Traagschuim matras met dildo geheim

Traagschuim matras met dildo geheim. Bij het verhuizen van een echtpaar werd wel een heel bijzondere ontdekking gedaan. Namelijk een verzameling dildo’s die zichtbaar werden door het traagschuim matras. Wellicht is het niet zo’n goed idee om je dildo- en vibrators onder een traagschuim matras te verstoppen want dit geheugenschuim “onthoud” werkelijk alles en slaapt dus niet alleen maar fijn.

Traagschuim matras met dildo geheim

Op internet verscheen een foto van iemand die een vriendin aan het verhuizen was. Toen het traagschuim matras werd verplaatst bleek deze een geheim bloot te leggen, namelijk een verzameling seksspeeltjes.

Traagschuimmatras

Het matras was namelijk een drukverlagend traagschuim matras dat ook wel memory foam of nasa schuim genoemd wordt. Traagschuim maakt een mal van de slaper maar dus ook van alles dat onder het matras gelegd wordt. Door de afdruk de achter bleef op het matras werden alle sexspeeltjes duidelijk weergegeven. Volgens experts is de vrouw in kwestie in het bezit van de vibrator The Rabbit, The G-spot, de slim vibrator en de Bullet. Aardig wat speeltjes dus. Wellicht goed om te weten dat een traagschuim meer doet dan alleen maar lekker liggen en slapen.

Chris Nederhorst

Matrassen Specialist: Chris Nederhorst

Mijn naam is Chris Nederhorst, oprichter van matras.info en Royal Health Foam. Ik werk al meer dan 30 jaar met veel plezier in de matrassenbranche en deel graag mijn kennis. Mocht u nog vragen hebben, bel mij gerust! U kunt mij bereiken op 070-3387010.