RHF matrassen

RHF Royal Health Foam matrassen
Royal Health Foam

RHF matrassen  – Royal Health Foam
RHF produceert voornamelijk traagschuim matrassen.

Soort
Traagschuim en koudschuim

Producent / Land van herkomst
Nederland, eigen beheer

Meerdere hardheden
Ja

Proeftijd
Ja (45 dagen gratis)

Wat gebeurt er met de retour gekomen matrassen
Worden tweedehands verkocht (koopjeshoek)

Levert medisch
Ja

Certificaties
Ja

Dealers
Nee

Garantie
10 jaar volledig, zonder afbouw.

RHF matrassen website
www.healthfoam.com

Oorsprong Royal Health Foam matrassen fabriek

RHF is opgericht in 1996 en is een Nederlandse matrassen fabriek waar comfort en kwaliteit de belangrijkste speer punten zijn. Royal Healt Foam maakt private label matrassen voor derden en verkoopt medische matrassen voor ziekenhuizen en medische instellingen. Ook levert het rechtstreeks aan particulieren. RHF was het eerste Nederlandse bedrijf dat matrassen gratis op proef ging geven. Zodoende opereert RHF dus als een zelfstandig bedrijf en richt zich met name op de Nederlandse en Belgische markt.
Verder werkt RHF mee aan verschillende projecten op het gebied van slaap met de TU Eindhoven en met Philips.

Royal Health Foam prijzen

De prijzen van RHF matrassen variëren. Prijstechnisch bevinden de matrassen van Royal Health Foam zich in het midden segment.

Proefslapen bij Royal Health Foam

Op alle matrassen van Royal Health Foam wordt een volledig gratis proeftijd van 30 dagen aangeboden. De proeftijd van RHF is uniek en is zeer soepel. Royal Health Foam was het eerste Nederlandse bedrijf dat matrassen op proef ging geven.

Royal Health Foam matrassen

De RHF productlijn is opgebouwd uit verschillende soorten matrassen: traagschuimmatrassen, Koudschuimmatrassen, oplegmatrassen

Royal health Foam Koudschuim matrassen:

Royal health Foam Koudschuim verkoopt 3 verschillende koudschuimmatrassen. De matrassen kenmerken zich door een perfecte elasticiteit en een goede luchtcirculatie en ventilatie.

Lees ook:  Hästens matrassen

Royal health Foam Traagschuim matrassen:
Alle matrassen worden aangeboden in een soft en medium en firm uitvoering. Tussen deze uitvoeringen wordt geen prijsonderscheid gemaakt. Daarnaast zijn een aantal matrassen in een extra firm-uitvoering verkrijgbaar.

Het RHF Budget matras
Het Budget matras is 21 cm dik is een kwalitatief goed matras met een comfortabele afritsbare, 350 gram gewatteerde, tijk met 7 cm traagschuim.

Original Support matras
Het Original Support (RHF23 De Luxe) matras is een traagschuim matras dat een luxe en zwevend gevoel geeft.
De matras is veerkrachtig, biedt goede gewichtsverdeling door de 8 cm traagschuim laag en heeft een 560 gram gewatteerde Silverline tijk.

Het Premium Support matras 
Het Premium Support matras (RHF25 De Luxe) is 25 cm dik en op alle fronten een zeer luxe uitgevoerd matras dat zwevend slapen garandeert.
In dit matras zijn zo goed als alle mogelijke opties verwerkt zoals de zeer luxe Lyocell® tijk, 9 cm traagschuim en een extra drukverlagend blokjesprofiel.

Het Evolution ballenmatras
Het Evolution ballenmatras (RHF25 Evolution) is ons meest ingenieuze matras dat een uniek drukverdelend systeem heeft. In het matras zijn veerkrachtige ballen verwerkt van hoogwaardig koudschuim.

Het Eco Pocket Air matras
Het Eco Pocket Air matras (RHF25 Eco Pocket) is een ventilerende matras en zeer geschikt voor mensen die transpireren of het snel warm hebben. Het matras is gemaakt van natuurlijke materialen en kunststof spiralen. In plaats van metalen springveren.

Royal health Foam Traagschuim opleg matrassen

Royal Health Foam verkoopt 3 verschillende type oplegmatrassen De Regular, de De luxe, de Premium. Allen met medisch gekwalificeerd traagschuim en profilering. De Regular is 6 cm geprofileerd medische gekwalificeerd traagschuim heeft en een tijk waar zilvergaren in gebruikt is. Het luxere model de RHF 8 De Luxe is 8 cm profileert en medische gekwalificeerd traagschuim, heeft en een dikke luxe matras tijk met 560 gram vulling en 3 D breisel aan de zijde. De Premium RHF 10 oplegger is wellicht de meest luxe oplegger die ik ken….. Ook heeft de RHF 10 Premium medisch gekwalificeerd traagschuim, geprofileerd van maar liefst 10 cm dikte. De tijk van de RHF 10 Premium heeft een bies, 3D breisel en is van smartcel gemaakt. Deze stof werk temperatuur regulerend en zeer goed vocht opnemend.

Lees ook:  Emma matrassen informatie

Garantie van Royal Health Foam is 10 jaar volledig

http://www.healthfoam.com

Chris Nederhorst

Matrassen Specialist: Chris Nederhorst

Mijn naam is Chris Nederhorst, oprichter van matras.info en Royal Health Foam. Ik werk al meer dan 30 jaar met veel plezier in de matrassenbranche en deel graag mijn kennis. Mocht u nog vragen hebben, bel mij gerust! U kunt mij bereiken op 070-3387010.