Kuperus matrassen

Kuperus matrassen

Kuperus

6.2

Garantie

6.0/10

Kwaliteit

6.6/10

Levensduur

6.7/10

Proeftijd

5.7/10

Kuperus
Kuperus is een producent van pocketmatrassen en spiraal bodems

Soort
Pocketvering

Producent / Land van herkomst
Nederland

Meerdere hardheden
Ja

Proeftijd
Afhankelijk van verkooppunt … 14 dagen

Wat gebeurt er met de retour gekomen matrassen
NVT Afhankelijk van verkooppunt

Levert medisch
Nee

Certificaties
Nee

Dealers
Ja

Garantie
5 jaar

Kuperus matrassen website
www.kuperusbedden.nl

Oorsprong Kuperus matrassen

Het bedden bedrijf Kuperus is opgericht in 1905. Aan het begin van de jaren ’90 werd Kuperus overgenomen door Jan Rollerman. Van huis uit is Rollerman industrieel ontwerper en de eerste niet-Kuperus aan het hoofd van het bedrijf. Samen met de beddenmakers van Kuperus ontwikkelde hij een totaal nieuwe visie op bedden maken.
Rollerman: “Materiaal, compositie en afwerking… Het zijn allemaal keuzes die te maken hebben met de specifieke wensen van de gebruiker. Hoe ziet het bed eruit waar je straks gezond en opgewekt in wakker wilt worden?” Honderd jaar ervaring, gedegen onderzoek, gebruik van uitsluitend natuurlijke materialen en heel veel aandacht voor individuele wensen van de gebruiker.

Kuperus matrassen en Prijzen
De prijzen van Kuperus matrassen bevinden zich in het hoge segment maar zijn in mijn optiek elke euro waard

Kan je op Kuperus matrassen Proefslapen?
Kuperus matrassen biedt model Rembrandt en de natuurlijk slapen serie op proef.

De Kuperus producten
Kuperus verkoopt matrassen, boxsprings en lattenbodems, hoofdkussens en accessoires.

De Kuperus matrassen
Kuperus maakt 5 verschillende matrassen: Vivaldi – Beethoven – Brahms- Rubens en de Verdi
Vivaldi – Beethoven – Brahms
Unieke matrassen met schoudercomfortzone waarbij elke veer afzonderlijk in een hoesje is verpakt. Daardoor wordt de meest optimale ondersteuning van uw lichaam bereikt. Het interieur is aan beide zijden afgedekt met een jute drukverdeler en 3 cm 100% natuurlatex. Daaromheen een dwars doorgestikt stretch ecru dubbeldoek, rondom afgedekt met zuiver scheerwol (500 gr/m2).

Lees ook:  Garantievoorwaarden Royal Health Foam matrassen 2017

Rubens
Ook deze pocketverenmatras is voozien van een schoudercomfortzone waarbij elke veer afzonderlijk in een hoesje is verpakt. Daardoor wordt de meest optimale veerkracht en ondersteuning bereikt. Het interieur is afgedekt met 100% natuurlatex.

Verdi
Een ideale matras met schoudercomfortzone, zeer hoge veerkracht en blijvende elasticiteit waarvan de kern bestaat uit 100% natuurlatex. De celstructuur en de luchtkanalen zorgen voor een perfecte ventilatie. Rondom is een dwars doorgestikt ecru dubbeldoek aangebracht die is afgedekt met zuiver scheerwol (500 gr/m2).

De Kuperus oplegmatrassen
Kuperus biedt vier verschillende soorten kernen welke aan beide zijden een afdekking hebben met dikke lagen gekaarde katoen en zuiver scheerwol. Topmatras Alexia heeft nog extra afdeklagen met paardenhaar. De hoes van onze topmatrassen is gebreid met zuiver natuurzijde en blind genopt voor een zijdezachte touch. Het is niet voor niets dat wij u slaapgarantie bieden.
De hoes van topmatras Alexia bevat naast zijde ook cashmere wol en alpaca. De topmatras is eenvoudig draai- en keerbaar, wat een langere levensduur mogelijk maakt. Ook het opmaken van het bed wordt eenvoudiger: het hoeslaken gaat alleen over de topmatras en niet over de gehele matras. Als u kiest voor een 2-persoons topmatras, dan neemt u de hinderlijke middennaad weg. Deze 2-persoons topmatras is ook te verkrijgen met twee verschillende kernen. Daarnaast kunt u ook kiezen voor topmatrassen in ‘broekmodel’, zo kunt u het rugdeel van elk bed individueel verstellen.

