Kindermatras van natuurlijke materialen?

Kindermatras van natuurlijke materialen

Natuurlijke materialen werken beter dan synthetische materialen. Daarnaast hebben ze een zeer positief effect op een goed bedklimaat. Maar ook op vochtigheid. Mensen zijn immers natuur wezens en dus sluiten natuurlijke materialen ook het beste aan op het menselijk lichaam. Jammer genoeg zijn er niet veel natuurlijke materialen geschikt voor het maken van kindermatrassen. Dit kan het beste alleen in het matras tijkje verwerkt zitten en niet in de matras kern (binnenkant van het matras).

Kindermatras van natuurlijke materialen

Tip!

Tip: een prachtig product is de Swissa katoenen onderdeken. Dit is een super de luxe molton die op het matras gelegd wordt. De Swissa onderdeken is aan de bovenzijde 1 cm dik en heeft rondom een badstof instopstrook met elastiek dat onder het matras kruipt. U houdt hiermee het matras droger, koeler en veel schoner voor vele jaren. De 100% katoenen luxe Swissa onderdeken is wasbaar tot 90 graden.

Chris Nederhorst

Matrassen Specialist: Chris Nederhorst

Mijn naam is Chris Nederhorst, oprichter van matras.info en Royal Health Foam. Ik werk al meer dan 30 jaar met veel plezier in de matrassenbranche en deel graag mijn kennis. Mocht u nog vragen hebben, bel mij gerust! U kunt mij bereiken op 070-3387010.