Allergie, allergieën en chemische intolerantie

Allergieën en chemische intolerantie. Soms ontwikkelen kinderen in de loop der jaren een allergie of intolerantie op. Maar ook een latex allergie kan voorkomen. Soms is dat al op heel vroege leeftijd duidelijk. Het kan ook pas later zich uiten. Let daarom direct al bij de aanschaf van een kindermatras of babymatras op het gebruik van veilige materialen. Zo weet u zeker dat u geen miskoop doet.

Voorkom allergieen en chemische intolerantie met een goed kindermatras

Uiteindelijk is elk (kinder) matras om hygiënische redenen op een bepaald moment aan vervanging toe. Ook al is het matras kwalitatief nog in orde.

Er zijn verschillende leveranciers die voor kinderen matrassen maken die volledig veilig zijn geproduceerd. Dit betekend dat ze gemaakt zijn zonder enige chemische toevoeging en verlijming. En deze kindermatrassen zijn volledig huisstofmijt- en allergeen vrij zonder toevoeging van chemische middelen.

Voor meer informatie over

Chris Nederhorst

Mijn naam is Chris Nederhorst, matraskenner, matras-ontwikkelaar en oprichter van matras.info. Ik werk al meer dan 30 jaar met veel plezier in de matrassenbranche. Mijn visie is dat echt slaapcomfort bereikt kan worden door te werken met kwalitatief hoogwaardige materialen. Heeft u hulp of advies nodig voor het vinden van het juiste matras? Bel mij gerust! U kunt mij bereiken op 070-3387010.