Kuperus boxspring bedden
Kuperus maakt 5 verschillende boxspring bedden Alexia, Malmö, Narvik, Oslo, Hamar

Kuperus verkooppunten
De Kuperus producten worden via dealers verkocht.

Garantie op Kuperus matrassen
Voor Kuperus matrassen geldt een standaard garantieperiode van 5 jaar.

Chris Nederhorst

Matrassen Specialist: Chris Nederhorst

Mijn naam is Chris Nederhorst, oprichter van matras.info en Royal Health Foam. Ik werk al meer dan 30 jaar met veel plezier in de matrassenbranche en deel graag mijn kennis. Mocht u nog vragen hebben, bel mij gerust! U kunt mij bereiken op 070-3387010.

7 Reacties

Van den Acker Marc

Garantie

8.8

Kwaliteit

5

Levensduur

4.9

Proeftijd

3.2

Kuperus matrassen zijn prijs kwaliteit zijngeld(2900€) helemaaal niet waard.
Na slechts enkele maanden zie je doorzakkingen alsof matras reeds versleten is………en is het ook!
Hebben wel reeds 3de matras gekregen op 18 maanden tijd,dat wil zeggen dat er wat schort aan kwaliteit.
Goeie raad, niet kopen!

Amanda

Garantie

4.5

Kwaliteit

0.5

Levensduur

0.5

Proeftijd

0.5

Een super mooi bed gekocht maar wat een bocht voor zo veel geld!

Ik en mijn man kwamen 2 jaar geleden na veel onderzoek er achter dat ik leed aan reuma in mijn si gewricht. Ik sliep al een poos slecht en we besloten een goede investering te doen in een bed van super kwaliteit!

Het kuperus boxspring model met topper!
Wel gesteld 9800 euro voor een 2 persoons boxspring met hoofdbord…
De eerste drie maanden lagen we prins heerlijk!
Tot we een kuil kregen die steeds erger werd
Dit was voor mijn rug niet meer dragelijk en zijn terug naar de dealer gegaan … die zijn komen kijken en zo wel in de topper als matras hadden we een verzakking … de topper en matrassen zijn terug gegaan naar fabrikant de matrassen hebben ze zo hard gemaakt dat je de veren voelt als je met je handen er over aait , mijn man is zwaarder en voelde dit elke nacht prikken tot geïrriteerde plekken toe! daarna de topper aangepast maar deze blijft inzakken en na een maand of 3/4 hennen we een beren kuil. Ik lig inmiddels meer op de bank als in bed … van de dealer heeft mijn man van een ander merk een veel dikkere topper gehad waardoor hij geen zeren plekken meer heeft maar die topper geeft mijn rug geen steun . Mijn man ligt nu ook weer in een kuil en ik log in een kuil en ga inmiddels de harde stenen in het matras ook voelen! Nu maar weer klagen maar vrolijk wordt je er niet ! Nog even en ik rij naar de Ikea en koop elk kaar een nieuw matras !

Hugo Vis

BESPAAR UZELF EEN HOOP ERGERNIS EN KOOP…
BESPAAR UZELF EEN HOOP ERGERNIS EN KOOP NIETS BIJ DEZE FIRMA! Een Kuperus Alexia matras van € 6.500,- achterin een busje prakken terwijl deze matras volgens fabrikant Kuperus helemaal niet gevouwen mocht worden. Vervolgens in samenspraak met Kuperus zeggen dat het hele binnenwerk is vernieuwd om dat later weer te ontkennen en een advocaat in te schakelen. De firma Broring en “fabrikant” Kuperus liegen en bedriegen erop los onder het mom van “we gaan het oplossen”. Als u iets van service verwacht moet u niet bij deze firma’s zijn.

