Allergie, allergieën en chemische intolerantie

Voorkom allergieen en chemische intolerantie met een goed kindermatras

Allergieën en chemische intolerantie. Soms ontwikkelen kinderen in de loop der jaren een allergie of intolerantie op. Maar ook een latex allergie kan voorkomen. Soms is dat al op heel vroege leeftijd duidelijk. Het kan ook pas later zich uiten. Let daarom direct al bij de aanschaf van een kindermatras of babymatras op het gebruik van veilige materialen. Zo weet u zeker dat u geen miskoop doet.

Voorkom allergieen en chemische intolerantie met een goed kindermatras

Uiteindelijk is elk (kinder) matras om hygiënische redenen op een bepaald moment aan vervanging toe. Ook al is het matras kwalitatief nog in orde.

Er zijn verschillende leveranciers die voor kinderen matrassen maken die volledig veilig zijn geproduceerd. Dit betekend dat ze gemaakt zijn zonder enige chemische toevoeging en verlijming. En deze kindermatrassen zijn volledig huisstofmijt- en allergeen vrij zonder toevoeging van chemische middelen.

Voor meer informatie over

Chris Nederhorst

Matrassen Specialist: Chris Nederhorst

Mijn naam is Chris Nederhorst, oprichter van matras.info en Royal Health Foam. Ik werk al meer dan 30 jaar met veel plezier in de matrassenbranche en deel graag mijn kennis. Mocht u nog vragen hebben, bel mij gerust! U kunt mij bereiken op 070-3387010.