Energiesysteem van het lichaam, mogelijke oorzaak van slaapproblemen

Energiesysteem van het lichaam, mogelijke oorzaak van slaapproblemen. In het verre oosten is het al 5000 jaar bekend dat het lichaam niet alleen uit botten, spieren, organen en bloed bestaat. Het menselijk lichaam heeft namelijk ook een energiesysteem wat o.a. bestaat uit chakra’s. Door onzichtbare energiebanen stroomt de levensenergie. Deze energie wordt ook wel Chi genoemd.

Energiesysteem van het lichaam, mogelijke oorzaak van slaapproblemen.

Bij acupunctuur wordt gebruik gemaakt van deze energiebanen. Met behulp van naaldjes wordt de levensenergie (stroom) gestimuleerd om zo lichamelijke en mentale klachten te verhelpen. Als het energiesysteem vrij is van blokkades voelt u zich goed. Ook zult u daardoor in de regel geen of minder last hebben van slaapproblemen. Maar door onverwerkte emoties en stress ontstaan vaak verstoringen in het energiesysteem. Hoe minder goed de levensenergie stroomt, hoe meer psychische en lichamelijke klachten u zult hebben. Dit heeft direct effect op de kwaliteit van uw slaap.

Meerde soorten klachten hebben invloed op onze slaap

Zowel psychische als lichamelijke klachten hebben grote invloed op ons slapen en creëert een verstoorde nachtrust. Blokkades in het menselijke energiesysteem veroorzaken vaak onbegrijpelijke slaapproblemen. U zou hiervoor naar een goede acupuncturist kunnen gaan. Ik heb meerdere mensen gesproken die er veel baat bij hebben gehad.

Chris Nederhorst

Matrassen Specialist: Chris Nederhorst

Mijn naam is Chris Nederhorst, oprichter van matras.info en Royal Health Foam. Ik werk al meer dan 30 jaar met veel plezier in de matrassenbranche en deel graag mijn kennis. Mocht u nog vragen hebben, bel mij gerust! U kunt mij bereiken op 070-3387010.