Naar bed met een robot

Slapen met een robot, het klinkt misschien als muziek in uw oren maar Noël van Hooft (AD verslaggever) van het video blog hieronder ervaart de slaaprobot als een nachtmerrie.

De slaaprobot is ontwikkeld door TU studenten die dit in samenwerking met de Firma Auping ontwikkelde. Het heet de Somnox Sleep Robot.

Slaaprobot Auping Somnox

De Somnox is ontwikkeld om slaapproblemen tegen te gaan en te helpen met in slapen en doorslapen.

Zo zou Somnox je helpen om in slaap vallen en ook om in slaap te blijven. De robot is bedekt met een stof die comfortabel aanvoelt. Door middel van een geluid kan de robot menselijke ademhaling nadoen. Hierdoor zou je gestimuleerd worden om in hetzelfde tempo te gaan ademen. De verslaggever, Noël van Hooft (AD verslaggever) van de video ervaart dit geluid als zeer hinderlijk en vindt het vergelijkbaar met een trillende of zoemende telefoon.

Bekijk hier de video: https://www.ad.nl/video/kanalen/nederlands-nieuws~c400/series/korte-reportage~s908/test-slaaprobot-klinkt-als-trillende-telefoon~p73032

Slaaprobot Auping Somnox

Chris Nederhorst

Mijn naam is Chris Nederhorst, matraskenner, matras-ontwikkelaar en oprichter van matras.info. Ik werk al meer 30 jaar met veel plezier in de matrassenbranche. Mijn visie is dat echt slaapcomfort bereikt kan worden door te werken met kwalitatief hoogwaardige materialen. Heeft u hulp of advies nodig voor het vinden van het juiste matras? Bel mij gerust! U kunt mij bereiken op 070-3387010.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.