Koudschuim kindermatrassen

Koudschuim kindermatrassen. Koudschuim biedt veel comfort en is zeer veerkrachtig. Daarnaast biedt koudschuim een droog en koel slaapklimaat omdat het een open celstructuur heeft. De combinatie van de goede veerkracht en de goede ventilerende eigenschappen van koudschuim zorgen voor veel comfort en een hoog corrigerend vermogen. Het corrigerende vermogen is het vermogen om zich zodanig aan te passen aan het lichaam dat het lichaam overal voldoende ondersteuning krijgt.

 

Koudschuim kindermatras

Uitstekend ventilerend vermogen en koel

Doordat koudschuim een open celstructuur heeft zorgt het voor een uitstekend ventilerend vermogen waardoor het ook koeler blijft. Koudschuim biedt een beduidend beter ademend vermogen dan latex en zal daardoor altijd droger blijven. Doordat koudschuim droger blijft is het ook veel hygiënischer. Dat is zeer waarschijnlijk ook de reden dat het in zo goed als elk ziekenhuis gebruikt wordt. Het ademend vermogen, de hygiëne en de ondersteuning zijn de belangrijkste eigenschappen van een goed (kinder)matras. Kuilvorming komt bij koudschuim matrassen niet voor en het biedt veel comfort en heeft een zeer lange levensduur. Al deze eigenschappen zijn te vinden in koudschuim. In mijn optiek is koudschuim met kop en schouders het beste materiaal om (kinder) matrassen van te maken.

Chris Nederhorst

Matrassen Specialist: Chris Nederhorst

Mijn naam is Chris Nederhorst, oprichter van matras.info en Royal Health Foam. Ik werk al meer dan 30 jaar met veel plezier in de matrassenbranche en deel graag mijn kennis. Mocht u nog vragen hebben, bel mij gerust! U kunt mij bereiken op 070-3387010.