Traagschuim kindermatrassen

Traagschuim kindermatrassen zijn heerlijk comfortabel. Zoals gezegd is koudschuim een ideaal materiaal om kindermatrassen van te maken. Maar als hier nog een laagje traagschuim (druk verlagend materiaal) op gebruikt wordt biedt het matras helemaal veel comfort.

Traagschuim kindermatras

Veel steun en drukverlagend

Traagschuim met koudschuim zorgt er voor dat het kindermatras veel steun biedt maar ook drukverlagend wordt en dus veel meer comfort gaat bieden. Dit zorgt voor een betere doorbloeding (geen doorbloeding afknelling) en minder druk op het hoofdje. Met deze combinatie koopt u het meest comfortbelle matras voor uw kind. Het koudschuim biedt de best mogelijke ondersteuning en goede ventilatie en het traagschuim zorgt een betere doorbloeding en meer comfort.

Chris Nederhorst

Mijn naam is Chris Nederhorst, matraskenner, matras-ontwikkelaar en oprichter van matras.info. Ik werk al meer dan 30 jaar met veel plezier in de matrassenbranche. Mijn visie is dat echt slaapcomfort bereikt kan worden door te werken met kwalitatief hoogwaardige materialen. Heeft u hulp of advies nodig voor het vinden van het juiste matras? Bel mij gerust! U kunt mij bereiken op 070-3387010.