Vermeulen

Garantie

0.5

Kwaliteit

0

Levensduur

1

Proeftijd

1

In september werd de Kuperus topper Goteborg geleverd! Wat een stank!! Beddenwinkel gebeld en deze zei doodleuk dat het normaal is de eerste weken. Ondertussen zijn we een half jaar verder en nog steeds stinkt de topmatras! Ik laat deze elke dag verluchten zonder hoeslaken er op en dit al een half jaar aan een stuk! Onbegrijpelijk dat Kuperus een hofleverancier is! Ik kan mij niet voorstellen dat koningin Maxima op zo’n stinkende matras slaapt! Weggegooid geld is het! En veeeeeeel te duur.

M

Garantie

7

Kwaliteit

4.5

Levensduur

3.5

Proeftijd

6

Veel te duur bed, beperkte levensduur, enorme kuilvorming, matig comfort, ook het topmodel Alexia!
De natuurlijke materialen spreken tot de verbeelding; vroeger sliep men ook niet op synthetische materialen. dit bed is in werkelijkheid een dure zak stro. Tragisch voor zo’n enorme uitgave.

Lieke

Garantie

10

Kwaliteit

10

Levensduur

10

Proeftijd

10

Ik had net de Kuperus Topmatras Göteborg gekocht, toen ik hier de recensie las dat de topper zou stinken. Ik heb meteen contact opgenomen met de winkel waar ik deze gekocht had en daar meldde de leverancier dat hij al meer dan 10 jaar Kuperus verkoopt maar hier nog nooit van gehoord had. Inmiddels is de Topper vorige week bij me afgeleverd. Ik lag er n.a.v. de voorgaande recensie natuurlijk meteen met mijn neus bovenop: ik rook niets. Dat is in de tussentijd ook niet veranderd. Ik lig er wel prinsheerlijk op en ik hoop dat zo te houden als ik ‘m regelmatig draai. Dat is iets wat wel moet gebeuren en er meteen bij gezegd werd toen ‘ie werd afgeleverd. Kortom: ik weet niet wat er gebeurd is bij Vermeulen hierboven (het klinkt alsof er schimmel in de matras zit), maar bij mij zit er geen luchtje aan. Overigens had ik nog nooit van Kuperus gehoord voordat ik de topper kocht en ik heb dus ook geen enkele relatie met die firma.

Hendriks-Thoonen

Garantie

1

Kwaliteit

1

Levensduur

1

Proeftijd

0

18 jaar geleden een kuperus matras gekocht op een elektrische verstelbare bodem.
Bij slaapsfeer in Beers super geholpen en idd duur maar echt geweldig.
Nu omdat we erg tevreden waren weer nieuwe kuperus matrassen gekocht omdat ze echt na onze mening aan vervanging toe waren.
Weer een dure investering maar als iets goed is geen probleem.
Maar o wat een miskoop de matrassen zijn verre van hetzelfde na een half jaar al kuilvorming en veel te zacht. Waarom lossen ze het niet gewoon netjes met ons op. Nee ze verwijzen naar de verkoper die zeker heeft gedaan wat wij aan hem gevraagd hadden weer dezelfde matrassen.
Nee voor ons nooit meer Kuperus.
Zeker niet dezelfde matrassen maar wel een hoge prijs zeer slecht.

Dijkstra

WAARDELOOS BEDRIJF DAT KUPERUS!!
Matrassen gekocht voor 2300 euro, na 3 maanden kuilvorming, geconstateerd door verkoper,ook fotoos van maar Kuperus blijft ontkennen, niks mis mee zeggen ze! Verkoper Truste Amersfoort gaat hierin mee en belooft probleem op te lossen, 6 maanden later!!, weer niet de goede matrassen,veel te zacht, liegen en kronkelelen om er onderuit te komen, zetten jou als leugenaar weg, ook geen prijsverschil willen betalen en Kuperus verdraaid de hele boel, nu slapen op een leenmatras wat wel hard is, kortom: MISKOOP VAN DE EEUW,NOOOOOIT MEER KUPERUS, KOOP DEZE BAGGER NIET!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *