Pullman matrassen

Pullman matrassen
Pullman matrassen

Pullman matrassen

5.9

Garantie

5.2/10

Kwaliteit

5.9/10

Levensduur

6.3/10

Proeftijd

5.5/10

Afwerking

6.6/10

Voordelen

  • Proeftijd, let op is een omruilgarantie

Nadelen

  • Beperkte garantie van slechts 3 jaar
  • Geen niet goed geld terug garantie

Pullman matrassen
Pullman maakt boxspring bedden en matrassen

Soort
Pocketvering en binnenvering

Producent / Land van herkomst
Nederland

Meerdere hardheden
Ja

Proeftijd
Ja 30 dagen (let op! omruilgarantie)

Wat gebeurt er met de retour gekomen matrassen
Worden vernietigd en gerecycled

Levert medisch
Ja

Certificaties
Ja

Dealers
Ja

Garantie
Matrassen 3 jaar aflopende garantie

Pullman website
www.pullman.nl

Oorsprong van Pullman matrassen

Het merk Pullman is onderdeel van de Hilding Anders groep en is gevestigd in Vroomshoop. In Vroomshoop wordt alles ontworpen, geproduceerd en getransporteerd naar de erkende Pullman dealers in Nederland en België. Het in Zwijndrecht gevestigde bedrijf bestaat al meer dan honderd jaar. Hilding Anders Nederland vertegenwoordigt naast het merk Pullman, ook de merken Eastborn en Jensen.

Pullman prijzen
De matrassen van Pullman bevinden zich in het midden tot hogere prijssegment.

Proefslapen op Pullman
Pullman biedt u geen mogelijkheid om matrassen thuis op proef te krijgen.

Pullman matrassen
Pullman maakt voornamelijk pocketvering matrassen. De collectie van Pullman bestaat uit 21 verschillende matrassen. Elke Pullman matras kan op een goed ventilerende, vlakke of verstelbare bedbodem gebruikt worden.

Pullman matras toppers
Goldline Comfort Topper Natuurlatex, Silverline Comfort Topper latex, Comfort Topper Comfortschuim

Verkooppunten van Pullman
Pullman matrassen worden verkocht via een landelijk dekkend netwerk van Pullman dealers.

Lees ook:  Ikea matrassen

Garantie op Pullman matrassen
Voor de matrassen van Pullman geldt een standaard garantieperiode van 3 jaar afbouwend volgend de CBW voorwaarden. Het eerste jaar is een volledige garantie.

Chris Nederhorst

Matrassen Specialist: Chris Nederhorst

Mijn naam is Chris Nederhorst, oprichter van matras.info en Royal Health Foam. Ik werk al meer dan 30 jaar met veel plezier in de matrassenbranche en deel graag mijn kennis. Mocht u nog vragen hebben, bel mij gerust! U kunt mij bereiken op 070-3387010.

14 Reacties

ineke Kerklaan

Goede middag, is het normaal dat het pullman matras na een paar maanden al een deukvorming geeft, zowel bij mijn man, waar het erger is en bij mij

m.vr.gr.
Ineke Kerklaan

Ildiko Turi

Beste Ineke Kerklaan,
Ik wil graag mijn ervaring met je delen. We hebben sinds 5 dagen twee Pullman zilverline luxury matrassen in huis. Uitvoering: hard. We zien helaas al nu kuil/ deuk vorming ontstaan. We hebben beide een klein, normaal postuur (70 kg). Dus daar zal het niet aan liggen. We hebben enorm spijt van de aankoop. Ruilen mogen we pas ná 2 maanden. Ellende dus.

Hanna de Jong

Garantie

3.5

Kwaliteit

3

Levensduur

2.5

Proeftijd

0

Afwerking

5

Ik kan me helemaal aansluiten bij de andere reacties: kuilen. Doordat we de topper bij en andere leverancier gekocht hadden, ligt het probleem volgens de verkoper van de matrassenaan de topper of, bij de andere verkoper, aan de matrassen. Wij zien inmiddels wel hoe ‘t zit: slechte matrassen. We hebben diepe spijt, kunnen er niks meer mee behalve nooit meer een Pullman matras kopen en nooit weer een matras bij deze grote woonwinkel aan de ringweg in Groningen kopen.

Van der Grijn

Ik heb 2 matrassen Pullman Silverline Allure, 1 x standard en 1 x firm. Helaas moet ik ook binnen 2 weken constateren dat in beide matrassen nu al kuilen zitten. Je rolt naar het midden en aan de matras kun je al zien dat de middenstrook zachter is. wij hebben ook beiden normaal postuur. Gelukkig hadden wij een niet goed- geld terug garantie, dus ze worden a.s. woensdag weer opgehaald. We konden ze ook gratis ruilen, maar uiteindelijk durfden we dat niet aan.

Barry

Vorige maand 2 super slechte Pullman Express matrassen gekocht bij de Matrassenstad in Breukelen. Service: 0,0. Op deze matrassen blijkt geen garantie op te zitten. Het middenstuk van het matras hard, de schoudergedeelte super zacht. Conclusie: nek en rug klachten binnen 3 dagen. Kosten moeten maken voor fysio en nogmaals 2 andere matrassen gekocht bij een andere winkel. Ensen die dit lezen koop geen Pullman matras.

