Het meest ideale bed

Nu, na bijna 30 jaar in de matrassen-branche actief te zijn kan ik het meest ideale bed als volgt definiëren:

Het juiste comfort en de beste ondersteuning

Het meest ideale bed biedt comfort en de juiste ondersteuning. Daarnaast biedt het meest ideale bed ontspanning en bevordert het uw regenererende vermogen. In iedere lighouding biedt het bed een goede drukverdeling en lichamelijke ontspanning. Het matras moet de slaper rust en ontspanning geven en vooral héél lekker liggen.

De juiste temperatuur

Het ideale bed biedt u ook de juiste temperatuur en blijft gedurende de nacht droog. Het ventilerende vermogen is van groot belang aangezien we tot wel 400 milliliter per nacht aan vocht verliezen. Maar ook de juiste temperatuur geeft de slaper een betere nachtrust en meer comfort. Vochtopname en ventilatie zijn zodoende van groot belang.

Persoonlijke factoren die een bed voor u ideaal maken

Het voor u meest ideale en beste bed is afhankelijk van allerlei persoonlijke voorkeuren waarvan je de meeste pas weet als je erop geslapen hebt. Het is daarom van groot belang dat u het nieuwe matras op proef krijgt en zo thuis kan ervaren of het matras wel zo ideaal voor u is als het bij de aanschaf leek. Het meest ideale bed zorgt voor een goede nachtrust en creëert zodoende een omgeving om zowel lichamelijk als geestelijk in balans te blijven.

De gebruikte materialen

Voor een echt perfect bed dienen de gebruikte materialen vrij te zijn van giftige stoffen en lang mee te gaan. Mijn overtuiging is dat comfort gaat hand in hand met kwaliteit waardoor u in mijn optiek de meeste kans van slagen heeft als u voor een kwalitatief goed bed kiest.

Chris Nederhorst

Matrassen Specialist: Chris Nederhorst

Mijn naam is Chris Nederhorst, oprichter van matras.info en Royal Health Foam. Ik werk al meer dan 30 jaar met veel plezier in de matrassenbranche en deel graag mijn kennis. Mocht u nog vragen hebben, bel mij gerust! U kunt mij bereiken op 070-3387010.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *