Pullman matrassen

Pullman matrassen

Pullman matrassen

5.6

Garantie

5.0/10

Kwaliteit

5.5/10

Levensduur

5.7/10

Proeftijd

5.2/10

Afwerking

6.5/10

Voordelen

  • Proeftijd, let op is een omruilgarantie

Nadelen

  • Beperkte garantie van slechts 3 jaar
  • Geen niet goed geld terug garantie

Pullman matrassen
Pullman maakt boxspring bedden en matrassen

Soort
Pocketvering en binnenvering

Producent / Land van herkomst
Nederland

Meerdere hardheden
Ja

Proeftijd
Ja 30 dagen (let op! omruilgarantie)

Wat gebeurt er met de retour gekomen matrassen
Worden vernietigd en gerecycled

Levert medisch
Ja

Certificaties
Ja

Dealers
Ja

Garantie
Matrassen 3 jaar aflopende garantie

Pullman website
www.pullman.nl

Oorsprong van Pullman matrassen

Het merk Pullman is onderdeel van de Hilding Anders groep en is gevestigd in Vroomshoop. In Vroomshoop wordt alles ontworpen, geproduceerd en getransporteerd naar de erkende Pullman dealers in Nederland en België. Het in Zwijndrecht gevestigde bedrijf bestaat al meer dan honderd jaar. Hilding Anders Nederland vertegenwoordigt naast het merk Pullman, ook de merken Eastborn en Jensen.

Pullman prijzen
De matrassen van Pullman bevinden zich in het midden tot hogere prijssegment.

Proefslapen op Pullman
Pullman biedt u geen mogelijkheid om matrassen thuis op proef te krijgen.

Pullman matrassen
Pullman maakt voornamelijk pocketvering matrassen. De collectie van Pullman bestaat uit 21 verschillende matrassen. Elke Pullman matras kan op een goed ventilerende, vlakke of verstelbare bedbodem gebruikt worden.

Pullman matras toppers
Goldline Comfort Topper Natuurlatex, Silverline Comfort Topper latex, Comfort Topper Comfortschuim

Verkooppunten van Pullman
Pullman matrassen worden verkocht via een landelijk dekkend netwerk van Pullman dealers.

Garantie op Pullman matrassen
Voor de matrassen van Pullman geldt een standaard garantieperiode van 3 jaar afbouwend volgend de CBW voorwaarden. Het eerste jaar is een volledige garantie.

Lees ook:  Ergosleep matrassen

Chris Nederhorst

Mijn naam is Chris Nederhorst, matraskenner, matras-ontwikkelaar en oprichter van matras.info. Ik werk al meer dan 30 jaar met veel plezier in de matrassenbranche. Mijn visie is dat echt slaapcomfort bereikt kan worden door te werken met kwalitatief hoogwaardige materialen. Heeft u hulp of advies nodig voor het vinden van het juiste matras? Bel mij gerust! U kunt mij bereiken op 070-3387010.

7 Reacties

ineke Kerklaan

Goede middag, is het normaal dat het pullman matras na een paar maanden al een deukvorming geeft, zowel bij mijn man, waar het erger is en bij mij

m.vr.gr.
Ineke Kerklaan

Ildiko Turi

Beste Ineke Kerklaan,
Ik wil graag mijn ervaring met je delen. We hebben sinds 5 dagen twee Pullman zilverline luxury matrassen in huis. Uitvoering: hard. We zien helaas al nu kuil/ deuk vorming ontstaan. We hebben beide een klein, normaal postuur (70 kg). Dus daar zal het niet aan liggen. We hebben enorm spijt van de aankoop. Ruilen mogen we pas ná 2 maanden. Ellende dus.

Hanna de Jong

Garantie

3.5

Kwaliteit

3

Levensduur

2.5

Proeftijd

0

Afwerking

5

Ik kan me helemaal aansluiten bij de andere reacties: kuilen. Doordat we de topper bij en andere leverancier gekocht hadden, ligt het probleem volgens de verkoper van de matrassenaan de topper of, bij de andere verkoper, aan de matrassen. Wij zien inmiddels wel hoe ‘t zit: slechte matrassen. We hebben diepe spijt, kunnen er niks meer mee behalve nooit meer een Pullman matras kopen en nooit weer een matras bij deze grote woonwinkel aan de ringweg in Groningen kopen.

Van der Grijn

Ik heb 2 matrassen Pullman Silverline Allure, 1 x standard en 1 x firm. Helaas moet ik ook binnen 2 weken constateren dat in beide matrassen nu al kuilen zitten. Je rolt naar het midden en aan de matras kun je al zien dat de middenstrook zachter is. wij hebben ook beiden normaal postuur. Gelukkig hadden wij een niet goed- geld terug garantie, dus ze worden a.s. woensdag weer opgehaald. We konden ze ook gratis ruilen, maar uiteindelijk durfden we dat niet aan.

Barry

Vorige maand 2 super slechte Pullman Express matrassen gekocht bij de Matrassenstad in Breukelen. Service: 0,0. Op deze matrassen blijkt geen garantie op te zitten. Het middenstuk van het matras hard, de schoudergedeelte super zacht. Conclusie: nek en rug klachten binnen 3 dagen. Kosten moeten maken voor fysio en nogmaals 2 andere matrassen gekocht bij een andere winkel. Ensen die dit lezen koop geen Pullman matras.

Laetitia van Wayenburg

Garantie

2

Kwaliteit

2

Levensduur

0.5

Proeftijd

0

Afwerking

8.5

Ik heb een paar maanden gebruik gemaakt van mijn pullman silverline excellent, standaard. Ik kreeg steeds vaker pijn in mijn onderrug. Je denkt dan, hoe kan ik dit bewijzen. En je kunt niet met het matras naar de dealer. Nu zie ik bij mij ook in het midden een kuil. Ik snap niet dat je binnen zo korte tijd al een slecht matras in huis hebt en dan ook nog voor zo’n hoge prijs. Op mijn vorige Pullman matras heb ik 14 jaar heerlijk geslapen. De dealer zou iemand sturen om te komen kijken. Ik wacht het af.

Robert de Jong

Garantie

0

Kwaliteit

0

Levensduur

0

Proeftijd

0

Afwerking

3.5

Het is inderdaad een waardeloos product en dan ook nog eens voor veel geld. Mijn matras de silverline excellent is rijp voor de stort. Verschrikkelijk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.