Een volledig opvouwbaar papieren bed

Een volledige opvouwbaar bed van papier en karton? Ja, het kan echt! Een volledige opvouwbaar bed van papier en karton? Ja, het kan echt!

Het bed genaamd: Extendable Flatpack Paper Bed van de ontwerpstudio Pro Idee is volledig vervaardigd van golfkarton. Ja, u leest het goed het bed is gemaakt van papier. Daarnaast is het papieren bed ook opvouwbaar net zoals een accordeon, waardoor het bed in zijn geheel opgeborgen kan worden. Het bed is verticaal opgebouwd waardoor het zorgt voor structuur en kracht en kan met gemak een gewicht van 320 kg dragen.

Het bed is volledig recyclebaar omdat het uit golfkarton bestaat en het weegt maar 14,5 kg waardoor het waarschijnlijk het lichtste bed is dat er bestaat.
Zowel het voeteneinde als het ook het hoofdeinde zijn gemaakt van Bamboe. Het bed lijkt me overigens totaal niet comfortabel. Het matras is veel te dun, ca. 5 to 6 cm, en het is mij ook niet duidelijk wat voor bedbodem er in het bed zit. Maar een echt leuk concept is het zeker!

Opgevouwd papieren bed

Chris Nederhorst

Matrassen Specialist: Chris Nederhorst

Mijn naam is Chris Nederhorst, oprichter van matras.info en Royal Health Foam. Ik werk al meer dan 30 jaar met veel plezier in de matrassenbranche en deel graag mijn kennis. Mocht u nog vragen hebben, bel mij gerust! U kunt mij bereiken op 070-3387010.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *