Beter Bed matrassen

Matrassen van Beterbed
Matrassen van Beterbed

Beter Bed

6.1

Garantie

6.0/10

Kwaliteit

6.2/10

Levensduur

6.8/10

Proeftijd

5.5/10

Beterbed
Beterbed produceert niet zelf maar levert

Soort
Pocketvering, Polyether, latex, koudschuim

Producent / Land van herkomst
Beter Bed wenst geen informatie te verstrekken

Meerdere hardheden
Ja

Proeftijd
14 dagen, en omruilgarantie voor M Line en Alpine Plus matrassen.

Wat gebeurt er met de retour gekomen matrassen
Beter Bed wenst geen informatie te verstrekken

Levert medisch
Nee

Certificaties
Nee

Dealers
Nee, Eigen winkels

Garantie
3 jaar

Beterbed matrassen website
www.beterbed.nl

Oorsprong Beterbed matrassen

De oprichting van Beter Bed vond plaats in het begin van de 80-er jaren met het opengaan van twee speciaalzaken op het gebied van slapen. Daarna is het bedrijf explosief gegroeid naar 80 winkels in Nederland. Beter Bed heeft een uitgebreid assortiment en 80 winkels in Nederland. Sinds 1996 is Beter Bed ook aanwezig op de beurs en neemt het een prominente positie in Nederland in op het gebied van slapen.

Prijzen bij Beterbed
De prijzen van Beterbed bevinden zich in het lagere prijssegment.

Proefslapen bij Beterbed
De matrassen van beterbed krijgt u niet op proef. Op M-line wordt een omruil garantie aangeboden.

De Beterbed producten
Beterbed verkoopt (en maakt) een groot assortiment matrassen, lattenbodems en boxsprings. De matrassen zijn verkrijgbaar in diverse hardheden en uitvoeringen die onderling verschillen in opbouw, comfort en afwerking.

Verkooppunten van Beterbed
Beterbed heeft eigen winkels.

Garantie op beterbed matrassen
Na verloop van drie jaar na de factuurdatum vervalt de garantie, tenzij u extra garantie hebt. Extra garantie ontvangt u op matrassen, bedbodems en boxsprings, indien u ook een textielpakket hebt aangeschaft. Dit pakket moet dan wel volledig op de order staan en aan bepaalde voorwaarden voldoen (zie hieronder). Deze garantie is geen volledige garantie, maar een aanvulling. Na drie jaar en tot vier jaar na de factuurdatum is 1/3 gedeelte van de kosten van reparatie of vervanging, met inbegrip van vracht- en voorrijkosten, voor rekening van Beter Bed. Artikelen waarop de fabriek al extra garanties geeft vallen buiten deze regeling.

Lees ook:  CustoMatraz matrassen

Hiervoor gelden de volgende voorwaarden:

Na drie jaar en tot vier jaar na de factuurdatum is 1/3 gedeelte van de kosten van reparatie of vervanging, met inbegrip van vracht- en voorrijkosten, voor rekening van Beter Bed
Hebt u de garantie uitgebreid tot vijf jaar, dan gelden de volgende regels:
Na vier jaar en tot vijf jaar na de factuurdatum is 1/3 gedeelte van de kosten van reparatie of vervanging, met inbegrip van vracht- en voorrijkosten, voor rekening van Beter Bed

Chris Nederhorst

Matrassen Specialist: Chris Nederhorst

Mijn naam is Chris Nederhorst, oprichter van matras.info en Royal Health Foam. Ik werk al meer dan 30 jaar met veel plezier in de matrassenbranche en deel graag mijn kennis. Mocht u nog vragen hebben, bel mij gerust! U kunt mij bereiken op 070-3387010.

3 Reacties

Dick

Er zijn veel betere matrassen, soms zelfs goedkoper, te krijgen dan de kwaliteit die beterbed levert.

Jolanda

Mijn silverfoam matras vond ik te hard, mocht omruilen echter voor een zachter matras kwam ik in een andere prijsklasse en dat resulteerde in 250 euro bijbetalen plus 60 euro wijzigen orderkosten..

Tim Kloprogge

In juli een matras besteld (levertijd 2 weken) bij Beter Bed voor in ons nieuwe huis, waar we half september in zouden trekken. Ruim van tevoren zou je denken. Nu zijn we 8 weken verder en ik heb nog steeds geen matras waardoor wij genoodzaakt zijn om op een luchtbed te slapen. Als klant bij Beter Bed moet je zelf overal achteraan bellen, de nieuwe leverdatum die was belooft is weer niet gehaald. Nadat er weer gebeld is met de klantenservice is er een onderzoek gestart waar we na een paar dagen nog steeds niks van vernomen hebben. Daarnaast doet Beter Bed ook geen moeite om een oplossing dan wel een alternatief aan te bieden.
Beter Bed komt afspraken niet na en is niet transparant. Daarom zou ik ook niemand adviseren om hier ooit iets te bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *