Het doel van matras.info is om mensen op een eerlijke manier meer wegwijs te maken in de wereld van matrassen

Matras.info

Het doel van matras.info is om mensen op een eerlijke manier meer wegwijs te maken in de wereld van matrassen.

Het doel van matras.info. Bij het vinden van het juiste matras komt veel kijken en het is naar mijn mening niet van consumenten te verwachten dat ze alle benodigde kennis hebben om de beste keuze te maken. Er zijn behoorlijk veel verschillen in de type matrassen en materialen die verkrijgbaar zijn bij de verschillende leveranciers. Alle hebben zij voor- en nadelen en afhankelijk van uw situatie kan een matras juist wel of juist niet geschikt zijn. Daarnaast is er in de matrassenbranche veel verschil in kwaliteit, service en voorwaarden van leveranciers. Deze verschillen zijn niet altijd makkelijk te onderscheiden. Daarom is het belangrijk om hiervan bewust te zijn.

Ik hoop met deze website u goed op weg te helpen met de aanschaf van het beste matras voor u. Of u hierin slaagt bij mij of een van mijn waardevolle collega’s maakt wat mij betreft niet uit. Natuurlijk hoop ik dat u ook kijkt naar wat ik zelf produceer.

Veel succes!

Chris Nederhorst, al twintig jaar trotse eigenaar van Royal Health Foam.
Medische kwaliteit koud- en traagschuimmatrassen: www.healthfoam.com

Chris Nederhorst

Matrassen Specialist: Chris Nederhorst

Mijn naam is Chris Nederhorst, oprichter van matras.info en Royal Health Foam. Ik werk al meer dan 30 jaar met veel plezier in de matrassenbranche en deel graag mijn kennis. Mocht u nog vragen hebben, bel mij gerust! U kunt mij bereiken op 070-3387010.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *