rollerman. Van huis uit is Rollerman industrieel ontwerper en de eerste niet-Kuperus aan het hoofd van het bedrijf. Samen met de beddenmakers van Kuperus ontwikkelde hij een totaal nieuwe visie op bedden maken.
Rollerman: “Materiaal, compositie en afwerking… Het zijn allemaal keuzes die te maken hebben met de specifieke wensen van de gebruiker. Hoe ziet het bed eruit waar je straks gezond en opgewekt in wakker wilt worden?” Honderd jaar ervaring, gedegen onderzoek, gebruik van uitsluitend natuurlijke materialen en heel veel aandacht voor individuele wensen van de gebruiker.

Kuperus matrassen en Prijzen
De prijzen van Kuperus matrassen bevinden zich in het hoge segment maar zijn in mijn optiek elke euro waard

Kan je op Kuperus matrassen Proefslapen?
Kuperus matrassen biedt model Rembrandt en de natuurlijk slapen serie op proef.

De Kuperus producten
Kuperus verkoopt matrassen, boxsprings en lattenbodems, hoofdkussens en accessoires.

De Kuperus matrassen
Kuperus maakt 5 verschillende matrassen: Vivaldi – Beethoven – Brahms- Rubens en de Verdi
Vivaldi – Beethoven – Brahms
Unieke matrassen met schoudercomfortzone waarbij elke veer afzonderlijk in een hoesje is verpakt. Daardoor wordt de meest optimale ondersteuning van uw lichaam bereikt. Het interieur is aan beide zijden afgedekt met een jute drukverdeler en 3 cm 100% natuurlatex. Daaromheen een dwars doorgestikt stretch ecru dubbeldoek, rondom afgedekt met zuiver scheerwol (500 gr/m2).

Rubens
Ook deze pocketverenmatras is voozien van een schoudercomfortzone waarbij elke veer afzonderlijk in een hoesje is verpakt. Daardoor wordt de meest optimale veerkracht en ondersteuning bereikt. Het interieur is afgedekt met 100% natuurlatex.

Verdi
Een ideale matras met schoudercomfortzone, zeer hoge veerkracht en blijvende elasticiteit waarvan de kern bestaat uit 100% natuurlatex. De celstructuur en de luchtkanalen zorgen voor een perfecte ventilatie. Rondom is een dwars doorgestikt ecru dubbeldoek aangebracht die is afgedekt met zuiver scheerwol (500 gr/m2).

De Kuperus oplegmatrassen
Kuperus biedt vier verschillende soorten kernen welke aan beide zijden een afdekking hebben met dikke lagen gekaarde katoen en zuiver scheerwol. Topmatras Alexia heeft nog extra afdeklagen met paardenhaar. De hoes van onze topmatrassen is gebreid met zuiver natuurzijde en blind genopt voor een zijdezachte touch. Het is niet voor niets dat wij u slaapgarantie bieden.
De hoes van topmatras Alexia bevat naast zijde ook cashmere wol en alpaca. De topmatras is eenvoudig draai- en keerbaar, wat een langere levensduur mogelijk maakt. Ook het opmaken van het bed wordt eenvoudiger: het hoeslaken gaat alleen over de topmatras en niet over de gehele matras. Als u kiest voor een 2-persoons topmatras, dan neemt u de hinderlijke middennaad weg. Deze 2-persoons topmatras is ook te verkrijgen met twee verschillende kernen. Daarnaast kunt u ook kiezen voor topmatrassen in ‘broekmodel’, zo kunt u het rugdeel van elk bed individueel verstellen.

Kuperus boxspring bedden
Kuperus maakt 5 verschillende boxspring bedden Alexia, Malmö, Narvik, Oslo, Hamar

Kuperus verkooppunten
De Kuperus producten worden via dealers verkocht.

Garantie op Kuperus matrassen
Voor Kuperus matrassen geldt een standaard garantieperiode van 5 jaar.

