Ergosleep matrassen

Ergosleep matrassen

Egrosleep matrassen

6.6

Garantie

6.6/10

Kwaliteit

7.0/10

Levensduur

6.8/10

Proeftijd

4.7/10

Afwerking

7.7/10

Voordelen

  • Slaap DNA meetsysteem
  • Mooie afwerking
  • Goede kwaliteit
  • Alpura matrashoes

Nadelen

  • Hoge prijsklasse
  • Geen proeftijd, proefslapen

Ergosleep
Ergosleep produceert pocketmatrassen, latexmatrassen lattenbodems en boxsprings.

Soorten matrasseb
Iedere soort matras (2 latexmatrassen en 5 pocketveermatrassen) bestaan steeds in 6 uitvoeringen wat betreft ondersteuning (met of zonder extra lendenondersteuning) en hardheid (soft – medium – hard)

Producent / Land van herkomst
België

Meerdere hardheden
Ja

Proeftijd
Nee

Wat gebeurt er met de retour gekomen matrassen
NVT

Levert medisch
Nee

Certificaties
Nee

Dealers
Ja

Garantie
2 jaar volledige garantie, daarna afbouwend

Ergosleep matrassen Website
www.ergosleep.be

Oorsprong Ergosleep matrassen

De oorsprong van Ergosleep
Ergosleep is onderdeel van de LS Bedding group. De LS Bedding groep ontwerpt, fabriceert en de marketing voor hoogkwalitatieve en ergonomisch verantwoorde slaapconcepten en – systemen die een relevante oplossing bieden voor specifieke doelgroepen in de slaapcomfortmarkt.

Ergosleep prijzen
De matrassen van Ergosleep zijn duurdere matrassen en bevinden zich in de hogere prijsklassen.

Biedt Ergosleep proefslapen?
Ergosleep biedt geen proeftijd op haar matrassen

Het concept van Ergosleep
Ergosleep is een lattenbodem systeem of boxspring systeem met matrassen exact op maat gemaakt voor ieder individu. Met een computergestuurde testcel meet Ergosleep uw profiel op en krijgt u een bodem op maat voor optimale ondersteuning van de wervelkolom.
De instelling voor de voor u ideale combinatie van lattenbodem en matras, kan altijd opnieuw aangepast worden. Zo heeft u met Ergosleep ook voor de toekomst een optimale slaaphouding. Indien u lichaamsbouw/gewicht/figuur verandert, kunnen wij een nieuwe meting uitvoeren. De resultaten van deze meting kunnen we dan weer toepassen op uw Ergosleep systeem. De Ergosleep® matrassen verschillen van een conventionele matras door de manier waarop zij het lichaamsgewicht opvangen en de druk verdelen.

Lees ook:  Tempur matrassen

Ergosleep assortiment
De Ergosleep boxspring ( 60 types, 8 modellen waarvan 4 elektrisch verstelbaar) wordt optimaal gecombineerd met een ruim assortiment matrassen. U kunt kiezen uit bijvoorbeeld, een pocketveer, latex, tempur traagschuim of phiton 3D matrassen. De uitgekozen boxspring versie wordt naar keuze “aangekleed”.

Verkooppunten van Ergosleep
Ergosleep verkoopt via bedden speciaalzaken.

Chris Nederhorst

Matrassen Specialist: Chris Nederhorst

Mijn naam is Chris Nederhorst, oprichter van matras.info en Royal Health Foam. Ik werk al meer dan 30 jaar met veel plezier in de matrassenbranche en deel graag mijn kennis. Mocht u nog vragen hebben, bel mij gerust! U kunt mij bereiken op 070-3387010.

9 Reacties

P.J Heijboer

Garantie

4.5

Kwaliteit

0

Levensduur

3

Proeftijd

0

Afwerking

0

Vraag Heb een boxspring gekocht bij Ergosleep kosten 3.900 euro
Geleverd dec 2020,klacht ws bedbodem niet goed afgesteld zak steeds naar de rechterkant van bed en lig dus op rand van bed.Dealer Bonnet waar bed gekocht is tot 2x toe geweest 1x matras om gedraait2de maal opgevouwen wc papier on der rechterpoten gelegt,vloer is waterpas.Belachlijk mail gestuurd naar Ergosleep met klachtOok matras te zacht vraag om wisseling kan nietBij aankoop in slaapcabine in winkel gelegen zou dus bodem zou dus speciaal voor mijn rug zijn.Heeft u meer klachten over dit bedrijf?tel niet bereilbaar Mail gestuurd17/2 niets gehoord.

Simon Krapf

Garantie

7

Kwaliteit

2.5

Levensduur

6.5

Proeftijd

2

Afwerking

6

Ik herken het bovenstaande verhaal. Ook ik zak naar links. De bedbodem staat waterpas. Niet tevreden over Ergosleep. Nog nooit een nacht lekker op geslapen. Terwijl ik de instellingen diverse keren heb veranderd na diverse metingen in de slaapcabine bij de dealer. Kwamen vreemd genoeg elke keer andere metingen als uitkomst maat

Pascale philips

Garantie

0

Kwaliteit

0

Levensduur

0

Proeftijd

0

Afwerking

7.5

Idem. Nog geen nacht lekker geslapen. Je wordt steevast wakker (als je de slaap al kan vatten) met rug, schouder en nekpijn.

