Ergosleep matrassen

Ergosleep matrassen

Egrosleep matrassen

6.3

Garantie

6.5/10

Kwaliteit

6.5/10

Levensduur

6.9/10

Proeftijd

4.6/10

Afwerking

7.2/10

Voordelen

  • Slaap DNA meetsysteem
  • Mooie afwerking
  • Goede kwaliteit

Nadelen

  • Hoge prijsklasse
  • Geen proeftijd, proefslapen

Ergosleep
Ergosleep produceert pocketmatrassen, latexmatrassen lattenbodems en boxsprings.

Soort
Pocketmatrassen en Latex matrassen

Producent / Land van herkomst
België

Meerdere hardheden
Ja

Proeftijd
Nee

Wat gebeurt er met de retour gekomen matrassen
NVT

Levert medisch
Nee

Certificaties
Nee

Dealers
Nee

Garantie
5 jaar garantie

Ergosleep matrassen Website
www.ergosleep.be

Oorsprong Ergosleep matrassen

De oorsprong van Ergosleep
Ergosleep is onderdeel van de LS Bedding group. De LS Bedding groep ontwerpt, fabriceert en de marketing voor hoogkwalitatieve en ergonomisch verantwoorde slaapconcepten en – systemen die een relevante oplossing bieden voor specifieke doelgroepen in de slaapcomfortmarkt.

Ergosleep prijzen
De matrassen van Ergosleep zijn duurdere matrassen en bevinden zich in de hogere prijsklassen.

Biedt Ergosleep proefslapen?
Ergosleep biedt geen proeftijd op haar matrassen

Het concept van Ergosleep
Ergosleep is een lattenbodem systeem of boxspring systeem met matrassen exact op maat gemaakt voor ieder individu. Met een computergestuurde testcel meet Ergosleep uw profiel op en krijgt u een bodem op maat voor optimale ondersteuning van de wervelkolom.
De instelling voor de voor u ideale combinatie van lattenbodem en matras, kan altijd opnieuw aangepast worden. Zo heeft u met Ergosleep ook voor de toekomst een optimale slaaphouding. Indien u lichaamsbouw/gewicht/figuur verandert, kunnen wij een nieuwe meting uitvoeren. De resultaten van deze meting kunnen we dan weer toepassen op uw Ergosleep systeem. De Ergosleep® matrassen verschillen van een conventionele matras door de manier waarop zij het lichaamsgewicht opvangen en de druk verdelen.

Lees ook:  Garantievoorwaarden Royal Health Foam matrassen 2017

Ergosleep assortiment
De Ergosleep boxspring ( 60 types, 8 modellen waarvan 4 elektrisch verstelbaar) wordt optimaal gecombineerd met een ruim assortiment matrassen. U kunt kiezen uit bijvoorbeeld, een pocketveer, latex, tempur traagschuim of phiton 3D matrassen. De uitgekozen boxspring versie wordt naar keuze “aangekleed”.

Verkooppunten van Ergosleep
Ergosleep verkoopt via bedden speciaalzaken.

Chris Nederhorst

Mijn naam is Chris Nederhorst, matraskenner, matras-ontwikkelaar en oprichter van matras.info. Ik werk al meer dan 30 jaar met veel plezier in de matrassenbranche. Mijn visie is dat echt slaapcomfort bereikt kan worden door te werken met kwalitatief hoogwaardige materialen. Heeft u hulp of advies nodig voor het vinden van het juiste matras? Bel mij gerust! U kunt mij bereiken op 070-3387010.

5 Reacties

P.J Heijboer

Garantie

4.5

Kwaliteit

0

Levensduur

3

Proeftijd

0

Afwerking

0

Vraag Heb een boxspring gekocht bij Ergosleep kosten 3.900 euro
Geleverd dec 2020,klacht ws bedbodem niet goed afgesteld zak steeds naar de rechterkant van bed en lig dus op rand van bed.Dealer Bonnet waar bed gekocht is tot 2x toe geweest 1x matras om gedraait2de maal opgevouwen wc papier on der rechterpoten gelegt,vloer is waterpas.Belachlijk mail gestuurd naar Ergosleep met klachtOok matras te zacht vraag om wisseling kan nietBij aankoop in slaapcabine in winkel gelegen zou dus bodem zou dus speciaal voor mijn rug zijn.Heeft u meer klachten over dit bedrijf?tel niet bereilbaar Mail gestuurd17/2 niets gehoord.

Simon Krapf

Garantie

7

Kwaliteit

2.5

Levensduur

6.5

Proeftijd

2

Afwerking

6

Ik herken het bovenstaande verhaal. Ook ik zak naar links. De bedbodem staat waterpas. Niet tevreden over Ergosleep. Nog nooit een nacht lekker op geslapen. Terwijl ik de instellingen diverse keren heb veranderd na diverse metingen in de slaapcabine bij de dealer. Kwamen vreemd genoeg elke keer andere metingen als uitkomst maat

Pascale philips

Garantie

0

Kwaliteit

0

Levensduur

0

Proeftijd

0

Afwerking

7.5

Idem. Nog geen nacht lekker geslapen. Je wordt steevast wakker (als je de slaap al kan vatten) met rug, schouder en nekpijn.

Anne

Garantie

7

Kwaliteit

3

Levensduur

0

Proeftijd

3.5

Afwerking

8

Ook mijn ervaringen met de ergosleep zijn niet best. In 2015 gekocht. Mijn man ligt er prima op. Ik heb nu al 6 jaar rugklachten. Wat ik ook doe, het wordt niet beter en kom nagenoeg elke ochtend met rugpijn uit bed. Vorig jaar een zachter matras aangeschaft, maar het mag niet baten. Ik kreeg wel coulance korting. Dat vond ik wel netjes. Ik slaap inmiddels regelmatig in het logeerbed, een Auping. Daar lig ik prima in.

H. van Eek

Garantie

9

Kwaliteit

8.5

Levensduur

8

Proeftijd

9

Afwerking

8

Onze ervaring met Ergosleep is zeer goed. We zijn 3 jaar geleden doorgestuurd door mijn fysiotherapeut ivm mijn rugklachten en instabiel bekken van mijn partner. Sindsdien veel minder klachten, het systeem werkt prima. We kunnen weer slapen. We kregen trouwens een jaar proeftijd om dingen aan te passen, raar dat dat hier niet genoemd wordt, of hangt dat van de winkel af waar je koopt?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.