Alternatieve oplossingen voor slaapproblemen

Kamillethee helpt bij slaapproblemen

Alternatieve oplossingen voor slaapproblemen. Er zijn redelijk veel alternatieve oplossingen om slaapproblemen te tackelen. Ik zit al een aantal jaar in een groepje dat georganiseerd wordt door de TU in Eindhoven dat Smart Sleep heet. Met Smart Sleep hebben we het doel slaapproblemen te verhelpen zonder het gebruik van chemie (slaappillen).
Alternatieve oplossingen voor slaapproblemen

Alternatieve oplosssingen voor slaapproblemen

De studenten komen met de meest uiteenlopende en prachtige idee├źn welke in veel gevallen echt werken. Bijvoorbeeld is er door een student een schommel bed ontworpen. Dit bed wiegt je als het ware in slaap.

In de alternatieve geneeskunst vind je verschillende oplossingen voor slaapproblemen.

Dat heeft vooral te maken met de holistische manier van benaderen. Zo is de diagnose is niet de slaapstoornis en daar doen we iets aan . Maar waarom of waardoor heeft iemand een slaapprobleem? Door niet alleen aan symptoom bestrijding te doen maar vooral ook de oorzaak te achterhalen en aan te pakken heb je veel meer kans het slaapprobleem structureel op te lossen.
Kamillethee helpt bij slaapproblemen

Kamillethee helpt bij slaapproblemen

De eventuele middelen die u binnen het alternatieve kunt proberen zijn kamille thee, valeriaan en andere kruiden.

Chris Nederhorst

Matrassen Specialist: Chris Nederhorst

Mijn naam is Chris Nederhorst, oprichter van matras.info en Royal Health Foam. Ik werk al meer dan 30 jaar met veel plezier in de matrassenbranche en deel graag mijn kennis. Mocht u nog vragen hebben, bel mij gerust! U kunt mij bereiken op 070-3387010.