Anne

Garantie

7

Kwaliteit

3

Levensduur

0

Proeftijd

3.5

Afwerking

8

Ook mijn ervaringen met de ergosleep zijn niet best. In 2015 gekocht. Mijn man ligt er prima op. Ik heb nu al 6 jaar rugklachten. Wat ik ook doe, het wordt niet beter en kom nagenoeg elke ochtend met rugpijn uit bed. Vorig jaar een zachter matras aangeschaft, maar het mag niet baten. Ik kreeg wel coulance korting. Dat vond ik wel netjes. Ik slaap inmiddels regelmatig in het logeerbed, een Auping. Daar lig ik prima in.

H. van Eek

Garantie

9

Kwaliteit

8.5

Levensduur

8

Proeftijd

9

Afwerking

8

Onze ervaring met Ergosleep is zeer goed. We zijn 3 jaar geleden doorgestuurd door mijn fysiotherapeut ivm mijn rugklachten en instabiel bekken van mijn partner. Sindsdien veel minder klachten, het systeem werkt prima. We kunnen weer slapen. We kregen trouwens een jaar proeftijd om dingen aan te passen, raar dat dat hier niet genoemd wordt, of hangt dat van de winkel af waar je koopt?

Geoff Smith

Garantie

0

Kwaliteit

0

Levensduur

0

Proeftijd

0

Afwerking

10

Are people aware that Ergosleep manufacture their mattresses to a 20% tolerance. So all that time you take in the store choosing the perfect firmnes and support for your perfect mattress is a waste of time. We bought the Alpura 750 pocket mattress, my wife chose, as advised by Morgana sales manager, the soft mattress, unfortunately hers, as measured by an Ergosleep technician, is 12.3% softer than the one in the store. This means that instead of ideal support it sags causing backache. Ergoslerp state that it is within 20% so not faulty!

Van Es

Garantie

7

Kwaliteit

5

Levensduur

0

Proeftijd

7

Afwerking

3

Waarom zoek je het in een matras? Bedbodem, dat is pas belangrijk werd er gezegd. Nou, na twee maanden en verschillen lattenbodems verder is het wel gebleken dat het de grootste onzin is. Alle beddenzaken die ook van alles konden verkopen vertelde dat het matras hetgeen is wat ondersteuning geeft. Heb je een goed matras dan zou je praktisch op de grond kunnen slapen. De bodems moeten worden ingesteld naar jou slaapdna. Alleen de computer houd geen rekening met je persoonlijke klachten. Wat de bedbodems moeten doen word door een goed matras gedaan. Kortom de lattenbodems zijn onzin. Je kan ze net zo goed bij bijv de Yisk halen. Matrassen van Morgana zijn van Latex. Deze zijn ontzettend hard. Soft, medium of hard? Je blijft tegendruk voelen.! Nu voor een Emma matras gegaan en werkelijk een genot om op te liggen en de lattenbodem dus plat (hadden we dus helemaal geen innovatieve lattenbodem voor hoeven kopen). Nee, ik raad dit bedrijf, althans hun producten echt niet aan

Ingrid

Garantie

10

Kwaliteit

10

Levensduur

8

Proeftijd

10

Afwerking

10

Slaap er nu bijna 2 jaar op en ben erg tevreden. Ik had vaak last van mijn schouders / armen. Sinds we het Ergosleep slaapsysteem hebben is dit voorbij. We hadden een jaar de tijd om te wennen aan het slaapsysteem, dit gaf ons de zekerheid die we zochten. Geen moment spijt gehad!

Marian Eijkenaar

Garantie

0

Kwaliteit

0

Levensduur

0

Proeftijd

0

Afwerking

4

Voor mij is de ervaring met ergosleep een nachtmerrie. Vanaf nacht 1 pijn in mijn rug, na 11 slapeloze nachten stond ik helemaal scheef en belandde bij de fysio. 2 metingen met verschillende uitkomst. Alle aanpassingen hielpen niet. Het geadviseerde kussen bleek 8 cm korter dan het ergosleepkussen. Daardoor ws. te hoog op de lattenbodem gelegen, waardoor de ‘persoonlijke mal’ niet paste. Het bed stuwt je omhoog, dus ik had plakbandjes op het matras om te controleren of ik ‘s nachts wel goed lag. Kreeg te horen dat ik meer tijd moest nemen om te wennen. Na veel telefoontjes en gesprekken heb ik ‘uit coulance’ een nieuw bed en matras van Auping gekregen. Een ruil met gesloten beurs weliswaar, maar wij namen ons verlies graag. Ik slaap nu heerlijk op een tijdelijk leenmatras van Auping . Mijn man sliep overigens prima op het ergosleepbed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *