Benzodiazepines hoe werken deze medicijnen?

Benzodiazepines hoe werken deze medicijnen? Benzodiazepines hebben een remmende werking op uw hersenen en ontspannen de spieren. Benzodiazepines hebben een spierverslappend effect en werken ook kalmerend. U wordt dus rustiger en voelt zich meer ontspannen. Vaak voelt u zich na gebruik ook wel wat sloom en slaperig.

Benzodiazepines hoe werken deze medicijnen?

Benzodiazepines werken snel en zijn doeltreffend

Hoe lang ze echter werken, hangt af van de dosering en het soort benzodiazepine dat u gebruikt. Maar de werking is altijd maar tijdelijk. Daarnaast lossen benzodiazepines de oorzaak van het slaapprobleem of de angst niet op. Het lost dus op de lange termijn de oorzaak van slaapprobleem niet op.

Chris Nederhorst

Mijn naam is Chris Nederhorst, matraskenner, matras-ontwikkelaar en oprichter van matras.info. Ik werk al meer dan 30 jaar met veel plezier in de matrassenbranche. Mijn visie is dat echt slaapcomfort bereikt kan worden door te werken met kwalitatief hoogwaardige materialen. Heeft u hulp of advies nodig voor het vinden van het juiste matras? Bel mij gerust! U kunt mij bereiken op 070-3387010.