5 Reacties

Avatar Van den Acker Marc

Garantie

8.8

Kwaliteit

5

Levensduur

4.9

Proeftijd

3.2

Kuperus matrassen zijn prijs kwaliteit zijngeld(2900€) helemaaal niet waard.
Na slechts enkele maanden zie je doorzakkingen alsof matras reeds versleten is………en is het ook!
Hebben wel reeds 3de matras gekregen op 18 maanden tijd,dat wil zeggen dat er wat schort aan kwaliteit.
Goeie raad, niet kopen!

Avatar Amanda

Garantie

4.5

Kwaliteit

0.5

Levensduur

0.5

Proeftijd

0.5

Een super mooi bed gekocht maar wat een bocht voor zo veel geld!

Ik en mijn man kwamen 2 jaar geleden na veel onderzoek er achter dat ik leed aan reuma in mijn si gewricht. Ik sliep al een poos slecht en we besloten een goede investering te doen in een bed van super kwaliteit!

Het kuperus boxspring model met topper!
Wel gesteld 9800 euro voor een 2 persoons boxspring met hoofdbord…
De eerste drie maanden lagen we prins heerlijk!
Tot we een kuil kregen die steeds erger werd
Dit was voor mijn rug niet meer dragelijk en zijn terug naar de dealer gegaan … die zijn komen kijken en zo wel in de topper als matras hadden we een verzakking … de topper en matrassen zijn terug gegaan naar fabrikant de matrassen hebben ze zo hard gemaakt dat je de veren voelt als je met je handen er over aait , mijn man is zwaarder en voelde dit elke nacht prikken tot geïrriteerde plekken toe! daarna de topper aangepast maar deze blijft inzakken en na een maand of 3/4 hennen we een beren kuil. Ik lig inmiddels meer op de bank als in bed … van de dealer heeft mijn man van een ander merk een veel dikkere topper gehad waardoor hij geen zeren plekken meer heeft maar die topper geeft mijn rug geen steun . Mijn man ligt nu ook weer in een kuil en ik log in een kuil en ga inmiddels de harde stenen in het matras ook voelen! Nu maar weer klagen maar vrolijk wordt je er niet ! Nog even en ik rij naar de Ikea en koop elk kaar een nieuw matras !

Avatar Hugo Vis

BESPAAR UZELF EEN HOOP ERGERNIS EN KOOP…
BESPAAR UZELF EEN HOOP ERGERNIS EN KOOP NIETS BIJ DEZE FIRMA! Een Kuperus Alexia matras van € 6.500,- achterin een busje prakken terwijl deze matras volgens fabrikant Kuperus helemaal niet gevouwen mocht worden. Vervolgens in samenspraak met Kuperus zeggen dat het hele binnenwerk is vernieuwd om dat later weer te ontkennen en een advocaat in te schakelen. De firma Broring en “fabrikant” Kuperus liegen en bedriegen erop los onder het mom van “we gaan het oplossen”. Als u iets van service verwacht moet u niet bij deze firma’s zijn.

Avatar Vermeulen

Garantie

0.5

Kwaliteit

0

Levensduur

1

Proeftijd

1

In september werd de Kuperus topper Goteborg geleverd! Wat een stank!! Beddenwinkel gebeld en deze zei doodleuk dat het normaal is de eerste weken. Ondertussen zijn we een half jaar verder en nog steeds stinkt de topmatras! Ik laat deze elke dag verluchten zonder hoeslaken er op en dit al een half jaar aan een stuk! Onbegrijpelijk dat Kuperus een hofleverancier is! Ik kan mij niet voorstellen dat koningin Maxima op zo’n stinkende matras slaapt! Weggegooid geld is het! En veeeeeeel te duur.

Avatar M

Garantie

7

Kwaliteit

4.5

Levensduur

3.5

Proeftijd

6

Veel te duur bed, beperkte levensduur, enorme kuilvorming, matig comfort, ook het topmodel Alexia!
De natuurlijke materialen spreken tot de verbeelding; vroeger sliep men ook niet op synthetische materialen. dit bed is in werkelijkheid een dure zak stro. Tragisch voor zo’n enorme uitgave.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.