Avek matrassen

Avek matrassen
Avek matrassen

Avek

6.4

Garantie

7.3/10

Kwaliteit

6.5/10

Levensduur

6.4/10

Proeftijd

5.4/10

Avek
Avek produceert zelf

Soort
Pocketvering, polyether, koudschuim, traagschuim

Producent / Land van herkomst
Nederland

Meerdere hardheden
Ja

Proeftijd
60 dagen omruil garantie

Wat gebeurt er met de retour gekomen matrassen
Onderdelen worden na inspectie hergebruikt

Levert medisch
Nee

Certificaties
Ja

Dealers
Ja

Garantie
5 jaar afbouwend

Avek matrassen Website
www.avek.nl

Oorsprong Kuperus matrassen

De oorsprong van Avek matrassen
Al meer dan 85 jaar is AVEK een Nederlandse producent van ruimtebesparende bedden, boxspring bedden, matrassen en bedbodems. Avek staat voor het motto van oprichter Roel Kok, Arbeid Vlijt En Kwaliteit, is nog steeds een belangrijk uitgangspunt. Elk AVEK bed, elke boxspring bed en elke matras wordt met liefde en zorg gemaakt, vanuit een lange traditie van ambachtelijk vakmanschap. In Avek beddenfabriek in Surhuisterveen (Frl) gaan moderne technieken en ambachtelijke kennis van het beddenvak hand in hand. Die unieke combinatie maakt dat onze ruimtebesparende bedden, matrassen en boxspring bedden zich onderscheiden van vele andere bedden in de markt.

Avek matrassen en Prijzen
De matrassen van Avek bevinden zich in het midden en hogere prijsklasse.

Kan je op Dunlopillo matrassen Proefslapen?
Avek zelf geeft haar matrassen niet op proef maar biedt een omruil garantie.

De Avek  Producten
Avek verkoopt matrassen, bedbodems, boxsprings, pocket matrassen en ruimtebesparende bedden.

Avek matrassen
Avek levert zeven verschillende matrassen. Dit zijn Pocket, latex en koudschuim matrassen.
Het jubileum matras  is een 8-slags pocketvering matras, ingedeeld in 7 comfortzones met een dubbeldoek Softcell tijk. De Stayer is een koudschuim matras. De stayer heeft 5 zones, is 19 cm dik en heeft een HR55 koudschuim kern met 3 d profilering. De sleeper is een 5 zones Pocketvering matras en is 22 cm dik. De Muser is wederom een pocketverenmatras met een 6 slags pocketvering. Het matras heeft 5 zones en is 22 cm dik. De Avek Bronze is een 6-slags pocketvering met 5 zone-indeling. De tijk is een elastisch dubbeldoek met Coolplus® en het matras is 22 cm dik. De AVEK Prata is een 8-slags pocketvering met 5 zones en een elastisch dubbeldoek tijk met Coolplus®. De Avek Prata is 25 cm dik. De Avek Ouro is een 8-slags pocketvering met zone-indeling, thermisch gehard, staalband rondom de kern met 5 zones. De tijk van de Ouro is een elastisch dubbeldoek met Coolplus® welke chemisch reinig baar is. Het matras is 25 cm dik. Koudschuim matras Spacer is een 19 cm dik matras met een speciale 5-zone profilering. De tijk is een luxe dubbeldoek met antiallergische vulling welke chemisch reinig baar is.

Lees ook:  Norma matrassen

Avek bedbodems
Avek verkoop alleen spiraal bodems en geen lattenbodems. De AVEK spiraalbodems hebben een dwarsgespannen netwerk met een zeer open structuur, waardoo’ de bedbodem voor meer dan 85% vrij kan ‘ademen’ Avek verkoopt 2 soorten spiraalbodems: Spiraalbodem Inventa en de
Spiraalbodem Integra.

Avek boxsprings
AVEK heeft drie verschillende boxsprings in haar programma met binnen elk programma een ruime keuze aan mogelijkheden. De 3 boxsprings zijn; de Noflik boxspring, de Simmer boxspring en de boxspring 1927 is het jubileum boxspring

Ruimtebesparende bedden van Avek 
De ruimtebesparende bedden van Avek onderscheiden zich door hun robuuste uitvoering en goede comfort. Met de bekende dubbeldivanbedden tovert u in een handomdraai een 1-persoons slaapplaats om naar een royaal 2-persoonsbed.

Garantie van Avek
Voor Avek matrassen geldt een standaard garantieperiode van 5 jaar afbouwend. 5 jaar garantie op materiaal- en fabricagefouten op basis van jaarlijkse afschrijving van 1/5 deel van de aankoopwaarde.

Chris Nederhorst

Matrassen Specialist: Chris Nederhorst

Mijn naam is Chris Nederhorst, oprichter van matras.info en Royal Health Foam. Ik werk al meer dan 30 jaar met veel plezier in de matrassenbranche en deel graag mijn kennis. Mocht u nog vragen hebben, bel mij gerust! U kunt mij bereiken op 070-3387010.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *