Garantie van matrassen en matrasmerken

De garantievoorwaarden van de betere matras merken zijn belangrijk voor u. Mede omdat het matras relatief veel geld gekost heeft is het van belang dat deze ook lang meegaat. En dat natuurlijk zonder mankementen. De voorwaarden dienen transparant en klantvriendelijk te zijn. Helaas zijn ze dat bijna nooit! Sterker nog, veel garantievoorwaarden suggereren dat de gegeven garantie veel langer is dan deze in werkelijkheid is. Ook wordt er gedaan alsof zo goed als alles gedekt is. In de praktijk blijkt vaak dat er allerlei beperkingen zijn. Daarnaast blijkt vaak dat de garantie al binnen een paar jaar nagenoeg volledig afgebouwd wordt.

Garantievoorwaarden M-Line matrassen 2017

M Line matrassen

Afbouwende garantie Garantievoorwaarden M-Line matrassen. M-line biedt traagschuim matrassen (drukverlagende matrassen) in het hogere prijssegment. De garantievoorwaarden van M-line is absoluut minimaal namelijk 2 jaar. Pas als u de garantie registratie heeft gedaan krijgt u 5 of 10 jaar afbouwende garantie. Afhankelijk van het type M-line matras. Per jaar gaat er 20% van de waarde… Lees meer »

Garantievoorwaarden Auping matrassen 2017

Auping matrassen

Garantievoorwaarden Auping matrassen. Auping biedt kwalitatief goede pocket matrassen in het hogere prijssegment. Ook bij Auping zou u  dus mogen verwachten dat de aangeboden garantie klopt bij het prijsniveau. Auping staat naar eigen zeggen voor duurzaamheid. Maar voor duurzame matrassen vindt ik de geven garantie van Auping niet echt lang. De garantievoorwaarden van Auping zijn… Lees meer »

Garantievoorwaarden Tempur matrassen 2017

Tempur matrassen

Garantievoorwaarden Tempur matrassen. Tempur biedt kwalitatief goede traagschuim matrassen (drukverlagende matrassen) in het hogere prijssegment. U zou dus mogen verwachten dat de aangeboden garantie klopt bij dit prijsniveau. Niks is echter minder waar! De garantievoorwaarden van Tempur laat in mijn optiek zwaar te wensen over. Hier de garantievoorwaarden van Tempur in het kort: Basis garantie… Lees meer »

Garantievoorwaarden Royal Health Foam matrassen 2017

Royal Health Foam

Volledige garantie zonder afbouw Garantievoorwaarden Royal Health Foam matrassen. Royal Health Foam produceert koudschuim en traagschuim matrassen van medische kwaliteit. Daarnaast produceren ze ook hoogwaardige kindermatrassen. De garantievoorwaarden van Royal Health Foam zijn transparant en goed. Royal Health Foam biedt 5 jaar 100% volledige garantie en 5 jaar afbouwend. Dit betekend dat de mate van… Lees meer »