Een nieuw bed online kopen

Een nieuw bed online kopen

Een nieuw bed online kopen is een prima manier om een bed aan te schaffen. Bedden moeten vooral lekker liggen, goed slapen en daarom van goede kwaliteit zijn. U kunt een matras pas goed beoordelen door er zelf op te gaan liggen. Maar met even liggen weet u niet hoe het bed daadwerkelijk slaapt. U moet dus behalve proefliggen ook proefslapen. Daarom maakt het eigenlijk niet veel uit of u ook heeft proefgelegen op het bed. Het is veel belangrijker dat u kunt proefslapen op het bed. Maar hiervoor heeft u wel een proeftijd nodig (het liefst met een niet goed geld terug garantie). Via het internet kunt u uzelf goed inlezen en verdiepen in bedden en matrassen en kijken waar u waar voor uw geld kunt krijgen en wie de beste voorwaarden biedt.

Een nieuw bed online kopen

Proefslapen vergroot tevredenheid klant

Uit onderzoek onder 15.000 kersverse bed eigenaren blijkt dat wel of niet proefliggen geen invloed heeft op de tevredenheid na aankoop van een nieuw bed. Met andere woorden, statistisch gezien is er geen verhoogd risico bij het kopen van een bed online. Het maakt dus eigenlijk niet uit of u heeft kunnen proefliggen in de winkel of dat u een bed online bestelt. Maar dan is het dus wel belangrijk dat u het bed op proef krijgt en terug kunt laten als deze niet bevalt.

Pas wel op met enorme aanbiedingen want meestal laat de kwaliteit te wensen over. Dit heeft dan weer enorme invloed op uw nachtrust heeft.

Matrassen online kopen

Een matras online bestellen kan prima mist er aan een aantal voorwaarden voldaan kan worden. Zo dient u het matras in meerdere stevigheden te kunnen bestellen en moet u het nieuwe matras op proef krijgen met een niet goed geld terug garantie. Met een proeftijd kan je als koper eigenlijk niet misgaan aangezien u altijd op uw aankoop kunt terugkomen. Let er wel op dat er geen kosten aan deze proeftijd zitten en dat u uw aankoopbedrag helemaal terugkrijgt mocht het matras niet bevallen. Pas op met een omruilgarantie want hier zitten meestal haken en ogen aan. Wel is het belangrijk bij het aanschaffen van een matras via internet (online matras kopen) dat u een beetje weet waar u op moet letten, dus dat u zich goed inleest of langs een bedden speciaalzaak gaat. Pas op met de “one fits all” matrassen. Dit zijn matrassen die meestal in een doos aangeboden worden en met een marketingconcept verkocht worden. Deze matrassen kunnen ook meestal op proef maar zijn echte marketingproducten.

Chris Nederhorst

Matrassen Specialist: Chris Nederhorst

Mijn naam is Chris Nederhorst, oprichter van matras.info en Royal Health Foam. Ik werk al meer dan 30 jaar met veel plezier in de matrassenbranche en deel graag mijn kennis. Mocht u nog vragen hebben, bel mij gerust! U kunt mij bereiken op 070-3387010.