Lekker slapen

informatie over slaapproblemen door kou

Lekker slapen. Niet in slaap kunnen vallen, je ligt opeens vervelend en gaat liggen woelen. Je krijgt ook op verschillende plaatsen pijn van het liggen. Iedereen heeft hier wel eens last van.

Niet in slaap kunnen vallen, je ligt opeens vervelend en gaat liggen woelenHet liefst slapen we allemaal lekker, in een fijn bed en genoeg uren per nacht.

Ongeveer 25% Nederlanders hebben last van slaapproblemen. De gevolgen van slaapproblemen en of slaapgebrek zijn enorm. Als je slecht slaapt voel je je minder vrolijk, heb je minder energie en ben je minder alert. Door slaperigheid gebeuren jaarlijks vele (dodelijke) ongelukken en maken mensen onnodige fouten. Daarnaast is het effect op het immuunsysteem enorm. Slapen is van groot belang in een genezingsproces en geeft het lichaam nieuwe energie.

Als we slaapproblemen krijgen kan het lastig zijn deze te doorbreken. Het beste ga je iets in je dagelijkse bezigheden veranderen en verander je je dagindeling.

Ga lezen of ga wandelen voor het slapen gaan, ga sporten en drink geen koffie of alcohol Zorg ook voor het juiste gereedschap, een donkere slaapkamer, een goed bed (matras) en een heerlijk hoofdkussen.

En doe je telefoon uit. Slaap lekker!

Chris Nederhorst

Matrassen Specialist: Chris Nederhorst

Mijn naam is Chris Nederhorst, oprichter van matras.info en Royal Health Foam. Ik werk al meer dan 30 jaar met veel plezier in de matrassenbranche en deel graag mijn kennis. Mocht u nog vragen hebben, bel mij gerust! U kunt mij bereiken op 070-3387010.