Laetitia van Wayenburg

Garantie

2

Kwaliteit

2

Levensduur

0.5

Proeftijd

0

Afwerking

8.5

Ik heb een paar maanden gebruik gemaakt van mijn pullman silverline excellent, standaard. Ik kreeg steeds vaker pijn in mijn onderrug. Je denkt dan, hoe kan ik dit bewijzen. En je kunt niet met het matras naar de dealer. Nu zie ik bij mij ook in het midden een kuil. Ik snap niet dat je binnen zo korte tijd al een slecht matras in huis hebt en dan ook nog voor zo’n hoge prijs. Op mijn vorige Pullman matras heb ik 14 jaar heerlijk geslapen. De dealer zou iemand sturen om te komen kijken. Ik wacht het af.

Robert de Jong

Garantie

0

Kwaliteit

0

Levensduur

0

Proeftijd

0

Afwerking

3.5

Het is inderdaad een waardeloos product en dan ook nog eens voor veel geld. Mijn matras de silverline excellent is rijp voor de stort. Verschrikkelijk!

Anne Mare

Garantie

9.5

Kwaliteit

10

Levensduur

10

Proeftijd

7.5

Afwerking

8

Ik slaap al 13 jaar met zeer veel plezier op mijn Pullman express matras. hoewel ik wat zwaarder ben (80+kg) slaap ik nog altijd zeer goed op dit matras. Mij is juist verteld dat het een aantal maanden kon duren voor het matras naar je lichaam zou gaan staan. en dat is precies wat er gebeurd is: daar waar ik het nodig heb (heup) is een comfortabele kuil ontstaan waar mijn heupen en schouders precies inpassen, terwijl de veren eronder nog altijd de juiste ondersteuning geven. Nog altijd, na 13 jaar. Zou de kuilvorming zoals hier vermeld wordt wellicht het aanpassen van de schuimlaag kunnen zijn? Ik zou zo weer een pullman kopen.

Stan Gasseling

Garantie

1.5

Kwaliteit

1.5

Levensduur

0.5

Proeftijd

0

Afwerking

9

(Dit is de juiste versie)
Waardeloze matras! Eerst 3,5 jr redelijk geslapen, waarna ik opeens vreemde pijnen in lies en bekken kreeg. Dokter, uroloog en röntgenfoto’s konden niets vinden. Het bleek uiteindelijk onze relatief nieuwe matras te zijn… Tja, daar kwamen we pas achter toen garantie verlopen was.. Pullmann bood na lang “zeuren” nog aan om n (exact dezelfde) nieuwe matras voor 300,00 te mogen kopen ( we betaalden in 2017 1575,00 voor onze dubbele matras). Maar dat traject willen we niet nog eens, Koop geen Pullmann!!!

Eugénie Janssen

Goedemiddag,
Geschrokken van de negatieve reacties,
Wij hebben al 2 keer Pullman Jupiter matrassen gehad. Helaas zijn deze niet meer verkrijgbaar.
Kuilvorming hebben we nog steeds niet in deze matrassen, maar zijn na 11 jaar op zoek naar een vergelijkbaar matras. Deze berichten hebben ons wel aan het twijfelen gebracht. Toch maar op zoek naar een ander merk?!
Met vriendelijke groet, Eugénie

Arjan

We delen de negatieve reacties. 17 jaar geleden hebben we twee zeer goede pullman matrassen gekocht in hun top segment. Na 15 jaar vervangen voor 1 x silverline en 1 x goldline. die voldeden niet, dus omgeruild voor 2 x Pullman Original Elekt. Inmiddels ook ingezakt.
Communicatie over het type matras waarmee we de 15 jaar oude matrassen konden vervangen vanuit zowel Pullman als dealer slecht / onjuist / incompleet.
Conclusie mi: Vroeger hoogstaande exclusive matrassen, ergens in de afgelopen jaren de massaproductie omarmt en daarmee de kwaliteit verloren. Prijs nog wel op het oude niveau.
Ik snap de positieve ervaring van mensen die op 10 jaar oude Pullmans slapen, maar nu vooral wegblijven bij dit merk.
Zonde van het geld en de nachtrust.

Puepet

Garantie

1.5

Kwaliteit

3

Levensduur

10

Proeftijd

0

Afwerking

3.5

Ik ervaar het pullman silverline matras als te warm. Bij een hoge luchtvochtigheid lig ik te zweten in bed

Leo

Had in mei 2023 2x siverline gekocht en na 2weken al kuilen van ongeveer 3cm! Uiteindelijk in Juni retour Pullman fabriek waar volgens de dealer bleek dat er een productie fout in zat en dus 2 andere gekregen wat verbaasde mij dat ook daar na enkele weken het zelfde probleem zich openbaart komt nu iemand van Pullman kijken (inmiddels 17juli)

Cornelis Compier

Wij hebben 10 jaar een Pullman silver line marassen. Ze zijn nu i0 jaar oud en ik ben intussen 15 kilo afgevallen. Ik heb een hard matras en nu al een tijd rug problemen en schouder problemen, slaap niet goed, daarbij het matras ondersteund niet goed meer. Wij zijn bij diverse bedden zaken geweest en je wordt gewoon het bos in gestuurd. De een verteld nog mooiere verhalen als de ander. Ik heb op een merk gelegen en dat was van het merk Tempur dit matras lag prettig en voelde ook goed aan. Ik ben een zijslaper en dan moet je geen hard matras nemen. Ook was het advies een traag schuim matras te nemen.. Maar goed we gaan weer
verder kijken, en we horen wel wat ze te vertellen hebben. Helaas zoals het voeger was, is er geen tijd meer
tijd is geld en je loopt met een verloren gevoel de winkel uit. Vroeger had men tijd en je kreeg een goed advies, meestal zijn het onervaren mensen die totaal geen kennis hebben, of op provisie basis werken.
Als iemand ons toch nog een goed advies kunnen liefst deskundig dan houden wij ons aanbevolen, hartelijk dank

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *