Elektra weren uit de slaapkamer kan slaapproblemen verhelpen

Elektra weren uit de slaapkamer kan slaapproblemen verhelpen. Ik heb veel mensen kunnen helpen met een betere nachtrust en bereik dit vooral door het verwijderen van elektra uit de slaapkamer. De negatieve invloed van elektrische en magnetische velden op slaap zijn in mijn ogen een absoluut feit.

Verhelpen van slaapproblemen door elektra te weren uit de slaapkamer

Het verschil dat mensen al binnen een paar dagen merken door bijvoorbeeld de wekkerradio en de DECT telefoon naast het hoofdeinde van het bed te verwijderen is vaak enorm. Niet alleen slapen mensen vrijwel gelijk beter ook voelen zij zich beter. Dit is ook niet verwonderlijk als je bedenkt dat slaap ons immuun systeem versterkt. Als je dus goed slaapt heb je in de regel ook een goed werkend immuun systeem.

Elektrische draden die onder het bed lopen kunt u het beste verwijderen

Elektrische draden die onder het bed lopen kunt u het beste verwijderen

Elektrische draden die onder het bed lopen kunt u het beste verwijderen. Zet ook uw bed een paar centimeter van de muur. Vaak is de muur elektrisch geladen en als je het bed er dan tegenaan zet ligt u in een versterkt elektrisch veld. Als u een elektrisch verstelbare bedbodem heeft kunt u het beste de stekker uit het stopcontact halen en deze er alleen in doen als u het bed wilt verstellen. Gebruikt u een elektrische deken, haal de stekker uit het stopcontact als u er op slaapt. Kijk ook of de snoeren van uw bedlampjes zo ver mogelijk van uw hoofd kunnen worden neergelegd.

Chris Nederhorst

Matrassen Specialist: Chris Nederhorst

Mijn naam is Chris Nederhorst, oprichter van matras.info en Royal Health Foam. Ik werk al meer dan 30 jaar met veel plezier in de matrassenbranche en deel graag mijn kennis. Mocht u nog vragen hebben, bel mij gerust! U kunt mij bereiken op 070-3387010.